Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Dark side seçen herkesi bekliyoruz. TURX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Abi türx.. Hala ısrarcısınız yani bu kaybeden isimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 cix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 CcC OsMaNLiLaR CcC guildimize bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 İsim Guild kurulduğunda değişebilir. En azından hutta vb isimlerle kendimizi rezil etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hutta ya rezil deyip turx diye guild kurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 İki accountla "Old Class Grumpies" ve "Invadoria"yı kurdum, beklemedeyiz. İsim konusunda da arkadaşların tercihidir, saygı duymamız gerekiyor ama ben de Türklük ile alakalı (turks, ottomans, anatolian vs) isimlerin koyulmasını çok istemiyorum. Yabancılar diğer oyunlardaki malum "ünümüz" nedeniyle çok önyargılı yaklaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sen de mi alan yetkilisi : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Bi beğendiremedik kendimizi kardeşim ya. Ne çok sevmeyenimiz varmış sparkla. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Başarılar karagözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 turx ismi darkside dan soguttu dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 basarılar, düzgün bi isimle kursaydınız keşke sdf AREA MASTERZ bile daha çekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Türx diyince aklıma şey geliyo ya, okulu kırıp izbe bi kafeden knight online oynadığı günlerde episode1 starwars hayranı olan bi çocuğun büyüyüp kınayt kültürlü bi ToR oyuncusu olması.. Forumda escape diye bi adam var karagöz recruit edin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Arkadaslar biraraya gelip bir seyler yapmaya çalışıyorlar. Seçtikleri ismi beğenmek ya da onlara katılmak zorunda değilsiniz. Eleştirinin dozunu iyi ayarlamak lazım. İsmi ben de beğenmedim ama tercihlerine saygı duyuyorum. Basarılar arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 çok yaratıcı olmuş sondaki X. batıya açılan yüzümüz gibi. modern turkler uzayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Sw:tor aleminin en antipatik guild i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 öyle dersen de olmuyor ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ben "Tork" bekliyorum bi tane de. türk gibi güçlü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Karanlık korkusuz kılıçlar gibi isimdense, hutta gibi isimdense turx daha iyi ki okuma yazma bilmeyen arkadaşlar yorum yapıyor heralde, iyi okursanız ismimiz, geçici topluluk bir araya gelesiye kadar bir isim belirledik. edit: ismin geçici olduğunu burda belirtmemişim. swtorturk te yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 size ne ismin ne oldugundan, amma abarttiniz yahu ? hayir sacma sapan nicklerimiz var yok kanuni yok karagoz, dreagloth (ne demek lan bu ? ) , kermit mermit, aklima gelenleri saydim ustunuze alinmayin hemen, turx iste bunun neresi bu kadar acitiyor ki ? yabanci bu kadar takilmaz merak etmeyin sizlerin bizlerin beyinleri anca turX i Turks olarak algiliyor. bence TurX (turex) bile olabilir yani, dinazorlar hesabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sağolasın :) Edit: bir ustteki mesajı alıntı yapmayalım lutfen. DA2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Hala anlamamışsın üstteki post tan quote işini heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Kanuni said: size ne ismin ne oldugundan, amma abarttiniz yahu ? hayir sacma sapan nicklerimiz var yok kanuni yok karagoz, dreagloth (ne demek lan bu ? ) , kermit mermit, aklima gelenleri saydim ustunuze alinmayin hemen, turx iste bunun neresi bu kadar acitiyor ki ? yabanci bu kadar takilmaz merak etmeyin sizlerin bizlerin beyinleri anca turX i Turks olarak algiliyor. bence TurX (turex) bile olabilir yani, dinazorlar hesabi :) +1 ben de sevmem millet ismi bulunduran guild isimlerini ama o kadar abartılcak bişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar