kath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Evet kimler var hala semada kimler oynayacak bir görelim istedim , şimdiden herkese sevgiler/saygılar özlendiniz. FRF- Vipao Arom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 aa swf de gladmirle girmistik FRF 'e yoksa cikmismiydik , boyle olaylar olmustu biz bir guilddeydik sonra burayami ne gecmistik 3 kisi, bir suru sacma sapan olay olmustu , hmm diger sith tarafi guildi hangisiydi hatirlayamiyorum. rip miydi neydi. bir ara o guildin organize ettigi bir partiye gizliden cikarma yapmistik, guild lideri bir bayandi sanirim savasmistik sonra o dans etmisti, cok etkilenmistim o ortam ve plandan, icerden bize simdi saldirin herkes maymun falan gibi teller atiyordu lider, bu kadar ince dusunulmus bir ortami gene hic etmistik kavga kufur gurultu. superdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 RIPdi evet Neco. Biz de ordaydik, cantinamizin açılışıydı. :) FRF kurulursa RIPi kurmak farz olur bize. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 aha biz frf olarak basmistik dimi o cantinayi, o sizin bayan lider benim oyun mantalitemi degistirmistir o geceki ornek liderlik davranisi ile. hatirlamiyorum tam ama buradan bir arkadasin esiydi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 frf var zaten ama darkside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Kanuni said: aha biz frf olarak basmistik dimi o cantinayi, o sizin bayan lider benim oyun mantalitemi degistirmistir o geceki ornek liderlik davranisi ile. hatirlamiyorum tam ama buradan bir arkadasin esiydi sanirim. Tarkan a.k.a. Gülaydi kantinayi kuran. Ama Guild lideri degildi, olmadı da. Açılış gunu frflilere de haber vermiş, elimizde zurnalarla basıldık anlayacağın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 a evet ya tarkan sonra bize gelmisti wow da falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sith kararı almışlardı en son. girdim bizim frf forumlarına, orda da şikayette bulundum sdf. çok sevdiğim insanların olduğu bir guild, swg döneminde başından sonuna kadar beraberdim frf ile. ama sith oynayacaklarsa pek girmeyi düşünmem açıkçası. gene de iletişimi koparmam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 lol frf nin ne isi var sith de , ruhlarini kaybetmisler, dovsek de keyif almam o zaman artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 hepsi evlendi yaşlandı şimdi , karı dırdırından karanlık tarafa geçtiler tahminen. freedom fighters diye sith guildi mi olur lan , nerenin freedomını kimle fightlıyosun. enako izin vermez zaten öyle şeye , guild tüzüğü der biter o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dsfas bende SWG'ye FrF'de başlayıp, sonlara doğru RIP'ye geçmiştim. Hatta RİP'deyken 5 kişi FrF şehrini basıp, kimse yokmuş yav buralarda dedikten sonra shuttle'dan gelen yaklaşık 8-9 kişinin saldırısıyla 30 saniyede yıkılmıştık. TEY TEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 enako ile iletişime geçeyim, cidden frf sith olamaz ya. herkes olur frf olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Deno Yazmana gerek yok FrF forumundaki son duruma göre çoğunluk Republic taraftarı; Sith olmayı düşünmüyor. 2-3 kişi sith olsun diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 sith olmak isteyenler gitsinler sith olsunlar , frf adı altında sith oynamaya "çalışmak" ciddi saçmalık olur. "rest in peace"den gelip dalga geçseler yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 FRF üyeleri kardeşlerim, bari Corsec le aynı server de olun. Veya Corsec üyeleri aynı serverda.Arada Sith ler azıtırsa birlikten kuvvet doğar hesabı :) www.swtorturk.com sitesine de bekleriz. Sonuça bu site bir guilde ait değil, SWTOR sevenlerine ait. Güç sizinle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Herkes birgün sith olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Demokrasi var (Republic Saolsun) isteyen sith olur, isteyen republici seçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 demokrasi ile sith in alakası olmadıgına gore.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://www.swtor.com/guilds/12723/freedom-fighters dark görünüyor ama dark olmayacak, bounty hunter oynamak istiyolar diye fsd NABIYONUZ LAN TOPLANMAMIŞ KİMSE kişiler listesi şu an şöyle: Burakstlin elphame -Werner- Shewky Gladmir Ugurson Mumi Odesas Berkmt Onorus Nirvanus Xanadua othmobast Valthoron Mercurydeacon Uthmatar SeSSiZ mir'in zevcesi izin vermedi heralde ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Souldark Sith tarafında olacağınızı söylüyor. Doğrumu anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 frf büyük ihtimalle dark side a gecmez sanki bu saatten sonra. acaba hala sith oynamak isteyenler hangi guilde gecicek? Burakstlin elphame -Werner- Shewky Gladmir Ugurson Mumi Odesas Berkmt Onorus Nirvanus Xanadua othmobast Valthoron Mercurydeacon Uthmatar SeSSiZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 RIP doğru yolu bulan kardeşlerimize kucak açar diye düşünüyorum. 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 nuwanda said: frf büyük ihtimalle dark side a gecmez sanki bu saatten sonra. acaba hala sith oynamak isteyenler hangi guilde gecicek? Burakstlin elphame -. . Xanadua othmobast Valthoron Mercurydeacon Uthmatar SeSSiZ Souldark kesinlikle Sith tarafında olunacak dedi. http://www.swtorturk.com/Forum/cumhuriyet-tarafi-republic-faction/frf-freedoomfighters/msg3748/?topicseen#new Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 frf eğer sith empire tarafındaysa ne mutlu bana. yoksa işler kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ya FrF sith olcak diye bir karar çıkmadıki. FrF forumunda bir oylamada yapılmadı. Başka bir sitede FrF forumu kurulduda bizimmi haberimiz yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar