Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikiniz var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm gün içinde 20 den yediğin iki tostla mı hava atıyosun sen, biz akşam parti yapıyoruz, üstüne kadayıfımızı çekiyoruz. Çayımızı içiyoruz, sigaramızı yakıyoruz. Buyur gel seni de davet ederiz beleşe, para vermek istersen senin ağalığındır.
Mesaj tarihi:
Pasta said:

olm 8 yaşında huri için bir ay aç gezen adamsın benim tostuma niye ağladın ki bu kadar.

sunu okuyup inanci sarsilmayan yada bi saniye harbi lan falan diye sorgulamayananiz varsa inandigi allah belasini versin.
Mesaj tarihi:
uykum varken çok seksi oluyorum böyle bir tikim var tarzında aslında tik olmayan birşeyi tik olarak göstererek aynı zamanda kendini övmeye yönelik mizah içeren espriler yapıldı mı okumadım topici, wowda çar kasıyorum çok meşgulüm

varsa allah belasını versin o esprinin eklemeyi unutmuşum
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Pasta said:

olm 8 yaşında huri için bir ay aç gezen adamsın benim tostuma niye ağladın ki bu kadar.

sunu okuyup inanci sarsilmayan yada bi saniye harbi lan falan diye sorgulamayananiz varsa inandigi allah belasini versin.

abi ne kadar hoyratsın ya
Mesaj tarihi:
Saeros said:

uykum varken çok seksi oluyorum böyle bir tikim var tarzında aslında tik olmayan birşeyi tik olarak göstererek aynı zamanda kendini övmeye yönelik mizah içeren espriler yapıldı mı okumadım topici, wowda çar kasıyorum çok meşgulüm

varsa allah belasını versin o esprinin eklemeyi unutmuşum

hmm
no! eklemeyi unutmuşum zaa
  • Yeni Oluştur...