Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sol el kastım

kermit

Öne çıkan mesajlar

Ambidexterity [General, Fighter]
Prerequisite: [[3e Prerequisite::Two-Weapon Fighting,Dexterity 15]]
Benefit: The penalties for wielding two weapons decreases by 2 for both hands.
Normal: Without this feat, a creature using an off hand takes a –4 penalty on attack rolls, ability checks, and skill checks. A creature has one primary hand, and all the others are off hands; for example, most humans consider the hand they write with as their primary hand.
Special: A fighter may select this feat as one of his fighter bonus feats.
Sosyal ağlarda paylaş

başınıza böyle bi iş gelmesin.şayet gelirsede kendiliğinden sağ elinizin yapmak zorunda oldukları şeyleri sol elinizle yapmaya başlıyorsunuz fark etmeden..

2 Resim ve Yazı İçerir

Geçirdiğim Trafik Kazası Sonucu Sağ El Bileğimin Kırılmasından dolayı.7 ay boyunca sağ elimi kullanamadım..

şuanda %30 iş göremez bi sağ el bileğim var.

Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

motor kazası geçirenlerin %80 ine takarlar bunları
genelde bacaklarına
sende 2 tan var benim bi tanıdığın bacağına 10 tane falan takmışlardı galiba.
çok rahatsız bişi olsa gerek geçmiş olsun

motosiklet kazası benimkiside.
7 ay acıları cekip metallerin hepsi söküldüğünde fizik tedavi ve kontrollere gittiğimde doktorumun odasına elimde kaskla girince adam kovmuştu beni :D

kolumda metaller varken motosikletimi yaptırmıştım.. seviyorum motosikleti vazgeçemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben juggling olaylarına yeni girdiğimde bana da sol elini kullanmaya çalış günlük yaşamda vs diye baya bi nasihatte bulunmuştu arkadaşlar.çünkü sol el baya zorluyodu herhangi bi hareket çıkarmaya çalışırken.
ama sonradan duydum ki bu sol eli yada ssolaksanız sağ eli zorlama durumu daha sonra odaklanamama,dikkat dağınıklığı gibi durumlara bile yol açabiliyomuş miş mış müş!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...