Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinan çetin fethullah gülen'e teşekkür konuşması

Crawler

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

benim bakış açımdan ise suçlu olup olmaması benim için mesele değil o ayrı bir konu. içinde bulunduğumuz yüzyılda, dinini yaymaya çalışan (ister zorla olsun ister ikna ederek olsun umrumda değil) hiç bir insana sempati duymam.

sen duyma canım, o insanlar için konuştum ben de, sanatçılar yancı muhabbeti çıktı da, bu görüşe göre Barış Manço da yancı oluyor Cem Karaca da ?
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

@Ardeth: Yani o bahsedilen suçlamaların doğru olmadığı, o sürecin yargıçları ki düşüncelerinin daha çok neye meyilli olduğu da bellidir o hakimlerin, AKP'li de denilemez, sonuca bağlanınca o adamların sizce düşünceleri değişecek miydi ondan bahsediyorum?

bilmem ama zaten tam olarak da bunu bilemeyeşimiz verdiğin örneği geçersiz kılıyor. bugün ki fetullah gülen ile o zamanki fetullah gülen insanların kafasında farklı bir yere sahip olma potansiyeline sahip. o yüzden günümüzden bahsetmek daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ekşi sözlük, paticik gibi ortamlarda böyle konularda liderlerini, veya peygamberi savunan adamlara çok şaşırıyorum ben ya.

böyle abidik islamcı forumlara gidip ateizm propagandası yapan tiplere benziyorlar. fikirlerini yayma açısından hiç bir etki yapmadığı gibi üstüne kötü üsluplarıyla daha da tiksinme yaratıyor karşı tarafta.

senin dinin, senin liderin, zaten yaptıklarıyla veya ortaya koyduğu kurallarla ortada duruyor. birisinin eleştirmesi onu ne düşürür ne yükseltir.

halbuki sen eksik gedik bilgilerle, üstüne kötü ve saldırgan bir üslupla onları savunmaya kalkıyorsun hiç bir şeye yaramıyor.

her şeyi her zaman tartışmanın bir manası yok ki. hani 3-5 senedir paticikte mesaim var bir şekilde, daha herhangi bir tartışmada karşı taraflardaki bir kişinin bile "evet sen haklıymışsın bilader" dediğini duymadım, görmedim.

ne gidip ucube bir islami forumda atatürk süper adam başlığı açmanın manası var, ne de mesela pati'de fethullah gülen süper adam demenin manası var.

balon şu başlığa gelmese mesela en fazla 4 sayfa mesaj olurdu bu konuda. şimdi tartışma sürecek 10 sayfayı aşacak, kendi sevdiği adam bir 6 sayfa daha hakaret görmüş olacak.

ne uğruna? kendi egosu.

wot oldu ama saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Barış Manço'da yancıydı, Cem Karaca'da di mi?

Türkçe'yi bildiğini sanan adamdan dersler:

balon said:

kermit said:

bendede chrome var ama göçremiyorum.

de ayrı kermit.

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Türkçe kültürünüz yok. Türkçe'yi tanıma kültürünüz yok. Gramer tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, imla çeşitliliğine hazır değilsiniz. Bilirim diyeniz de tatava. Türkçe'nin her kuralını bilirim diyo, ara sokakta bir dahi anlamındaki de'ye uğramamıştır mesela. Duyulmuş hal eklerini görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

balon said:

@Ardeth: Yani o bahsedilen suçlamaların doğru olmadığı, o sürecin yargıçları ki düşüncelerinin daha çok neye meyilli olduğu da bellidir o hakimlerin, AKP'li de denilemez, sonuca bağlanınca o adamların sizce düşünceleri değişecek miydi ondan bahsediyorum?

bilmem ama zaten tam olarak da bunu bilemeyeşimiz verdiğin örneği geçersiz kılıyor. bugün ki fetullah gülen ile o zamanki fetullah gülen insanların kafasında farklı bir yere sahip olma potansiyeline sahip. o yüzden günümüzden bahsetmek daha mantıklı.

O söylentiler Fethullah Gülen için o zamanda da vardı bu zaman için de var. O adamlar bu düşüncelere rağmen onlara inanıyordu, şimdi de inanırlar. Ki bence eskiden çok daha fazla vardı. Yok Müslüm Gündüzler, yok Fadime Şahinler yani şurdan burdan karakterlerin tutulup TV ekranına çıkarıldığı sıralarda bu sanatçılar Fethullah Gülen'i destekliyorsa bana göre günümüzde de gayet destekler, 2+2 = 4 gibi bi şey bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizden caps esirgeyen ahmedinejad kardeşim tartışmada amaç ufuk genişletmek genelde, sen haklıymışsın birader diyip convert olmak sadece age of empiresda oluyor ehueh.

Baggio said:

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Türkçe kültürünüz yok. Türkçe'yi tanıma kültürünüz yok. Gramer tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, imla çeşitliliğine hazır değilsiniz. Bilirim diyeniz de tatava. Türkçe'nin her kuralını bilirim diyo, ara sokakta bir dahi anlamındaki de'ye uğramamıştır mesela. Duyulmuş hal eklerini görmüştür.

Ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bizden caps esirgeyen ahmedinejad kardeşim tartışmada amaç ufuk genişletmek genelde, sen haklıymışsın birader diyip convert olmak sadece age of empiresda oluyor ehueh.

abi hatırlatma o priestları, yeminle ekrana kafa atasım geliyordu wololo seslerinden.

bir de şu konudaki tartışmada her hangi bir ufuk yükselmesi var mı sence :) olmasına da imkan yok zaten şu ortamda. balon ne dese, adama önce tekstil'den sonra hepiniz nolifersınızdan girecekler ehueh
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...