MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Pasta said: abi hicbiriniz cinyus degilsiniz hayal kurmayin. ben cinyusum, avrupa patentli 159 iq'm var, ayrıca 5 katrilyon dolar cirolu şirkette patronun oğlu mevkisindeyim itiraz eden olursa halısaha maçını basar adamlarımla döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yok, bitek sende olan super bi ozellik bu, sen secilmis elemansin, 18 yasina bastiginda kapidan alicaklar seni quest icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sivilce kremi al, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 guksot said: iyi hoş da gereksiz mesaj yazma ihtiyacınızı başka yerde giderseniz veya ilk 2 cümlemi daha dikkatli okusanız ? ilk 2 cumleni okurken bi yandan da ne bicim adam lan bu diye dusundum ve guldum. 3 sey birden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Gerçekten sizin olayınız nedir ? Neden konuyu eleştirmek yerine yazarı eleştirme niyetiyle konuya geliyorsunuz. Bu konuyu açarken ilk kez beynimin çalıştığının ve bunun normal olduğunu söylemeniz veya kendimi dahi olarak gördüğümü ve bunun doğru olmadığını söylemeniz sizin için ne anlam ifade ediyor? Gerçekten merak ettim egonuz mu tatmin oluyor yada başkalarıyla uğraşabilecek düzeyde zekanız olduğunu düşünmeniz sizi heyecanlandırıyor mu? belkide her ikiside..Ancak siz bunu yaparken 4 yaşındaki kuzenimin 26 yaşındaki abisine "gerizekalı,sümüklü" gibi lafları söylediği an gözümün önünde beliriyor ve bu düşünme işlemi gerçekleşirken size gülüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bunu yazarken ne düşündün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yazıyor olduklarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bak bunun adı çok net dikkat bozukluğu. ha dersen ki ben hem oyun stratejimi kuruyorum, hem o çalıştığım ders diğer düşüncemden dolayı sekteye uğramıyor, o zaman tamam. yani bunların ayrıntısı biraz daha fazla, dediğim gibi çok aşırı bir üstünlük belirtisi değil, hatta biraz daha az düşünmek daha iyi. senın kafan karışmış, muz ,kivi ve karpuz ye. diğer yandan , bu söylediğin tarzda düşünceden dolayı bir çok genç ders calısamıyorum diye tedavi görüyor, ilaçlar kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 işte çalışırken eve ne ekmek götüreceksin, akşama sofrada yemek olacak mı, çocuğun defteri bittiyse hangi para ile alıcaksın, ev sahibine eve girerken yakalanır mısın, sayısal çıkar mı lan bu hafta sana be.. çıkmaz.. ama ya çıkarsa.. bunları ve daha fazlasını aynı anda düşün hele. sonra konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ayni anda 4 farkli sey dusunebilirseniz mind reading e immune olabilirsiniz 1. layerda dusundugunuz onemli seyleri 2. nin icine alip onu 3. ve 4. nun gurultusu ile ortun yada daha kolayi var, sundan alin bitane http://i306.photobucket.com/albums/nn248/Badboyz9472/Internet%20Fail/tin-foil-hat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 goldbären said: adam ilk kez iki şey birden düşünmüş işte bir heyecanla gelip panikle başlık açmış buraya sakin ol dostum o hissettiğin şey beynin, var olması ne güzel... diz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Kadinlar sex yaparken mesleki problemleri filan düsünüyolar mesela. Irtifa kaybi yasama korkusu olmadan her seyi akillarindan gecirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar