-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 fiyat enfes, ben de istiyorum. sırf vokal için bile alırım, gitar + vokal kombosu yapmak istiyordum ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 2 hafta önce tek gitarlısını 299 a aldım, allah belanı markafoni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bitti mi kampanya, bulamıyorum ps3 filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 affetmedim spiariş verdim 1 tane. kampanya yarın akşam 9 da bitiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Sleeep said: "Guitar Hero ile tüm aile beraber eğlenin,2 gitar,1 bateri,1 mikrofon yada farklı kombinasyonlarla oynama imkanı" yani 3 gitar + 2 davul bağlayamıyorsun demek sanırım maks 4 alet hırdavat bağlayabiliyorsun içinde 1 gitar var diye biliyorum. evet 1 normal gitar 1 de bas gitar takabiliyorsun sanırım. kombinasyon olarak yani. o yüzden 2 yazmışlar. son 1 saat kaldı. alıp almamakta kararsızım. metallica tamam da. bundleı oynayanlar oynayamamış. bateri çok ses yapıyormuş apartmanda sürekli şikayet alınıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ulan bi cevap vermediler bu pc versiyonu gitarı ps3 e takabiliyoruz mu diye verene kadar adamlar ürün tükendi :P son soruyu soruyorum bu ps3 versiyonundaki bateri-gitar-vokali pc de çalıştırabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Hhaaha aldımm. Uğraşa uğraşa buldum parayı ve aldım bitmeden :D Yalnız o metallica yerine GH 6 aldım metallica ezberimde zaten bir süre onsuz idare edebilirim diyerekten. Şimdi bu kargolar için ayın 7'sini bekleyeceğiz öylemi? Birde evet davul çok gürültü yapar apartmanda falan. Gece oynamanız önerilmez. GÜndüz bir şey diyeni bagetle dövebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ben bu set ile hangi guitar hero oyunlarini oynayabiliyorum acil tarafindan cevap alabilir miyim bi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hepsini? gitarlar hepsinde calisiyo olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ya baktim biraz da farkli farkli seyler soylenmis. Emin olamadim bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 kapattilar ama gitar heroyu, yapmicaklar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Setin içindeki her alet her oyunda çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 dreag seviselim mi ? <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 olm tim ne şıllık çıktın sen de ya. öyle herkese herkese olmaz. dün tatmin de olamadım zaten. ofiste tatmin edicekler beni sonunda. asdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 dreagloth said: Setin içindeki her alet her oyunda çalışıyor. peki her alet her platformda çalışıyor mu?öyleyse ps3 için olanı almadığıma pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ohah sillik dedi adam. Ayrica surdan belli oluyor gayet ne kadar datmin edip gonderdigim. =) zuzuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 no! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 pahahah adam bodos fotoyla şantaj yaptı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ps3 için olanlar pc de çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 kim bu yakisikli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Birde davul çok zor geldi bana, kırmayın aleti sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ah be ya.keşke alsaymışım seti.ama pcde de çok oyun yok.ayrıca davul öğrenince çok zevkli yahu :D ayağa kramp giriyo ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 di said: Ohah sillik dedi adam. Ayrica surdan belli oluyor gayet ne kadar datmin edip gonderdigim. =) zuzuz o değil de foto yanında ne arıyo lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Cuzdanimda tasiyorum. adsadasd Didar gonderdi az once Oguz'a gonderirsin diye. Gonderdim bende. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 aquila said: kim bu yakisikli?bunu görmemişim. 3some arıyo galibe. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar