VivianDarkbloom Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Sakinleştim ben, durmasın böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Git babana dök içini o zaman, kendini ezdirdikçe devam eder bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 iki tane çaksaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yaş kaç ciddi merak ettim baban haksız sayılmaz önce ambulans sonra babanı arayabilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 kesseydin title alırdın dad_slayer diye, kaçırmışın şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 evden kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 baban haklı Tam bi ergenmişsin Annen ölse orda hala babana suc atacak gibisin hata sendeyken Ambulans 112 yi arayıp çagrılıyor, ne diye babanı çagırıyorsun yeto gibi.gibi degil direk yetoluk ve kendine güvensizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 noktalama işaretlerine dikkat ediyor paragraf başları var. erkek, en fazla 19-23 yaş aralığında hmmm.. bu özellikleri forumdan kiminle eşleştirebilirim ona bakıp asıl konuya dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VivianDarkbloom Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Arabayla gelip hastaneye gitmek 15 dakika en fazla, ambulans yarım saatte ancak geliyor. Aynı hastalık bende de var, biliyorum ne olduğunu. Bir arabaya binip hastaneye gitmenin daha iyi olacağını düşündüm. Taksi çağırsaydım keşke ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 cümlelere büyük harfle başlamaya da özen gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 tam da "bunlar kim baba, tek merak eden ben miyim lan?" diyecektim.. değil mişim.. eleman duygusuz bi odun bu arada. sen ise panik yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bence annene inanmadı sanki o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Allah kimseye vermesin de Anne beyler, çarpıntı geçiriyor. Tabi ki adam panik yapacak. Aranızda poker face takılırım diyen de tavata. Babandan hayır yokmuş. Aklında bulunsun, kendin hallet bir sonrakinde. Taksi, ambulans falan çağır işte. Allah sabır versin, ne diiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 tavata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hastalığın ne oldugunu anlamadım ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bence baban bir konuda hakli: 17-18 yasinda cocuk gibi babana seni azarlayabilecegi hissini verirsen o da sana azarlayabilecegi bir cocuk gibi davranir. hafiften "ali kaptaaaan" cekmenin zamani gelmis. tabi kalkip evi yakma ama babandan laf yiyince de sus pus olma. eger bunlari icine atarsan ileride is yasaminda da kendini ezdirirsin, sonunda psikopat bir adam olur cikarsin. yumusak basli, anlayisli insanlarin en buyuk sikintisi budur. yavas yavas bu kabugundan siyrilman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesela ben 3 sene konusmadim babamla. Sonra köpek gibi yola geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ne kadar yapıcı yorumlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Öküz kadar adam olmuş, annesi kalpten gidecek, baba napim diye babasını arıyor. Olm al götür lan. Muhtemelen benim babam gelirdi, önce annemi hastaneye götürür, sonra bana söverdi doğal olarak. Babamın işten gelmesini bekleyeceğime arabaya atlarım/taksi tutarım götürürüm direkt. Biraz inisiyatif kullanın. Şu bonzimi de sökün artık foruma giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar