Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wolverine'ın zıplaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eet zaten Volverine in ağırlık merkezini ayarlamışlar adamantit dökerken[signature][hline]
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
koskoca kanada hükümeti borumu :) asıl ben bişiyi merak ediyorum şimdi bu wolverinin healing factorüde sonradan bir proje ilemi elde edilmiş yoksa mutant ability mi[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
mutant ability.
wolverine origins var.
İskelet pençelerini ve healing abilitysini görüyoruz orda.
Healing olmasa pençeler çıkınca uzun süre kanardı, burda hemen yarası temizleniyor..

ayrıca 85+ yaşında olup hala 40-45 gibi göstermesinde bu healing ability'nin de rolu var(mış)[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Mesaj tarihi:
Healing Factor Wolverine'in mutant yeteneğidir. Her X-Men ve diğer mutantlar gibi doğuştan gelir bu yetenek (doğuştan olmasa Spider-man'e, Hulk'a falan da mutant derdik di mi :P). Adamantium iskelet ise Weapon X'in kıyağıdır Wolverine'e...Bu arada bir ara ağırlığı falan diye konuşmuştuk. Adamantiyum iskelet ile 150kg, normal iskeleti ile birlikte ise 100 kg. Bende bilmiyodum tam ağırlığını son Wolverine cildinden öğrendim :)[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
Healing (Regeneration) Factor dogustan ergenlige girmesinden sonra ortaya cıkıyor..Zaten vaktinde super bi ajan oldugu icin Victor Creed ve Omega Red ile birlikte binbir olaya giriyolar kanka olaraktan sonra Victor Creed(Sabertooth) deliriyo iyice bi görev sırasında bunu satıp kayboluyo ortadan..

Weapon -X olayı icin bunu seciyolar alıyolar iskeleti adamantium ile kaplıyolar bakıyolar healing factor var haa biz buna pencede ekleyelim nasil olsa toparlıyo diyolar :))[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Durlag, pençeyi onlar eklemiyor, pençe zaten adamda var.

Bir ara magneto tüm adamantiyumu wolverine'den söküp almıştı.
İşte orda pençeler hala duruyordu.
Adamantiyum değil kemikten pençeler çıkıyordu.

Son zamanlarda Wolverine Origin diye bir dergi çıktı, Hatta Yüksel kırtasiyede satılıyor olabilir hala,
o Wolverine Origin'de, Adamın hafıza kaybı, Weapon X hede hödö olaylarından önceki, çok önceki, çocukluğundaki bazı olaylar anlatılıyor..

Asıl adı Logan değilmiş. Soylu bir ailedeymiş. Ve daha sonraki olaylar yüzünden, bahçıvanı Logan gibi saçını uzatmış, onun adını almış ve giyim tarzını felan da ona benzetmiş..

İşte 4 dergilik mini seri'de bu olayları okuyoruz.
Ve kemik pençelerinin, mutant özelliklerinden biri olduğunu görüyoruz.

mutant çocuklar, mutant özellikleriyle doğar. Ama hepsi doğar doğmaz bu özelliklerini kullanmaz, kullanamaz. Mesela Jubilee çocukluğunu güçlerini bilmeden yaşamış, daha sonra bir kaza sonucu öğrenmiş, cyclops'un da böyle bir hikayesi var..

X-Men'in Fox Kids'teki çizgi filminde, ilk bölümlerde, bu mutasyonlar üzerine konuşuyorlar zaten.[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sabretooth, wolverine, maverick bir de shadow fox diye bi kız vardı sanırım..
bunlar gibi mutantlardan oluşan özel bi ekip vardı.
o ekipte omega red yoktu, o rusyanın bu ekibe karşı tuttuğu bir başka askerdi..[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Mesaj tarihi:
yok omega red ayrı..
ilk türkçeye çevrilen (sanırsam) renkli x-men ç.r.ları vardı.
orda maverick, logan, creed ve omega red'in ayrı insanlar olduğunu, ve omega red'in bu takımın düşmanı olduğu söyleniyordu..[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Mesaj tarihi:
magneto iskeletini mi sökmüş? yazış olmuş o iş, adamantium manyetik bir metal olsa her bölümde bir kere öldürür, logan'ı kenny'si yapardı dizinin magneto.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
Yok oyle ama Sam iskeleti ve vücudunu ayırıyo yeter be nedir senden cektigim diyerekten :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
iyi de nasıl ayırıyor işte? bunca vakit niye görmedik bir kere bile en azından şöyle bir duvara çarptığını? başka bir numara mı yaptı yoksa manyetik hale getirdi?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
ilginç, ben hiç rastlamadım ama mümkündür zira x-men'ci geeklerden değilim.. :-p stan lee'ci geekim ben..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
Ya genel olarak zaten Magneto hicbi zaman Volverine i kaale almamıştır ki :) bu nedenden ötürü :)Zaten haliyle de volverine yaklasamiyo buna pek izin vermio Magneto[signature][hline]Tomorrow never comes, until its too late...

[Bu mesaj Durlag tarafından 28 Mayıs 2004 04:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet magneto wolverine'i bazen kontrol ediyor, bir kere de onu kendi pençelerinin tadına mı ne baktırmıştı öyle birşey..

wolverine zaten o işlem sırasında healing yeteneği olmasa kurtulamazdı, derisinden çıkardı tüm adamantiyumu, sonra nasıl taktılar bilmiyorum[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Mesaj tarihi:
Magneto'nun bir X-Men bile olsa başka bir mutantı öldürmesi çok çok nadir bir olaydır. Wolverine'i bir kenara bırakın Colosus çelikten bir zırhla Magneto'nun karşısına belki 180 kere çıkmıştır. Magneto isteseydi milyon parçaya bölerdi Colosus'u da Wolverine'i de....Ama Magneto X-Men ile ne zaman karşı karşıya gelse öldürmek için değil kendini ve ırkı homo-superior ile ilgili planlarını korumak için savaşır.

Bu arada evet Bonecrusher haklısın pençeler orjinalinde kemikten. Adamantiyum kemik üstüne yapılan bir kaplama... Adamantiyuma yeniden kavuşması ise Apocalypse ile yaptığı bir savaş sonrasında oluyormuş ama bende daha okuyamadım o maceraları...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
Eklemeyi unutmuşum arada; Wolverine'in adamantiyum eklentisi çıktıktan bir süre sonra fiziki görüntüsü de değişiyor. Bir müddet gene vahşi hayvan gibi takılıyor ortalıklarda. Yeniden uyum sağlaması da biraz vakit alıyor.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
sırf magneto'nun havası kaçmasın diye bütün mutantların metalle bir alakaları ar neredeyse.. :-p yapsınlar şöyle plastikten olup ben grimm tadında bir kahraman.. :) film icabı işte eheh yani yormayın kafanızı logan'ın uçmasına kaçmasına..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
Demirle alakan olması için mutant olmana gerek yok ki. bir insanın kanındaki demiri bile kullanabiliyor Magneto. "Age Of Apocalypse" isimli alternatif bir zamanda gerçen seride de Magneto'nun Apocalypse'i ortadan ikiye ayırdığı bir final vardır gene aynı şekilde. (feci güzel çizilmiştir, feci karizmadır Magneto orada, sayının adı da Age Of Apocalypse Omega olmalı)[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
yalnız sam, fox kids'teki çizgi filmde, sırf magneto'nun gıcıklığına plastik sentineller yapmışlardı..[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Mesaj tarihi:
Hmm...
BoneCrusher 300 pound demişsin. Pound ağırlık birimi iki farklı değerde kullanılıyor o yüzden kilograma dönüştürdüğümüzde Wolwerinin ya 111 kg ya da 136 kg olduğunu görürüz senin verdiğin değere göre

Omega'nın Wolverine'le SabreT. ile falan alakası yok diye biliyorum. 9 sene önce okuduğum bir xmenden hayal meyal hatırlıyorum Omeganın öldükten sonra özel güçlerle diriltilen ama sonra kafayı yiyen bir asker olması lazım. Yani doğuştan bir mutant değil...

Wolverine'in pençe ve iyileşme özelliği doğuştantandır. Adamantium iskelet ise Weapon X zoruyladır. Tek tek her kemiğe "nasıl olsa wolverine kendini iyileştirebiliyor" diye bedenini deşe deşe takılmıştır ama FoxKids'teki Xmende çok komik bir şey gördüm (Sonuçta çocuklar için [ben niye izliyosam] yayınlanıyo). Wolverine'in vücudunun dışına adamantiumları sarıp bir ışıma olayı ile kemiğe geçmelerini sağlıyorlar. Burada ele sarılan adamantium tam olarak kemiklere işlemiyor ve elin üstünden girip çıkabiliyor. böylece pençeler oluşuyor... bu olay tamamen kolpadır...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

[Bu mesaj StRencher tarafından 28 Mayıs 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
- evet okuduğum yerde 300 pound yazıyor.
- omega, wolverine ile arkadaş demedim zaten. sadece çr'da o ekipten karbonadyum sentezini almak için gönderiliyor. ama sonuçta wolverine'nin bir düşmanıdır.
- o kadar ayrıntıya dikkat etmedim.[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
  • Yeni Oluştur...