Sonradan_Jedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: KurabiyeCanavari, 15 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: darkwingduck launcpad vardı ahmak pilot.....düşmanı megavolt kızı gasoline... süperrdi süperrr cloud of smoke and he appears, master of surprise. who's that cunning mind behind, that shadowy disguise. nobody knows for sure, but bad guys are out of luck, cause here comes. darkwing duck, look out (when there's trouble you call dw) darkwing duck, let's get dangerous darkwing duck, better watch out you bad boys darkwing duck! İnanmıyorum Dark Wing Duck ı yazan SADECE 1 kişi mi var o ki ilah ve gelmiş geçmiş en güzel çizgi filmdir bence acaip eğlencelidir simpsonsdan sonra en çok güldüğüm çizgi filmdir. eğer bir sıralama gerekiyorsa: 1.Dark Wing Duck! 2.Simpsons 3.Road Runner 4.Spider Man 5.X-Man 6.Rocko 7.Mad Jack 8.Taz[signature][hline]:DAnti-Natural_Jedi:D :rock::rock::rock:
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 x-man mı x-men mi? x-man sevmiyorum eziğin teki.. x-men ama iyi gruptur.[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Simpsons Spiderman X-men Mad Jack voltran Power rangers Garfield adams family[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu o 55 bin sosliden biri -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_Fenerbahçe
Sonradan_Jedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Bonecrusher, 16 Ağustos 2004 01:56 tarihinde demiş ki: x-man mı x-men mi? x-man sevmiyorum eziğin teki.. x-men ama iyi gruptur. Aman dalgınlık işte :)
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 x-man diye ayrı bi adam var da.. hiç sevmiyorum onu[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Sırayla yazmıyorum ama ; Pokemon Dragon Ball Thunder Cats Alaaddin Space Cowboys[signature][hline]See Saw Die
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 1. South Park 2. Simpsons 3. Tsubasa mı ne vardı bı zamanlar o :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. [Bu mesaj Pyr0 tarafından 17 Ağustos 2004 06:34 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 scooby tusubasa[signature][hline]sert kal,taviz verme!
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 1-southpark 2-simpsons 3-teenage mutant ninja turtle 4-spongebob[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Witch Hunter Robin in müziğini dinleyek anılarımı depreştiriyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
grifter Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 1. G.I Joe 2. Thundercats 3. Spiderman And His Amazing Friends[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
costanza Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 garfield and friends vardı eskiden. oydu favorim. bi de ablam ikibuçuk yaşındayken heidi'yi izleyip ağlarmış neden bayan rotenmayır heidi'ye kötü davranıyo diye:) hala çok sever (yazııkk)
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 mauhauh costanza süpermiş :D[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 pokemon tom&jerry[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Hiten Mitsurgi Ryuuu!!!! Ryu Sho Sen dagılın len 1-Kenshin 2-Tsub 3-South park (sadece cartman da olablr) 4-Simpsons(bart) 5-Mad Jack 6-rocko 7-Dw dahha coooookkkk cugaltırım bunlarla ılgılı arklar varsa her turlu bulusup konusurum !!!!![signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura-----
nameless Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 simpsons pokémon (ciddiyim) dragonball spiderman //edit: G. I. Joe , ninja turtels ve gargoyles'u unutmuşum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle [Bu mesaj nameless13 tarafından 04 Eylül 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 The Simpsons Tom&Jerry Looney Tunes Southpark[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Michelangelo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 :) Spiderman X-men Jack the pireta ( hatta nette bi ark lapaci dio bana :) Nascar racers ( real lakabım akrobattır :)[signature][hline]WwW.WeBaLeMi.Tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bugs Bunny[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 07 Eylül 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
dark_dragon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 saymaya kalkarsam cok olacak ama I.south park II.the simpsons III.x-man IIII.spiderman
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Tom Ve Jerry. Kenshin[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 spider man x-man south park simpsons sponge bob square pants eek the cat korsan jack(ya tam ingilizcesini bilmiyorum:) pardon)[signature][hline]I have no options left again.
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yaw snoopyi unuttum. bide loney toons klasikleri war. çok eski bölümler. gerçi artık south parkla simsonsdan başka birşey izlemiyorum düzenli olarak[signature][hline]I have no options left again.
Öne çıkan mesajlar