Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S_burti said:

Hahaha sufim le enderonum tembel olmasalardı torunları olurdu :D. Biri 67 biri 70 doğumlu :D

SWG ilk başladığım gün sufi bana bir speeder alıp 3-4 saat başımda gezerek bana oyunu, temelleri ve çevreyi tanıtmıştı. Mynok döverek teras kasi kasmıştım.

Gerçek bir master-padawan duygusu yaşamıştım ama ilk günden.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

S_burti said:

Hahaha sufim le enderonum tembel olmasalardı torunları olurdu :D. Biri 67 biri 70 doğumlu :D

SWG ilk başladığım gün sufi bana bir speeder alıp 3-4 saat başımda gezerek bana oyunu, temelleri ve çevreyi tanıtmıştı. Mynok döverek teras kasi kasmıştım.

aynen banada butun oyunu anlatmıstı medıc kastırmıstı allah razı olsun demıstım :)
Mesaj tarihi:
S_burti said:

balık hafızalı lafı da hikayeymiş. adam doğum tarihlerimizi tutmuş aklında.
Mesaj tarihi:
THARKAS said:

sostizm said:

S_burti said:

aynen banada butun oyunu anlatmıstı medıc kastırmıstı allah razı olsun demıstım :)

Çok gençleri bu bahanelerle yoldan çıkardığı söylenir ama bilemiyorum işte...
Mesaj tarihi:
Herkese Selamlar,

Bende kardesim, adaşım odesa mail atınca frf toplanıyor diye hemen tası tarağı toplayıp geldim. frf sitesindeki acc inaktif olunca sizi burda buldum =) swtor daki şifre hatırlatma maili gelir gelmez guilde başvurumu yapacağım =)

Dlaew olarak yine ticari olarak öberir 100 tane harvester dikermiyim bilmiyorum ama her daim bik bik e hazır olarak anatolian bazaardan 18 vendorluk yer talep etmekteyim =)
  • Yeni Oluştur...