Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 guitar hero bundle fiyatı hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

210 tl'ye ps3 ve guitar hero diye anladım başta ben ama yalnış anladım herhalde sdfs eğer öyleyse biri bana markafoni davetiyesi atsın

ahaha ps2 + gitar hero bile bulamazsın bu fiyata :D
band hero oyun + gitar + mikrofon + davul >.<
Mesaj tarihi:
"Guitar Hero ile tüm aile beraber eğlenin,2 gitar,1 bateri,1 mikrofon yada farklı kombinasyonlarla oynama imkanı"

yani 3 gitar + 2 davul bağlayamıyorsun demek sanırım maks 4 alet hırdavat bağlayabiliyorsun içinde 1 gitar var diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
bu bundle packin fiatı 300e düsmüstü DnRlarda filan şaşırmıştım. Şimdi bu fiyata düşmesi beni kıllandırmadı değil. kutu içeriğini değiştirceklerini sanmıorum açıkçası ama artık bu Band Hero'daki aletlerin malzemeler filanmı dandik bilemiorm.
Mesaj tarihi:
guitar hero yapımcılarıyla anlaşma feshedildi ondan düşüyor yani şu an hangi oyunlar varsa sadece onlar olacak ...

adamlar her tekil şarkı için hayvan gibi para ödüyordu şarkıcılara kullanabilmek için oyunda bu olay batırdı şirketi.
Mesaj tarihi:
iyi oldu activision'a,

geçen yıl adamlar black ops, starcraft2 ve wow expansion çıkarmalarına rağmen zarar açıklamışlardı.

sebebi de bu aptal oyunlar işte, sadece şarkıları değiştirip birbirinin aynı oyunları ard arda piyasaya sürersen böyle olur işte,

activision beter olsun
Mesaj tarihi:
Markafoni said:

Bilgi talep etmiş olduğunuz ürün ile ilgili olarak, tedarikçi firmadan gelen bilgi " 1 adet gitar , 1 adet davul 1 adet mikrofon ve oyunun kendisi mevcuttur" yönündedir.

Kredi kartimin extre'si yarin kesiliyor. Bitmemis olursa aliciim.
  • Yeni Oluştur...