sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 S_burti said: Hahaha sufim le enderonum tembel olmasalardı torunları olurdu :D. Biri 67 biri 70 doğumlu :D SWG ilk başladığım gün sufi bana bir speeder alıp 3-4 saat başımda gezerek bana oyunu, temelleri ve çevreyi tanıtmıştı. Mynok döverek teras kasi kasmıştım. Gerçek bir master-padawan duygusu yaşamıştım ama ilk günden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 guild applicationda en çok hayır bana çıkmışı zaaa NAW HUUZ YOR DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 GwindonSurion said: guild applicationda en çok hayır bana çıkmışı zaaa NAW HUUZ YOR DEDİ zorlama istersen? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hmmfh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sostizm said: S_burti said: Hahaha sufim le enderonum tembel olmasalardı torunları olurdu :D. Biri 67 biri 70 doğumlu :D SWG ilk başladığım gün sufi bana bir speeder alıp 3-4 saat başımda gezerek bana oyunu, temelleri ve çevreyi tanıtmıştı. Mynok döverek teras kasi kasmıştım. Gerçek bir master-padawan duygusu yaşamıştım ama ilk günden. aynen banada butun oyunu anlatmıstı medıc kastırmıstı allah razı olsun demıstım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 geldim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 abi toplanmışız 1-2 derken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 S_burti said: Hahaha sufim le enderonum tembel olmasalardı torunları olurdu :D. Biri 67 biri 70 doğumlu :D balık hafızalı lafı da hikayeymiş. adam doğum tarihlerimizi tutmuş aklında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 stalkerınız var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 THARKAS said: sostizm said: S_burti said: Hahaha sufim le enderonum tembel olmasalardı torunları olurdu :D. Biri 67 biri 70 doğumlu :D SWG ilk başladığım gün sufi bana bir speeder alıp 3-4 saat başımda gezerek bana oyunu, temelleri ve çevreyi tanıtmıştı. Mynok döverek teras kasi kasmıştım. Gerçek bir master-padawan duygusu yaşamıştım ama ilk günden. aynen banada butun oyunu anlatmıstı medıc kastırmıstı allah razı olsun demıstım :) Çok gençleri bu bahanelerle yoldan çıkardığı söylenir ama bilemiyorum işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ayh evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 laf bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 smuggler olarak (şaşırdınız mı?) başvurumu yaptım alın bi ara beni de heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 tunch said: smuggler olarak (şaşırdınız mı?) başvurumu yaptım alın bi ara beni de heh sendemi smugler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 smuggler sınıfı olmasydı oynamazdım swtor , o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 geleneksel frf iftarına katılan herkese mucuks mucuks. organize edip sponsor olanlara ayriyetten mucuks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 çok iyi oldu toplanma, iyi hasret giderdik. yakın zamanda daha kalabalıklarını da yapabilmek umuduyla. sufi, e-5'i bulabildin mi abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 buldum buldum kertenkelenin grubu sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ben geldiğimde tekrar yapalım çok sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Resimler ne zaman yayınlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 itu koyacak facebook'a. ben de buraya koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Daha önce RIP oynamıştım. Bu oyun daha eski zamanda geçtiğine göre dönek sayılmam değil mi? :)) Bende geliyorum velhasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenwe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Herkese Selamlar, Bende kardesim, adaşım odesa mail atınca frf toplanıyor diye hemen tası tarağı toplayıp geldim. frf sitesindeki acc inaktif olunca sizi burda buldum =) swtor daki şifre hatırlatma maili gelir gelmez guilde başvurumu yapacağım =) Dlaew olarak yine ticari olarak öberir 100 tane harvester dikermiyim bilmiyorum ama her daim bik bik e hazır olarak anatolian bazaardan 18 vendorluk yer talep etmekteyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar