maxrep Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 +1 kardeş gel doğru yoldan şaşma.. sith template gidip yavrucaklar tarumar etmezsin sen...gank nedir bilmezsin, tanırım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://freedomfighters.mizzah.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=2081&start=0&st=0&sk=t&sd=a Buyrun oya! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Power of fear and pain, use the unlimited power of dark side.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 CcC yazmayı unutmuşum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 haha deno süpersin kardeşim :) vallahi dith nedir yaa :) ganKlamam tabi hatta yardımcı bile oluyorum ama karanlığı severim, sonsuz gücü severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ya light darkla konusabilecek insallah swgdeki gibi degil mi :D? swgde RIPin cogu arkadasımdı şimdi konusamazsak ayıp olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hahaha balık alemsin yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Açtım rengi! light adamlar sizi! :D Ama tekrar giriş lazım geliyor. Buyrun: http://www.swtor.com/guilds/111013/freedom-fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ya bounty hunter oynamak istiyorum ama lightta oynamak istiyorum nasil is lan bu kotu adamlari avlayacak kelle avcisiyim belki koskoca cumhuriyette hic yok mu bounty hunter bitek imparatorlukta mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Kaçakçı olacaksın o zaman. Light side diyosunuz da sınıflarınızdan biri kaçakçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 meeh smuggleri sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bounty Hunter'ın mirrorı komando. Asker olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ya inşallah warhammerdaki mirror class mantığı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 var, ayrıca ne zararı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 warhammerdaki mirror class mantığı gayet başarılıydı.Birebir aynı değildi classlar.Sadece mekanikler aynıydı.skiller farklıydı. Mirrorlardan birisi defansifse diğeri ofansifdi, birisinde cok utility varsa diğerinde başka bi nane vardı.Beta dan beri yanlış oyun oynamadıysam tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ne commandoydum swg'de ama be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bi dakka, bizim server niye RP gözüküyor ya ? rp'de oynamayalım abi bayıyor rp server'ı bir noktadan sonra. dur ben bunu foruma da yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 RP iyidir candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 çok fena bayıyor ama age of conanda o hatayı yaptım bikere cromda, sonra aktım fury'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Arkadaşlar doğru söylüyor, herkes rp serverından oynamak istemez. Ben mesela PvP yapmayı seviyorum. Pvp serverında kurulsun FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 balik, gene is basa dustu. server tipini hemen pvp ya da pve yap sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Abi zaten olayın en büyük zevklerinden bir tanesi pvp si olacak. RIP dört gözle bizi bekliyor, ne yalan söyliyeyim bende 4 gözle onları bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ben tek çakıyla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ulan istekler bitmiyo :D O server türü degil. Tanımayan adamlar süzdüğünde bulabilme şeysi. Ne tarz bi guildsiniz felam diye. RP ye cok basvuru olmuyo pvp adam kaynıyo şimdi ayıklamaya kasmayalım :D. Merak etmeyin varsa RP-pvp olur zaten. henuz ole bi secenek yok ortada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Yine de degiştirdim. Şimdi yer herkes başımı :D. Ama müdürle ben ugrasmam vay pvp yapmişşiniz derse top sizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar