snarveien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Önümüzdeki sene cümbüş var.. Kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/id/25226466/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Acun buldu yolunu valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hakkaten deli paralar bide ajdarı koydu mu efsnae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sen ne diyosun yaa ajdar falan da gelirse varya tv karşısında gülmekten yıkılırım heralde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Red said: hakkaten deli paralar bide ajdarı koydu mu efsnae naptın:S 2 canımız kaldı. 3 dedinmi beliriyo adam bi olayla söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 snarveien said: sen ne diyosun yaa ajdar falan da gelirse varya tv karşısında gülmekten yıkılırım heralde artık 1 kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 cübbeli ve yalçın abiyi de aldılar mı tamamdır. flash gibi olur program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 o rasim denen adam gelirse izlenmez ya tv kırarım yeminlen o çıkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 adnan okyar eksik abi bi de o da oldu mu tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Red said: hakkaten deli paralar bide ajdarı koydu mu efsnae geçen herifle banliyöde yanyanaydık , olduğu yerde durması bile komik herifin survivorda düşünmek bile istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Safiye soyman ile faik de gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 neden izliyosunuz böyle bi programı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bu programda muhteşem yüzyıl gibi , türk halkına istediğini veren bir program. açmama gerek yok sanırım, ( seksten bahsetmiyorum) bu program aslında taner tarzı adamları toplayacak, ödül vesaire gibi saçma şeyler olmayacak. her yarışmacının peşine bir kameraman vericeksin, bear grylls gibi böcekti, denizdi doğaydı her gün bambaşka atraksiyon olacak. ünlüleri adaya götür, birbirlerine düşsünler, dedikodu, yalan dolan, kavga. çok kötü çok :) programı deryanın kazanması bu programın seyirci kitlesi hakkında bilgi vermiyor mu? survivor , hayatta kalma mücadelesi. yemek arayan taner, evi yapan taner, ağaçtan agaca koşan, böcek yiyen, yengeç yakalayan vesaire hepsi taner. ee derya çok efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Soris said: Safiye soyman ile faik de gelsin. bu güzel fikir yanına bide rakçı serpil oturturuz tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 kedi canını senin hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 AtlaraFisildayan said: yemek arayan taner, evi yapan taner, ağaçtan agaca koşan, böcek yiyen, yengeç yakalayan vesaire hepsi taner. Yemek arama ve ev yapma islerini hepsi yapti. Taner'in yaptigi agaca ziplama falan gibi aktivitelerin cogu da tamamen anlamsiz seylerdi. Bir tek, bir veya iki defa balik yakalamasi arti bir puan sayilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 abi ne yemek aramasi ne diyosunuz. 2 nisandan beri o adadalar. o kadar zaman sirf muz,hindistan cevizi ve yakalayabildikleri balikla yasasalardi simdi darmadagin olmuslardi. hepsi besili, benden saglikli bi sekilde duruyolar. taner arada gogus kasi falan bile calismis. ya da muztoplarken gelisti kaslari. lol reality show izler gibi izleyin eglenin de, yok o haketti yok bu haketti diye tartismak cok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Nasil besililer? Bir bolumde adamlarin kilolari tartildi, Taner yarisma basina gore 14 kilo vermisti. Soylenen sayilara inanmiyorsan bile, adamin baslangictaki hali ile yarisma sonundaki hali arasinda gozle gorunur bir fark var. Evet, yarismada bazi seyler cok abartiliyor, oyle hayatta kalma mucadelesi falan verdikleri yok. Ama iddia edildigi gibi her sey kurgu da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Abi benim anlamadığım şey taner en son meter'le küsmüştü şimdi o programdan o programa beraber koşturuyolar ben anlamadım aynı twitter hesabından yazıyolar falan. Önceden kurulmuş gibi sanki herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 taner bildigin sekle girdi be. adam kas yapti adada. 14 kilo verdi mi vermedi mi ben tartmadim da, yaptigi gogus kasi bariz belli. nisandan beri muzla hindistan ceviziyle beslenseydi bi deri bi kemik kalirdi, ozellikle son yarismalarda da kosucak atliycak hopliycak halleri kalmazdi hicbirinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 aynen öyle ben şuanda açım mesela yürüyesim bile gelmiyo ki o adamda yaşama sevinci var aç ayı oynamaz hacı başkan ben bunu bilir bu söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bu survivor direk cep doldurma amaclıydı ztn her dakka yemek ödülü verdiler.colalar pizzalar havada uçuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 taner 15kilo mu ne kaybetmiş, kas yapmış diyenlere güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 İstersen 20 kilo kaybet, kas yapacak malzeme varken çok çalışan kaslarda ekstra kaslanma zaten olur. Göğüs kası artmıştır da adamın 15 kilo vermesinin alan olduğu anlamına gelmez. Adam iki dakka yerinde durmuyordu zaten, bi zahmet kaslansın azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Aluriel said: neden izliyosunuz böyle bi programı? inan neleri, neden tercih ettikleri konusunda hiçbir fikrim yok ve konu üstüne düşünmeyi de uzun zaman önce bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar