tafircan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 arkadaslar, ben aradaki farki pek cozemedim, malum balon elimde, daha yeniyim (; acaba farki bileniniz benimle paylasir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 rengimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 turuncu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 adımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 o_O hiçbi alakamız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 biz daha elitiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kim verdi eline? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 balonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 forumuz biz koruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 gayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 diğer eline bak görüceksin üç vakte kadar beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bir de çok mühendis var burda. çok zekiyiz. iq sınırlaması var forumda. teste tabii tutuyoruz, çocukken üçgen parçayı kareye falan sokmaya çalışanlarada gizli başlık var. Orda dalga geçiyoruz kendileriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Lemur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 lemur değildir o, koaladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 lemurların en sevildiği forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Qualance said: Lemur tam şunu demeye gelmiştim. http://forum.paticik.com/read.php?62,5709527,page=1 linkini de buldum hatta lemur-koala ayrımı yapamayan adamların olduğu forum, paticik böyle bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 koca lemura koala diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 lemur beyler o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 forum olmamiz sozlugun sozluk olmasi? hane eksi sozlukte caylak yapilma nedeni forummus gibi karsilikli cevaplasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 evet, dusununce aradaki seviye farki bence de ilk goze batan, hem de uyelik bu kadar basit olmasina ragmen, yazi yazan arkadaslarimiz kufurden uzak ve konulara bakis acilari ve hakimiyetleri oldukca kuvvetli. burasini bana sorduklarinda tek cumleyle tanimliyorum; " Forum sitelerinin Google 'i " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 tafircan said: arkadaslar, ben aradaki farki pek cozemedim, malum balon elimde, daha yeniyim (; acaba farki bileniniz benimle paylasir mi ? farkı tüm balonlar elinde, ben arkandayım kardeşim. Sözlük ve paticik arasındaki farklardan biri bu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 tafircan said: evet, dusununce aradaki seviye farki bence de ilk goze batan, hem de uyelik bu kadar basit olmasina ragmen, yazi yazan arkadaslarimiz kufurden uzak ve konulara bakis acilari ve hakimiyetleri oldukca kuvvetli. burasini bana sorduklarinda tek cumleyle tanimliyorum; " Forum sitelerinin Google 'i " uuu beybi güzel bi hareketlenme oldu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kadrolu şakirtimiz de geldi. bi anarşik lazım şimdi bi de ülkücü, hadi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar