mirally Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Hehehe, ah keşke öyle imkanlarımız olsa burda da...
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yapabilirlerdi ama yapmadılar asdfs :(
veliaht34 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 FrF sitesi hala aktif sadece adres değişti http://freedomfighters.mizzah.com/forum
veliaht34 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Linke tıkla çünkü adresin sonunda /forum eki var
Lenwe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 mirally said: Hehehe, ah keşke öyle imkanlarımız olsa burda da... Ehm peki en azından bu sefer guildde "Burak" lar konusunda bir kısıtlamaya gidebiliriz di mi ? Yani light saberini sallasan Burak'a değecek X(
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 buluşmaya da gelmedi, bence burak ile yolları ayıralım artık. böyle olmayacak.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 deno açtığım konularla ilgili konuşmuş yemekte öyle bir duyum aldım
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dedim ne gereksiz bir adam şu şevki, toptan hayattan banlasam mı dedim. sonra yapma abi dediler, peki dedim.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sevdiğim frf'liler bana abi dedi.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sen de gelseydin böyle oturduğun yerden kıskanmazdın.
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 veliaht34 said: FrF sitesi hala aktif sadece adres değişti http://freedomfighters.mizzah.com/forum said: "Belirtilen kullanıcı adı şu anda aktif değil. Eğer hesabınızı aktifleştirmeyle ilgili probleminiz varsa, lütfen bir mesaj panosu yöneticisi ile iletişime geçin." Sanırım birinin hesabımı aktif hale getirmesi gerekiyor.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 halen geçerli üyelik sistemine göre frf'Nin aktif olarak oynadığı bir online ortam olmadan üye kabulü pek mümkün değil. millet "kim bu" der basar hayırı :D oyuna girdiğimiz gün işleme koyarız başvurunu.
veliaht34 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Qui said: Çok bozulurum! Bozulacak birşey yok oyun başlıcak oyunda guild için aday olarak 1 hafta deneme süreci geçireceksin Haftanın sonunda foruma seninle 1 hafta takılan FrF üyesi rapor vericek. Vericeği rapora göre oylama açılacak vede oylanıcaksın oylamadan olumlu sonuç çıkarsa FrF üyesi olursun. Tüzük böyle Hepimiz bu yollardan geçtik.
veliaht34 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ama şunuda ekliyeyim Sonuçta biz charı oylamayacağız. Seni oylayacağız eğer olumlu cevap alırsan; Misal veriyorum 10 tane charın varsa 10nuda FrFye tek seferde sokabilceksin
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 biraz özet gerekiyor o halde. frf ilk olarak swg ile kuruldu sonra buradaki bazı birkaç guild gibi oyunlar üstü bir guild haline geldi. bir kişi frf'ye üye olduğunda o anki oyuna değil frf'nin bütününe üye olmuş oluyor. diğer bütün üyeler gibi frf'nin oynadığı heryerde frf'ye dahil olarak oynayabiliyor ya da oynamadığı yerlerde de frf'yi temsil edebiliyor. kurucular dahil hiçkimsenin hiçbir konuda yeni üyeden daha fazla söz hakkı bulunmuyor. bütün kararlar %51'le alınıyor. sonuçta uzun süreli guildlerde bir seçme mekanizması gerekiyor. bazı guildler bunu kapıları herkese açıp zaman içinde duruma göre kabullenme/dışlama şeklinde yapıyor. biz biraz daha formal yapalım diye karar verdik. diğer yöntemlere çamur atma gibi bi niyetimiz yok, onlar da gayet başarılı ama biz böylesini seçtik, hepsi bu:)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 guild linki alabilir miyiz ilk sayfaya koymak için, 2. sayfadaki hata veriyor sildiniz mi naptınız
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 şimdilik şunu kullanıyoruz hala, yakında daha adam akıllı bir şeyler yaparız belki. freedomfighters.mizzah.com/forum
veliaht34 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Bence gerek yok cok isteniyorsa en fazla bi Domain name alınır olur biter.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 arkadaşım swtor sitesindeki guild linkini istiyorum ben
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 lol, onu ben atamam şu an. stajda giremiyorum tor'un sitesine. balık at link'i hemen.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bozmuş işte balığa emanet edersen böyle olur
costal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 The Hun empire guildi Corsec ile FRF'yi, karşısında görmekten büyük onur duyar. Umarım aynı serverda karşılıklı oynama şansı yakalayabilriz.
Öne çıkan mesajlar