Zegna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 arkadaslar bazılarınız bilir dobermannlarım baya unludur turkiyede :) herneyse gecen aylarda TR nin ilk secereli dobermann ve bernese mountain dog ciftligini kurdum.. bu da web sitesi. ufak tefek hatalar var cok anlamadıgım ıcın duzeltemedim. bernese ler icin aynı tasarımda bernese resimleri filan koyucaz işte baska bi domainde. gozunuze carpan olmamıs dediginiz yerler varsa duzeltmeye / duzelttirmeye calısırım. sevgiler. v. Bagira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bi kere de faydali bisey yap birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bende mi girilmiyo sadece linke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 link kurbaga olmus kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yok, becerememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bu da benım sansım, siteyi duyurduktan 3 dakka sonra natrohost sıctı lol, neyse duzelir heralde yarım saate. edit: duzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Wordpress la bu.. Tema Türkçeleştirilebilir. Şu read more fln. Dil seçimi için o kadar eşşek gibi bölüme gerek yok bence. Yukarı 2 ufak bayrak koyarsın. Tıklar değişir.. iletirişime google map koy abi, printscreen le almadan ama hakiki map i koy. dükkanı da taglersin. adres madres kalmadı artık. adam print alir gelir. vs. kontak formu koyabilirsin oraya. ad soyad iletmek istedikleriniz vs. gibi direk mail atar senın maile.. İletİşİm yazısının i ler küçülmüyo mu? genel olarak fena değil benim gözümde.. Şu fotonun oldugu yere, değişip duran 5-6 foto koyabilirsin mesela. şimdilik bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dev banner cok rahatsiz edici sagdaki bolume gerek yok. ozellikle de dil secimine ne kadar gerek var bilemiyorum. istersen bir tane "english info" diye sayfa yaratip tek bir sayfaya genel bilgi birakabilirsin. ama tum siteyi tercume etmeye gerek oldugunu dusunmuyorum. hakkimizdayi birinci tekil yazmissin, sonra iki kisinin adini koymussun, garip olmus. linklerin uzerine gelince font bold oluyor, oyle olunca da kapladigi alan genisleyip sagdan soldan layoutu kaydiriyor. onu kaldirirsan renk degisimi zaten yeterli olur. bir de gercekten boyle bir ise giristiysen 50-100 dolar verip bir kurumsal kimlik calismasi yaptir basitinden. italikle yazilmis logo okunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 köpek satıyorum dersen daha kolay anlaşılır, başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hımmpfs hımmpfs ban kokuyor sitenin süper kurumsal vs olmasına gerek yok, zaten ilgilenenleri için esas önemli olan sitenin kalitesi değil de köpeklerin kalitesidir. daha basit anlaşılır olursa yeter. logo okunsun gibi şeyler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Gereksiz yerlerde abartı gösterişlere girip, esas olması gereken yerlerde birçok hata ve eksik olan bir esnaf sitesi gibi duruyor şu haliyle. İş tutarsa köpek başına 2-3 bin euro kazanacaksınız diye tahmin ediyorum, eh artık biraz paraya kıyıp profesyonel site ve kurumsal kimlik çalışması yaptırıverin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 is tutarsa yaparlar. zegna kendi ugrasti bunlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 köpek tanıtım sitesi olarak güzel olmuş bence. wordpress felan farketmez, işlevini yerine getiriyor. yalnız o sağ üstteki elyazısı fontu rahatsız etti, okurken zorluyor gözü. elyazısı olsa bile daha okunaklı bir şey seçilebilinir belki. bayrakların üste küçük olarak taşınması fikri bana da güzel geldi. ayrıca o resimler o gün çektiğimiz resimlerden di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bazıları onlar bone evet. hepinize tesekkurler, ileride daha pro bisi yaptırırız olmadı, simdilik isimizi fazlasıyla gormekte site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar