snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 PS3 BAND HERO SUPER BUNDLE 210 TL sıfır. almaya değer mi? bir de metallica oyunu 40 lira. ikisi işte 250 lira oluyor. fiyat iyi mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bence iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 cok cok ii fiat nerde bu fiat yaw , hemde sıfırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 http://www.markafoni.com/campaign/aral-games/ps3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 eet markafoni.com da. sepetimde :P alsammı diye bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Of of bu fiyata almazsan ayıp niyetin varsa. Ben hemen eksik miktarı bulup alacağım mesela :P (100 lira bağışlayacak varmı :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yıl 2011 hala ps3üm yok ama ben bile alabilirim bundan az oynamadık kafelerde (hala medium çalsam da) yazın bi ps3 almayı düşünüyorum >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 oha cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 lan hiç aklımada yokken ps3 aldıracaksın şimdi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kutu icerigi ne bunun anlamadim tam ? Biri yazabilir mi acilinden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 210 tl'ye ps3 ve guitar hero diye anladım başta ben ama yalnış anladım herhalde sdfs eğer öyleyse biri bana markafoni davetiyesi atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bundle dediği gitar mitarmış ya ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Silphatos said: 210 tl'ye ps3 ve guitar hero diye anladım başta ben ama yalnış anladım herhalde sdfs eğer öyleyse biri bana markafoni davetiyesi atsın ahaha ps2 + gitar hero bile bulamazsın bu fiyata :D band hero oyun + gitar + mikrofon + davul >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 2 gitar yazıyor.fiyat çok iyi.tek gitar+davul+mik+oyun 450 yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 "Guitar Hero ile tüm aile beraber eğlenin,2 gitar,1 bateri,1 mikrofon yada farklı kombinasyonlarla oynama imkanı" yani 3 gitar + 2 davul bağlayamıyorsun demek sanırım maks 4 alet hırdavat bağlayabiliyorsun içinde 1 gitar var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Abi harika fiyat bunun üstüne bi de Guitar Hero Metallica aldın mıydı tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Satin alicak olan SS ini alsinda tek gitar cikarsa kutudan cemkirirsiniz. Sahsen ben oyle planliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 mail attım adamlara bize sorun kısmından kaç gitar var diye bakalım 2 gitar derlerse onun ss sini veririm daha garanti olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sırf bir davul ve gitar bile yeter ama 2 gitarsa (sanmıyorum) süper gider. Yalnız sırf gitarla gelirse cidden ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ps2 için bi çift gitarda ben de var İsteyen olursa Kelepir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bu bundle packin fiatı 300e düsmüstü DnRlarda filan şaşırmıştım. Şimdi bu fiyata düşmesi beni kıllandırmadı değil. kutu içeriğini değiştirceklerini sanmıorum açıkçası ama artık bu Band Hero'daki aletlerin malzemeler filanmı dandik bilemiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 guitar hero yapımcılarıyla anlaşma feshedildi ondan düşüyor yani şu an hangi oyunlar varsa sadece onlar olacak ... adamlar her tekil şarkı için hayvan gibi para ödüyordu şarkıcılara kullanabilmek için oyunda bu olay batırdı şirketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 iyi oldu activision'a, geçen yıl adamlar black ops, starcraft2 ve wow expansion çıkarmalarına rağmen zarar açıklamışlardı. sebebi de bu aptal oyunlar işte, sadece şarkıları değiştirip birbirinin aynı oyunları ard arda piyasaya sürersen böyle olur işte, activision beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Markafoni said: Bilgi talep etmiş olduğunuz ürün ile ilgili olarak, tedarikçi firmadan gelen bilgi " 1 adet gitar , 1 adet davul 1 adet mikrofon ve oyunun kendisi mevcuttur" yönündedir. Kredi kartimin extre'si yarin kesiliyor. Bitmemis olursa aliciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 beyler bişi sorucam http://www.markafoni.com/product/833221/ şu bilgisayar oyununun wireless gitarı ps3 te çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar