Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlık öfke ardından

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baban haklı
Tam bi ergenmişsin
Annen ölse orda hala babana suc atacak gibisin hata sendeyken
Ambulans 112 yi arayıp çagrılıyor, ne diye babanı çagırıyorsun yeto gibi.gibi degil direk yetoluk ve kendine güvensizlik.
Mesaj tarihi:
noktalama işaretlerine dikkat ediyor paragraf başları var. erkek, en fazla 19-23 yaş aralığında hmmm.. bu özellikleri forumdan kiminle eşleştirebilirim ona bakıp asıl konuya dönücem.
Mesaj tarihi:
Arabayla gelip hastaneye gitmek 15 dakika en fazla, ambulans yarım saatte ancak geliyor. Aynı hastalık bende de var, biliyorum ne olduğunu. Bir arabaya binip hastaneye gitmenin daha iyi olacağını düşündüm. Taksi çağırsaydım keşke ama.
Mesaj tarihi:
Allah kimseye vermesin de Anne beyler, çarpıntı geçiriyor. Tabi ki adam panik yapacak. Aranızda poker face takılırım diyen de tavata. Babandan hayır yokmuş. Aklında bulunsun, kendin hallet bir sonrakinde. Taksi, ambulans falan çağır işte. Allah sabır versin, ne diiim...
Mesaj tarihi:
bence baban bir konuda hakli: 17-18 yasinda cocuk gibi babana seni azarlayabilecegi hissini verirsen o da sana azarlayabilecegi bir cocuk gibi davranir. hafiften "ali kaptaaaan" cekmenin zamani gelmis. tabi kalkip evi yakma ama babandan laf yiyince de sus pus olma. eger bunlari icine atarsan ileride is yasaminda da kendini ezdirirsin, sonunda psikopat bir adam olur cikarsin.

yumusak basli, anlayisli insanlarin en buyuk sikintisi budur. yavas yavas bu kabugundan siyrilman lazim.
Mesaj tarihi:
Öküz kadar adam olmuş, annesi kalpten gidecek, baba napim diye babasını arıyor. Olm al götür lan.

Muhtemelen benim babam gelirdi, önce annemi hastaneye götürür, sonra bana söverdi doğal olarak. Babamın işten gelmesini bekleyeceğime arabaya atlarım/taksi tutarım götürürüm direkt. Biraz inisiyatif kullanın. Şu bonzimi de sökün artık foruma giremiyorum.
  • Yeni Oluştur...