pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 arkadaşlar fusion excel hakkında bilgisi olan varmı? fetullahcılar satıyomuş,önce istemedim ama sonradan alıp hediye ettiler bana 3 gündür takıyorum migren ve reflü sancılarım geçti lan:S reklam demeyin de, abi harbiden çok ilginç birşey kolye gibi takıyorsun v.s psikolojik diyeceksinizde migren için kullanmadığım ilaç kalmadı :S 3 gündür rahat uyku uyuyorum resmen lan mucize gibi birşey,varmı bilgisi olan bunun hakkında? içinde birsürü madde varmış kolyenin nedir bu zararlımıdır,ne değildir bilen varmı harbiden söylesin kararsız kaldım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sen sürekli takmaya devam et migren geri gelecektir. yarın çıkarırsın çıakrdım ondan migren oldu falan dersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 quest.net ürünlerinden biri gibi duruyo ha kaça aldın sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sayfası buda tık hediye ettiler yav 199 dolarmıymış neymiş o parayı vericeme ölürdüm orası ayrı mesele de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 türkçe arama yapayım dedim hiç yorum felan varmı diyede satış yapan siteler dışında bitek paticik çıkıyor oda bu konu asdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kuantum kolyesi .. viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bide Bu Var Cho yang mıdır nedir. annemler falan almış gayet memnunlar. mahalleden 2 kişi alınca mahallenin geneli alıyor işte. 250 tl falandı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Migrenini geçirdiyse kullanmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 x said: Quantum Kolye (Scalar Energy Kolyesi) vücudun biyolojik gelişimi için gerekli olan skaler enerjiyi üretir. Pozitif enerji akışını sağlar ve enerji dengesini korur. Vücutta zayıflayan enerjiyi iyileştirir. Zayıflayan enerjiyi iyileştirerek vücudun sağlıklı olmasını sağlar. http://i855.photobucket.com/albums/ab119/john2cook1/smileys/facepalm-1.gif?t=1308135854 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ahahahahhahahaahhahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yumurtanın akını alıyosun.. tarzı bişi herahlde bu kolyelerde.millet ne para kırıyor anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Yahu enerji kelimesini şöyle follofoş ediyorlar ya zart zurt milleti hurafelerle kandırıp kazıklamak için, Tesla mezarında parende atıyordur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ayrıca ggde 129 a satılıyor bunlardan id falan varmış bide sitesine kaydediomuşun vs 200 dolar nere 130 lira nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ben bunu takıyorum gece yatarken, bütün pozitif enerji dengesini sağlıyor http://www.isttic.com/rss/karbosan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://www.fusionexcelturkey.com/bilgi-fe-deney yuh resmilere bak said: Fusion Excel Kuantum Kolye, belirli büyüklükteki parçacıkları özellikle izole edilmek üzere sınıflandırılmış ve teknik olarak doğal rezonansları için tasarlanmış mineral parçacıklarından meydana getirilmiştir. Ardından parçacıklar, Nano Füzyon teknolojisi kullanılarak belirli oranlarda yeniden birleştirilmişler, çeşitli yüksek ısı füzyon metotları kullanılarak moleküler seviyede kaynaşmış ve yapısal olarak birbirlerine bağlanmışlardır. Minerallerin ve füzyon teknolojilerinin kombinasyonu, enerjinin katalitik dönüşümünü ortaya çıkarır böylelikle herhangi bir sıvıya aktarılarak nano moleküler yapıyı yenileyebilme yeteneğine sahip kalıcı bir doğal skaler rezonans oluşturulabilir. Yenilenmiş moleküler yapı, sağlıklı kaynak sularındaki yapı ile benzerdir. Meyve ve sebzelerdeki gibi, insan vücudu da zaman içinde nano moleküler yapısını kaybeder, yaşımız ilerledikçe, hücrelerimizin sıvı emebilme yeteneği azalır, enerji sıvısının sağlanabilmesi için kuantum kolye kullanılarak, hücre, moleküler seviyede yeniden hidratlaştırılabilir. Fusion Excek Kuantum Kolyeleri, manyetik ya da elektriksel değildir ve herhangi bir bakım gerektirmez. Gerekli k40 rezonansını da içeren bir skaler enerji alanı yayarlar; dingindirler ve radyo aktif değildirl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 quest.netin çakmasıymış lan bu. hey allam bende bişi sandım. http://www.fusionexcelturkey.com/gelir-plani aynısının laciverti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ahahaha noluo ne kadar kolye satarsan o kadar çok mu enerjin oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 pinkporing said: arkadaşlar fusion excel hakkında bilgisi olan varmı? fetullahcılar satıyomuş,önce istemedim ama sonradan alıp hediye ettiler bana 3 gündür takıyorum migren ve reflü sancılarım geçti lan:S reklam demeyin de, abi harbiden çok ilginç birşey kolye gibi takıyorsun v.s psikolojik diyeceksinizde migren için kullanmadığım ilaç kalmadı :S 3 gündür rahat uyku uyuyorum resmen lan mucize gibi birşey,varmı bilgisi olan bunun hakkında? içinde birsürü madde varmış kolyenin nedir bu zararlımıdır,ne değildir bilen varmı harbiden söylesin kararsız kaldım şimdi http://www.youtube.com/watch?v=g_eqdsv9cfY&feature=related ayar babında değil, bu amcayı hatırladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 SeaGle said: Ben bunu takıyorum gece yatarken, bütün pozitif enerji dengesini sağlıyor http://www.isttic.com/rss/karbosan.jpg migreni olana hilti tutturacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 olm birşey danışıyoruz,yazdığımıza yazacağımıza pişman ettiriyorsunuz insanı,medeniyet anlayışınıza .... boşlukları doldurun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 quantum kültürümüz yok.titan zinciri kültürümüz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 pinkporing said: olm birşey danışıyoruz,yazdığımıza yazacağımıza pişman ettiriyorsunuz insanı,medeniyet anlayışınıza .... boşlukları doldurun lütfen sakin ol şampiyon. sana faydası varsa kullan işte. ama üye ol falan derlerse olma. bildiğin titan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 şampiyon diyince gururum okşandı lan sdsdsdsd yok benimde dikkatimi çekti lan harbiden saadet zinciri gibi bişey heralde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi fusion excel, uykularım düzeldi vs diyince ms excel sandım. değilmiş... kapatılsın denilmiş, kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar