-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 abi verdiniz modern times gazını cuzdan bosaldı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 tropico 3ü 5 ay filan başka hiç bişey oynamadan oynamıştım. sonra kendini tekrar ediyo gibi geldi. sonra ulan ben malmıyım 5 ay oynadım o zaman dedim kendi kendime. sorunun bende olduğunu anladım. efsane lan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Tropico 3 efsane güzel zaten, seçim konuşması ile Juanito favorimdi. Never fear, El presidente is here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 4 cok daha efsane keske onu oynasaymıssınız. görevler espriler mükemmel bi deneyin kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 4 ü de oynadım da çok baymıştım o baygınlığın üzerine geldi. modern timesla birlikte oynarım artık bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 İyi bir indirim yakalayınca kesin alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Hadi yine iyisiniz http://www.getgamesgo.com/product/tropico-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 http://www.gamefly.com/Download-Tropico-4-Modern-Times/5003714/ tropico 4 modern times - 13.99$, ben yinede steam beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Steam'den Pre-orderla daha ucuza almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Zaten expansion bu, 10$'ın altına gelmez uzun süre diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 belki steam'de aktive oluyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Cuce said: en zevk alarak aldığım city builder kesinlikle, sahane bir oyun oldu tropico 4. umarım daha fazla ek paket cıkarırlar aynen. bikaç haftada bir mutlaka bi tropico sandbox çeviriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 steam de free weekend ve weekend sale var, ama hepsine %66 indirim varken modern times a %25 gelmis =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 fixmen said: Çok garaj olunca 400 nüfustan sonra İstanbul trafiği başlıyor. Oyuna yolları upgrade gibi bişi eklemeliler + toplu taşıma fln. Tek şeritli yol kesmiyor bir süre sonra, alternatif yol üretmek gerekiyor. Ya da eğer varsa adanın farklı yerlerine liman yapıp export yapacakları ona göre ayarlamak faydalı oluyor. Son 3 bölüm benim :).ehehe bunu yazacaktım. campaign takılıyorum henüz, çok iyi olduğum söylenemez, 8. leveldayım hatta. ama bir önceki levelda oyun bitmesine rağmen devam ettireyim dedim (defcon'lu bölüm), bir noktadan sonra köprüsünde kazı olan istanbul trafiğini yakaladım. gayet mantıklı bir büyüme deniyorum: ev, farm, ranch, mine, logging camp falan aynı anda gibi giderek büyüyerek.. lakin oyunun başlarında halkın mutlululuğunu sağlamam çok zor oluyor, bu birincisi. ikincisi de yine başlarda özellikle, church, army base falan üniv ve lise mezunu isteyen yerlere adam alamıyorum hayatta. çözüm var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 college yapıcan, uzun vadede dışardan spesyalist getirmekten daha faydalı oluyo hep. 2 farm üzerine hep college yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ya yolları trafige gore değil direk en kısa yola gore seciyo tropiklerimiz. o yüzden bütün herseyı aynı nopktaya koyarsanız en kısa yol ınanılmaz trafik oluyo. birbirine yakın uzunlukta yollar kurarsanız aynı noktaya gıden, direk 1 yol yerine trafik cok azalıcaktır. bıde sıms deil ole hospıtaldan dotor cıkıp alan etkili heal atmıyo, hasta olan gelıyo hastaneye halıyle evlerıde yayın adanın etrafına gruplar halınde, yanında marketplace olsa yeterli coğu zaman. trafiği cok rahatlatır. bolumune gore ılk 2 secım zaten zorlu gecıyo bazen ılk 3. ben hıc kılısı falan yapmıyorum mesela bı yerlerden kısıcaksın bı ıkı fraksıyonu gormezden gelıceksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 DLCler hakkında ne düşünüyorsunuz? Modern Times hariç diğerleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Geçen gün tüm dlc ler ve oyun birlikte 0.39 dolara düştüğünü görünce satın aldım çok efsane geyikler dönüyor oyunda. Tek sorunu biraz fazla kolay gibi geldi. Daha önce bu seriyi hiç oynamamış olmama rağmen şu an 10. görevdeyim ve çoğu görevde en ufak bir zorlanma dahi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar