Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 http://www.alaturqua.org/forum.php http://www.swtor.com/guilds/30015/alaturqua nabiz olcme babinda bakim kimler var eskilerden. kurulup kurulmayacagi garanti degil ama garanti olan sith olacagi olursa. kenarda dursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Kanuni sen de mi? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 taa rq1 den beri bu ne yapim , aslinda alaturques olacakti eq 1 de kurarken yanlis yazdim bu oldu :) ama aslinda artik.. swtor da kanuni ismi ile karakter acmak garip kacar bak guild isminden cok :D kanuni nickinide eq1 de ogre warrior actiydim ne olsun diye isim dusunurken nedense bu geldi aklima :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sonsuza kadar oynamiycaz kesin bir gun dagilacak guild ona gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 aman yine 2 gunde max layip tamam diyip birakma guild ini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 who cares! me myself and only me! sithim sonucta, hmm acaba guildin ismi Sithir mi olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 İlk hafta icinde bırakır derim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 acikcasi o sacma devamli araya giren cut sceneler ve uzun uzun gereksiz muhabbetlerden cekinmiyor degilim. insallah esc ile geciliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Space ile geçiliyor. :) ama geçme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 zaten bir hafta sonra tum questlerin hangi cevaplar sonrasinda hangi tarafa ne verdigi cikar bende bakar bakar hizlica cevaplarim :P oyunun icine nasil edilir sekil bir A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Neco su oyunun ömrünü 1 aydan fazla tut artık lutfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 gelecem ben nünnü +2 bide(selba,tiax) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kusura bakma kanuni ama gm si bilmemnesi, guild reklamını yapan adam famous no lifer 1 ay oynayıp OYUN COK RERÖRE diye oyunu bırakan biri olduğu icin guildinin yaratacğı hype I--I olucaktır. heyecanlandırmıyor bile kolay gelsin. FUCK YEA! bende atar yaptım laf koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Daha küfürbaz bir guild de olucağım bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 adam gelmis 60 yasina, ne guildi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 scorch said: kusura bakma kanuni ama gm si bilmemnesi, guild reklamını yapan adam famous no lifer 1 ay oynayıp OYUN COK RERÖRE diye oyunu bırakan biri olduğu icin guildinin yaratacğı hype I--I olucaktır. heyecanlandırmıyor bile kolay gelsin. FUCK YEA! bende atar yaptım laf koydum. Yok birde heyecanlansaydin :) Guild lan bu, sex partisi vermiycez, toplanip chatlesip oyun oynayacagiz, oyun guzel cikarsada hedeflerimizi belirleriz. benmi kotu yaptim oyunu sanki benden 1 ay sonra herkes birakmadi mi rerorore oyunu :P Hype olabilecek ne var ve nasil hyplenebilirsinki bir guild kurulumundan :p Fazla beklentin var ama sana 500 avro aylik odeme yaparim, maksat hypein alissin ... not : cepten yazinca elli kere duzenlerim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 aquila said: adam gelmis 60 yasina, ne guildi ya. emekliyim cok zamanim var :) meselemiz arkadaslarimiza oyunu ve guild kulturunu verip sonra karisiklik cikarip diger guildlere bolunmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 olm bırak bunları yine ufakda güneç kaybolmadan sıkıldım ben, yeni bir şey yok yenilik istiyorum diye vik vik lenmeye başlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ufakda gunec .. evet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mighty_THoR said: olm bırak bunları yine ufakda güneç kaybolmadan sıkıldım ben, yeni bir şey yok yenilik istiyorum diye vik vik lenmeye başlayacaksın. artik bunda da yenilik yok derse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 var dungeonda secimlerimizi yapicaz ama secimlerimizi zar belirleyecek mis :( bu supermis yahu :) ancak ventten herkes tartisip ayni sikki secersek istedigimizi elde edebiliriz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dreagloth said: var mı? yukardakileri okumani oneririm, bak bakalim yeni mi eski mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar