tafircan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ülkemiz, 12 Haziran'da demokrasi kültürü ile dünyaya örnek oldu. Seçene selam, seçilene kutlu olsun. Seçimin galibi AK Parti ile muhalefet partileri CHP ve MHP'yi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Yeni iktidarın ülkemizi 2023 hedeflerine taşımasını bekliyorum. Demokrasinin güçlenmesi siyasete itibar katıyor. Bakın 12 Eylül referandumunun ardından normalleşme ve sivilleşme süreci tamamlandı. Gelinen aşamada önümüzde yeni anayasa hedefi var. Türkiye 2023 itibari ile ilk 10 ekonomi arasında olacaksa demokraside de önemli adımlar atmalı. Sivil, özgürlükleri genişleten ve Türkiye'yi kucaklayan bir anayasaya acilen ihtiyacımız var. Bugün ekonomi ile demokrasi at başı gidiyor. Demokrasinin güçlü olduğu ortamda ekonomi serpilir. Ülkemizin barışı esas alacak demokrasi ve insan haklarına saygılı bir sivil anayasaya ihtiyacı olduğuna kuşku yok. Haydi, hep birlikte istikrar sursun TURKIYE Buyusun !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Hepsi güzel temennilerde bin tane sansürün yasaklamanın delilsiz gözaltıların olduğu son aylarda demokrasi yükseliyor demek bir yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 @tafircan güldürdün beni cocuk. cuma ne yapiyorsun bayram abi gelecek bak mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bugun bizim internet sansuru dedigimiz olay; Avrupada coktan beri yururlukte olan, filtreleme sisteminden ote bisey degildir. 4 farkli tipte filtreleme olucak, filtrenin ne boyutta ve neleri icerdigi ise tamamen kullanicin kararina birakilacaktir. Ozgurluk hak da olsa, sinirlari olmalidir, hicbir ozgurluk sinirsiz olamaz, devlet toplumun genel ahlak, orf ve adetlerine gore yasayisimizi duzenlemekle yukumludur. Gozaltilara gelince ise, yargi surecinde olayla ilgili yorum yapmak yakisiksiz kalir. Ortada bir darbe plani oldugu iddaa edilmekte ve bu da belgelerle desteklenmektedir. Gecmisimize soyle bir baktigimizda, Turkiye Cumhuriyeti 'ndeki olumlu degisiklikleri gozlemleyebilmek, gunumuzde Fransa 'daki Fransiz icin bile mumkundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 troll of the day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bakın arkadaşlar, hala grev hala seçim barajı hala dokunulmazlık diyorsunuz. Bende size diyorumki bunların düzeltilmesinin önünde anayasa bir engel değil bunların olmamasının sebebi bizim sözde seçip yolladığımız milletvekillerinin işine gelmiyor olması yoksa sen seçim barajını kaldırıyorum dersen anayasa engel değil , dokunulmazlıkları kaldırıyorum dersen anayasa engel değil, aynı şekilde memura grev hakkı vericem dersen de anayasa engel değil Bakın zihniyet değişimi olmadan anayasa değişsede birşey olmaz. Yeni anayasa yapacaklar diyelim; adam diyecek ki memura grev hakkı veriyorum ama onu gidecek öyle bir düzenleyecek ki memur çıkmaz ayın son çarşambası grev yapabilecek.Önemli olan uygulamadır anayasayı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Seele said: troll of the day. değil ya, çok başarısız yani, napolyonn bile daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 mighty_tor arkadasimiza katiliyorum. anayasa olabildigince acik, sade ve toplumdaki ortalama egitim ve zekaya sahip her bireyin anlayabilecegi sekilde duzenlenmelidir. /dasaaa: burası inci değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Pasta said: nil en iyisin lan. ne nili ya, ben tekem! nilep de pelin de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 tafircan said: bugun bizim internet sansuru dedigimiz olay; Avrupada coktan beri yururlukte olan, filtreleme sisteminden ote bisey degildir. 4 farkli tipte filtreleme olucak, filtrenin ne boyutta ve neleri icerdigi ise tamamen kullanicin kararina birakilacaktir. Ozgurluk hak da olsa, sinirlari olmalidir, hicbir ozgurluk sinirsiz olamaz, devlet toplumun genel ahlak, orf ve adetlerine gore yasayisimizi duzenlemekle yukumludur. Gozaltilara gelince ise, yargi surecinde olayla ilgili yorum yapmak yakisiksiz kalir. Ortada bir darbe plani oldugu iddaa edilmekte ve bu da belgelerle desteklenmektedir. Gecmisimize soyle bir baktigimizda, Turkiye Cumhuriyeti 'ndeki olumlu degisiklikleri gozlemleyebilmek, gunumuzde Fransa 'daki Fransiz icin bile mumkundur. genel örfünü yerim senin. hali hazırda var zaten filtre ISPler tarafından sunulan. o da kesmezse 3rd party software sçenekleri de mevcut. bu yöntemler istenildiğinde gayet efektif kullanılabiliyorken bu dayatma neden? kıvırma hiç boşa. ikinci paragrafına ise şu swf gelsin tam uyuyor çünkü http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 dasaaa said: beklentim EA'cı olup da ginaly gibi olan adamların sayısının artması abi.. Abi ben EAcı değilim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yeni anayasadan beklentim kalmadı an itibariyle. tüm anayasa ümitlerim öldü abi. memnun musun bundan ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Yoksa İİBF'de okuyan herkesi EA'cı mı sanıyordun? İtiraf et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yok abi içimde bi umut vardı sadece. belki diyordum. içimdeki umudu öldürdün cinaliiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 anayasa bana karı bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 iisbf'de de okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 baba sen ne okudun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 işletme. ama işletme fakültesinde ehiehiehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 KK'nu dinledim + olarak özel yetkili mahkemelerde kaldırılmalı. Adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar