Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aynı Zamanda Birden Fazla Şey Düşünmek

guksot

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten sizin olayınız nedir ? Neden konuyu eleştirmek yerine yazarı eleştirme niyetiyle konuya geliyorsunuz. Bu konuyu açarken ilk kez beynimin çalıştığının ve bunun normal olduğunu söylemeniz veya kendimi dahi olarak gördüğümü ve bunun doğru olmadığını söylemeniz sizin için ne anlam ifade ediyor? Gerçekten merak ettim egonuz mu tatmin oluyor yada başkalarıyla uğraşabilecek düzeyde zekanız olduğunu düşünmeniz sizi heyecanlandırıyor mu? belkide her ikiside..Ancak siz bunu yaparken 4 yaşındaki kuzenimin 26 yaşındaki abisine "gerizekalı,sümüklü" gibi lafları söylediği an gözümün önünde beliriyor ve bu düşünme işlemi gerçekleşirken size gülüyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

bak bunun adı çok net dikkat bozukluğu.

ha dersen ki ben hem oyun stratejimi kuruyorum, hem o çalıştığım ders diğer düşüncemden dolayı sekteye uğramıyor, o zaman tamam.

yani bunların ayrıntısı biraz daha fazla, dediğim gibi çok aşırı bir üstünlük belirtisi değil, hatta biraz daha az düşünmek daha iyi.

senın kafan karışmış, muz ,kivi ve karpuz ye.

diğer yandan , bu söylediğin tarzda düşünceden dolayı bir çok genç ders calısamıyorum diye tedavi görüyor, ilaçlar kullanıyor
Sosyal ağlarda paylaş

işte çalışırken eve ne ekmek götüreceksin, akşama sofrada yemek olacak mı, çocuğun defteri bittiyse hangi para ile alıcaksın, ev sahibine eve girerken yakalanır mısın, sayısal çıkar mı lan bu hafta sana be.. çıkmaz.. ama ya çıkarsa..

bunları ve daha fazlasını aynı anda düşün hele.

sonra konuşalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...