Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 olm 8 yaşında huri için bir ay aç gezen adamsın benim tostuma niye ağladın ki bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 olm gün içinde 20 den yediğin iki tostla mı hava atıyosun sen, biz akşam parti yapıyoruz, üstüne kadayıfımızı çekiyoruz. Çayımızı içiyoruz, sigaramızı yakıyoruz. Buyur gel seni de davet ederiz beleşe, para vermek istersen senin ağalığındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yok hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Pasta said: olm 8 yaşında huri için bir ay aç gezen adamsın benim tostuma niye ağladın ki bu kadar. sunu okuyup inanci sarsilmayan yada bi saniye harbi lan falan diye sorgulamayananiz varsa inandigi allah belasini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 8 yasinda dinde hukumlu sayilmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 12 yasinda hüküşe başlaniyo gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 biri öksürürse ben de öksürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ozenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 =( tik lan öksürüğü düşününce bile öksürüyorum hatta bunları yazarken tıkandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 uykum varken çok seksi oluyorum böyle bir tikim var tarzında aslında tik olmayan birşeyi tik olarak göstererek aynı zamanda kendini övmeye yönelik mizah içeren espriler yapıldı mı okumadım topici, wowda çar kasıyorum çok meşgulüm varsa allah belasını versin o esprinin eklemeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 tilkim var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 biri karşımda iştahla bişi yerse benim de karnım acıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ne tilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 arctic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 var. yazmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yok. peçeteden biraz huylanıyorum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Vingthor said: Pasta said: olm 8 yaşında huri için bir ay aç gezen adamsın benim tostuma niye ağladın ki bu kadar. sunu okuyup inanci sarsilmayan yada bi saniye harbi lan falan diye sorgulamayananiz varsa inandigi allah belasini versin. abi ne kadar hoyratsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 topiğe geri dönec ek olursak limon görünce dayanamıyorum soyunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Saeros said: uykum varken çok seksi oluyorum böyle bir tikim var tarzında aslında tik olmayan birşeyi tik olarak göstererek aynı zamanda kendini övmeye yönelik mizah içeren espriler yapıldı mı okumadım topici, wowda çar kasıyorum çok meşgulüm varsa allah belasını versin o esprinin eklemeyi unutmuşum hmm no! eklemeyi unutmuşum zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Sparkcaster said: topiğe geri dönec ek olursak limon görünce dayanamıyorum soyunuyorum ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 no! bak o bahsettim sahne http://www.youtube.com/watch?v=jeNWkBYDMxQ&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 var dişi anatomisinin değişik bölgeleri bende tik yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 7thBreath said: boğazıyla oynayan birini görünce boğuluyomuş gibi oluyorum bilmem tik midir kullanıcam bunu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 var bi tane evde besliyorum arada yemini suyunu veriyorum viyk viyk geziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar