Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fallout 1 oynayacam da..

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

f1 de Unarmed oynamadım hiç.Gifted,Finesse al.

Skill :
Unarmed

S : 6 + 1 (power armor 2 yada 3 str verior)
P : 6 - 1 (perc lazım değil)
E : 6 + 2 (Yüksek hp ve tek rakam olmasın)
C : 6
I : 6
A : 6 + 1 (tek rakam yapmak iyi değil biliyorum)
L : 6 + 2

5 puanıda böyle dağıt.Zaten brother of steel baseinde luck hariç hepsini +1 arttırabiliyorsun.

Melee takıl aşırı keyifli melee oynamak
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere finesse alınabilecek her zaman en kötü trait'lerden biri. hele melee için o denli kötü ki, mutate! ile değiştirmeyi gerektirecek kadar. slayer ile bütün crit rate'in anlamı kalmıyor ve onsuz bile çatır çutur crit vurulan bir medyum melee. her vuruşu gudik gudik vurduruyor melee, verdiği bonus ise cücük kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

bir kere finesse alınabilecek her zaman en kötü trait'lerden biri. hele melee için o denli kötü ki, mutate! ile değiştirmeyi gerektirecek kadar. slayer ile bütün crit rate'in anlamı kalmıyor ve onsuz bile çatır çutur crit vurulan bir medyum melee. her vuruşu gudik gudik vurduruyor melee, verdiği bonus ise cücük kadar.

çok doğru söylüyosun üstad. trainerla değiştiriyorum ya valla oyun baydı zaten. yalnız krav maga yok ya perklerde o nedir? (fallout wikia da fln da yok)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

abi finesse siz karakter mi olur? fall 2 de No damage crit ile beyin patlatıyorum.Damage vurmak önemli değil Knockout yada beyin göz patlatıcaksın.Hatta Salvatore ile enclave mal takası yaparken gemiye atlayıp enclave üssüne gidip 3 tane enclave beynini patlattım gözünü cıkardım öldüm tabi sonra asd
Sosyal ağlarda paylaş

krav naga dediğim işte unarmed skill'i ya. :p
liseli said:

abi finesse siz karakter mi olur? fall 2 de No damage crit ile beyin patlatıyorum.Damage vurmak önemli değil Knockout yada beyin göz patlatıcaksın.Hatta Salvatore ile enclave mal takası yaparken gemiye atlayıp enclave üssüne gidip 3 tane enclave beynini patlattım gözünü cıkardım öldüm tabi sonra asd

onu ben de yapıyorum, sniper ve slayer varken finesse'a gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

antin kuntin iş istiyorsan

speech, science, lock pick şart.

yer yer sneak de gerekebilir ama çok şart değil. unarmed yerine melee de gidebilirsin ama 9 int 6 str ne güzel kardeşim? 6 str karakteri dediğin şey "abi ben elime çekiç mekiç almıycam smallguns/energy weapons ile karşımdakinin gözüne gözüne çalışcam" karakteri direk

yalnız energy gun olmadan enclavede ne yaparsın bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...