Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ambidexterity [General, Fighter] Prerequisite: [[3e Prerequisite::Two-Weapon Fighting,Dexterity 15]] Benefit: The penalties for wielding two weapons decreases by 2 for both hands. Normal: Without this feat, a creature using an off hand takes a –4 penalty on attack rolls, ability checks, and skill checks. A creature has one primary hand, and all the others are off hands; for example, most humans consider the hand they write with as their primary hand. Special: A fighter may select this feat as one of his fighter bonus feats. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 default olarak kullnılan eli değiştirmeye çalışmak davranış bozukluklarına, kendini ifade edememeye yol açar çocukken tabi. eşek kadarken bişe olmaz herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Aluriel said: lady in water'da vardı böyle bi eleman ne berbat bi filmdi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Oce4n said: http://17.media.tumblr.com/tumblr_kr1hnifZZc1qa6fdio1_500.png /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kermitçiğim dişlerini sağ elinle değil sol elinle fırçala, gelişmesine büyük katkısı olur iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 solla yemek yemeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 şu an sol elle kullanıyorum mausu mesela sol elle yazı yazmayı denedim bu gün baya çirkin oldu ama geliştirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sol elimle touch pad kasıyorum şimdide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 emre belöz sol ayak kasmıstı zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 başınıza böyle bi iş gelmesin.şayet gelirsede kendiliğinden sağ elinizin yapmak zorunda oldukları şeyleri sol elinizle yapmaya başlıyorsunuz fark etmeden.. 2 Resim ve Yazı İçerir Geçirdiğim Trafik Kazası Sonucu Sağ El Bileğimin Kırılmasından dolayı.7 ay boyunca sağ elimi kullanamadım.. şuanda %30 iş göremez bi sağ el bileğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 o taktikları şey ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 External Fixatör demişti doktorum http://en.wikipedia.org/wiki/External_fixation alttaki L şeklindeki şeyde Platin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 motor kazası geçirenlerin %80 ine takarlar bunları genelde bacaklarına sende 2 tan var benim bi tanıdığın bacağına 10 tane falan takmışlardı galiba. çok rahatsız bişi olsa gerek geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Oce4n said: http://17.media.tumblr.com/tumblr_kr1hnifZZc1qa6fdio1_500.png haha ne iyi bölümdü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 kermit said: motor kazası geçirenlerin %80 ine takarlar bunları genelde bacaklarına sende 2 tan var benim bi tanıdığın bacağına 10 tane falan takmışlardı galiba. çok rahatsız bişi olsa gerek geçmiş olsunKERMİT İNSAN GİBİ POST ATTI! ŞENLİKLER BAŞLASIN SUR ÜFLENSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 uzun süre sağ ile yapıp sonra solla yapınca sanki başka biriymiş gibi oluyor derler kermit. sana da oldu mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 tamam komiksin feritcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kermit said: motor kazası geçirenlerin %80 ine takarlar bunları genelde bacaklarına sende 2 tan var benim bi tanıdığın bacağına 10 tane falan takmışlardı galiba. çok rahatsız bişi olsa gerek geçmiş olsun motosiklet kazası benimkiside. 7 ay acıları cekip metallerin hepsi söküldüğünde fizik tedavi ve kontrollere gittiğimde doktorumun odasına elimde kaskla girince adam kovmuştu beni :D kolumda metaller varken motosikletimi yaptırmıştım.. seviyorum motosikleti vazgeçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ben juggling olaylarına yeni girdiğimde bana da sol elini kullanmaya çalış günlük yaşamda vs diye baya bi nasihatte bulunmuştu arkadaşlar.çünkü sol el baya zorluyodu herhangi bi hareket çıkarmaya çalışırken. ama sonradan duydum ki bu sol eli yada ssolaksanız sağ eli zorlama durumu daha sonra odaklanamama,dikkat dağınıklığı gibi durumlara bile yol açabiliyomuş miş mış müş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yani aptal olucam onu diyosunuz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar