Marty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 cerebralis said: Iggy said: dağılın ya. kafası güzel sadece (şair kafası güzel tabirini gerçek anlamda kullanmıştır) o memeler varken kafayi gormek cok zor.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 BonePART said: emma watsonun saclarini neden bitlenmis kapici bebesi gibi kstirdigini bilen war mi yıllardır hermione oldugundan saçları kestıremıyomuş hep hayatı hermione olmakla geçmiş boyle bu da emma watson olsun demiş. Tabii begenilmeyince uzatmaya başladı şuan bundan daha uzun.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi tamamda kisa sac eyvalahda kapici cocugu gibi neden ya
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 sofia vergara butunuyle dunyanin en iyi kadinlari listesinde yukarilarda, tartismaya gerek yok.
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Marty said: cerebralis said: Iggy said: dağılın ya. kafası güzel sadece (şair kafası güzel tabirini gerçek anlamda kullanmıştır) o memeler varken kafayi gormek cok zor. İçimin yağları titredi.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 natalia oreiroyu niye koydunuz buraya allahsızlar
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://i.imgur.com/G7Agp.jpg Güzel gibi degil gibiye en iyi örnek olduguna dair ısrarcıyım. Tamam bildigimiz manken taşlıgı falan gram yok hatta onların yanında düz çirkin. Ama bir fight club bir harry potter filmlerinde ki rolleri bile yeterli oldugu kadar tim burton/ johnny depp / H.B.C 3lüsünün oldugu bütün filmlerin inanılmazlıgı sayesinde hatun çok çekici geliyor bana.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Hatunun holywood güzellerinden olmaya çalışmaması bir kere saygı duyulacak bir başarı. 3 kişi olup bütün dünyada ünlendiler be herkes tanıyor 3ünüde ve hatunun kırmızı halıda kimin kıyafetını gıyıyorsunuz sorusuna benim tabii ki demişligi var. edit: kısaca belki de bana çekici gelen yetenegi illa görüntüsü degil yoksa dedim manken güzelligi yok ama yetenekleri sayesinde çekici geliyor bana.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 said: Hatunun holywood güzellerinden olmaya çalışmaması çalışsa bile maksimum hayko cepkin olabilir ki o da adam zaten.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Deacon said: Helena kotu de bellatrix iyi. tam olarak şundan bahsediyodum. (thats what i am talking about oldu )
Öne çıkan mesajlar