DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 başta altın madeni bulursan çöm, uzak olması önemli değil yol çek hemen. yoksa diğer madenlerden kur. bir iki logging camp kur. mücevherciyi aç gold madeni mücevhercisiz olmasın. ardından lumber mill. turizm iyi güzel de endüstri çok sağlam para getiriyor importları açmayı unutma. evlerin yoğun olduğu yere marketplace yap millet açlıktan ölmesin. genel olarak dinci ve çevrecilerin isteyeceği yerleri talep olmadan yapma başta. şu an farkettim ki yazmaya devam edersem sağlam wot olacak en zevklisi oynayarak öğrenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Hmm evet zaten mantıklı kombolar söz konusu benim merakım seriyi yeni oynayan biri olarak bilmediğim teknik şeyler varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 tam olarak önceki oyunla ne farklar var şimdi? biri wot atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 arayüz daha güzel grafikler daha hoş bi kaç yeni bina gelmiş import olayı filan var absolute power 10 üzerinden 8 se bu de 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 tropico 3 ü oynuodum sandboxta herşeyi yaptım bir oyunda.mis gibi ada yaptım.sonra oyunu sildim bi daha yaptıgım şeyleri bi daha yapasım gelmiyor böyle oyunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 happiness kas aşivment kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Senaryo kısmı 3ten daha güzel, sarıyor. Bölümlerde uzun sürüyor baya. Benim senaryo bitmek üzere; 4-5 bölüm kaldı. Seviyorum Tropico'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 nomak'ın postuyla oyunu gördüm 14 civarı saat 1 olmuş ben hala aralıklarla oynuyorum ne lanet bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abı ınanılmaz komik olmus oyun bu sefer. geberiyorum gülmekten genel story line cok komik zaten, ama su isle desoliana mı ne görevinde. "el presidente oalrak kendimi dünya lideri olarak göstermem lazım. ama bu ada bir ülke değil bu ara, öle bi yer" diye baslıyo görev zaten, sonra adayı eski suclu adası kolonisi statüsüne geri kazandırıp sonra bağımsızlık ilan ediyoruz soviet yardımıyla. işler iyice kızıp sovyetler karayiplerde kolonizasyonu kınıyoruz dediğinde amerikanın "bakın bizde sizin kınamınızı kınıyoruz! derdimiz adamları soymakd eğilki bakın para vericez onlara" diyip sonra 20.000'i nereye yatıralım treasuryemi swiss acc'tamı diye sorması. yetmeyip "ya hepsini calarsan amerika kızar bak, bence birazını cal" diye nasihat etmesi. her mesajda ayrı gülüyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 amerika bişey istediğinde hep yatıyorum yerlere ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hakikaten senaryo 3'ten çok daha iyi. tüm detay metinleri okumak lazım, satır aralarında bile bir sürü güzel espri var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 I am not a crook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ben en çok şuna gülüyorum: Radyocu Sunny büyükelçiyle ropörtaj fln yapıyor, soruyor adamızda en çok sevdiğiniz, beğendiniz şey fln ne diye, adam diyor adanızdaki lamaları çok beğendim. Kızda diyor ben lamaları hiç sevmem çok kaba ve tükürürler diyor. Elemanda cevap olarak aynen annem gibi diyor ahahaha. Bir de yoldaş Saşa ile yaptığı ropörtaj güzel :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Oyuna yeni başladım da,ilk adayı nasıl geçicez devamlı yeni görevler veriyor.Eski oyunda her ada için Main Objective ler oluyordu onları yapınca geçiyoduk.Bunda öyle bişi göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 electiondan sonra bıtıyo devam et sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Her adamı bu şekilde seçimlerle mi bitiyor, yoksa 3 deki gibi mi devam ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 3 teki gibi devam ediyo ama her bölümün entrikası basından belli olmuyo. görevi direk almıyosun yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 full US veya USSR propagandası yaparsak ne artısı oluyor ben dengede tutmaya çalışıyorum ikisinden de mali destek geliyor ama eğer sadece birnin propagandasını yaparsak bonus bişi elde ediyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ondan daha fazla alıyosun, diğeri düşüyo. duruma göre yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 işler yolunda gidiyosa zaten ikisiylede aran %100 olabiliyo. ama biriyle hiç düzelmiycek gibiyse gemiler sularda geziyosa falan adamalr cıakrtma yapmadan önce gider super powerla alliance yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 merak ettiğim şey, eşşek gibi apartman basıyorum kiraları 0'a çekiyorum, apartmanları klimayla donatıyorum yetmiyor bir de üstüne free housing çakıyorum ama gerizekalılar hala etrafa shack konduruyo. ben de siliyorum hepsini heh. nedir bunun olayı, illa anca yarısı dolmuş 50 tane apartman mı yapmak lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 az yapıosundur apartman. shack yıkmak manasız terkrar cıkarlar. yeterince onut yap kendi kendine kaybolur shackler zaten. senın atladığın nokta evli olmıyan ciftlerinde 1 oda kullanması evli cocuklu ciftlerinde. bınaya tıklatıığında odaların iki kişi iki kişi gözüktüğü için sana sanki yarısı boş gibi geliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 şimdi o apartman yaptığın halde boş kalması olayı bende de oluyor. sanırım uzak bi yere filan yaptığında öle oluyor yani gidip uzakta bi yere 20 tane ev yapma . mesela başlangıç yerinden uzak biyere 4-5 fabrika maden falan yaptıysan yakınına orda çalışanların oturacağı ev de yap bide garage. garage çok önemli başta farketmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 aynen yeteri kadar apartman yapınca zaten hic sorun cıkarmıyorlar direk shacklar yıkılıyo. en kötü free housing edict i ile kesin sonuca ulaşırsın para sorunu cekmiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 evleri merkezde toplamanın zararı yok. ama uzaklara arabayla gden adamların arabayla dönmesi önemli. onun ıcınde garaj lazım. yoksa atıyorum fullenip statlarını gidiyolar hersey güzel, ama normal calısma saatleri bitmeden dönüyolar. cünkü bitirip cıkslaar eve ginede kadar cok ac kalıcaklar cok uykusuz kalıcaklar gibi durumlar var. yolca harcanan boş zamanda cabası. o zamanı healtcaredır entertainmenttdır falan için kullanslar zaten daha mutlu oluyolar. iyi garage dizmek lazım etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar