Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi ne bilim gidiyor işte oyun dogmeat tayko bi de ianla devam ediyorum yoluma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 makul ya. ben hep small armslı yüksek intli adamlarla oynadıgımdan garip geliyor bana mesela melee falan oynamak, o yüzden çok da ciddiye alma benim yorumlarımı zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 f1 de Unarmed oynamadım hiç.Gifted,Finesse al. Skill : Unarmed S : 6 + 1 (power armor 2 yada 3 str verior) P : 6 - 1 (perc lazım değil) E : 6 + 2 (Yüksek hp ve tek rakam olmasın) C : 6 I : 6 A : 6 + 1 (tek rakam yapmak iyi değil biliyorum) L : 6 + 2 5 puanıda böyle dağıt.Zaten brother of steel baseinde luck hariç hepsini +1 arttırabiliyorsun. Melee takıl aşırı keyifli melee oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi baştan başlamak istemiyorum yaw yazmışsın sağol ama ilerledim de şimdi baştan zor olur. böyle gittiği kadar bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bir kere finesse alınabilecek her zaman en kötü trait'lerden biri. hele melee için o denli kötü ki, mutate! ile değiştirmeyi gerektirecek kadar. slayer ile bütün crit rate'in anlamı kalmıyor ve onsuz bile çatır çutur crit vurulan bir medyum melee. her vuruşu gudik gudik vurduruyor melee, verdiği bonus ise cücük kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ahah sam, post nükleer dünyadaki karakter özelliklerine sitem etmişsin resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 fallout karakter inşaatı bir yaşam biçimidir, hafife alınamaz. adabıyla inşa edilmeli her karakter. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/215127_10150253291023271_7837528270_7485613_148334_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Sam said: bir kere finesse alınabilecek her zaman en kötü trait'lerden biri. hele melee için o denli kötü ki, mutate! ile değiştirmeyi gerektirecek kadar. slayer ile bütün crit rate'in anlamı kalmıyor ve onsuz bile çatır çutur crit vurulan bir medyum melee. her vuruşu gudik gudik vurduruyor melee, verdiği bonus ise cücük kadar. çok doğru söylüyosun üstad. trainerla değiştiriyorum ya valla oyun baydı zaten. yalnız krav maga yok ya perklerde o nedir? (fallout wikia da fln da yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 krav maga IDF'nin geliştirdigi bir dövüş sanatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 falloutda israillileri nerden buluyoruz? :D http://www.youtube.com/watch?v=cyTq9VAKl24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Sam said: bir kere finesse alınabilecek her zaman en kötü trait'lerden biri. hele melee için o denli kötü ki, mutate! ile değiştirmeyi gerektirecek kadar. slayer ile bütün crit rate'in anlamı kalmıyor ve onsuz bile çatır çutur crit vurulan bir medyum melee. her vuruşu gudik gudik vurduruyor melee, verdiği bonus ise cücük kadar. abi finesse siz karakter mi olur? fall 2 de No damage crit ile beyin patlatıyorum.Damage vurmak önemli değil Knockout yada beyin göz patlatıcaksın.Hatta Salvatore ile enclave mal takası yaparken gemiye atlayıp enclave üssüne gidip 3 tane enclave beynini patlattım gözünü cıkardım öldüm tabi sonra asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Black-ice said: falloutda israillileri nerden buluyoruz? :D krav maga aynı zamanda şehirlerde en kolay ögretilen dövüş stillerinden biri. post nükleer bir amerika'da görülmesi çok kasıntı bir iş degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 krav naga dediğim işte unarmed skill'i ya. :p liseli said: abi finesse siz karakter mi olur? fall 2 de No damage crit ile beyin patlatıyorum.Damage vurmak önemli değil Knockout yada beyin göz patlatıcaksın.Hatta Salvatore ile enclave mal takası yaparken gemiye atlayıp enclave üssüne gidip 3 tane enclave beynini patlattım gözünü cıkardım öldüm tabi sonra asd onu ben de yapıyorum, sniper ve slayer varken finesse'a gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi oyunun sonunda ne zevk alabilirsinki? oyunun sonunda alınan perkleri söylüyorsun ama? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 valla finesse önceden de kötü, %25 crit verse eyvallah. ama totalde düşen dmg'yi tüme vurunca açıktasın. ve trait yani, işe yarar başka şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ben fallout'u 40 kere oynadım bi kere melee oynamadım. oyun başlarında acaip load yaparak, ezile ezile, taktik yapa yapa zorlanıyor karakter. ama oyun sonlarında çot göze sık, gg. göze sık, gg... like a bowz kral gibi dolaşıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Sonra minigun'lı mutantlar gelince koşayım gözüne vurayım derken 2 turn'da bir crit yiyip kevgire dönüyosun. Power armor falan kurtarmıyor. edik: Melee için dedim. Yanlış okumuştum üstteki postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Fallout 1 de unarmed çok op, fast shot unarmedın ap costunu düşürüyor, daha yüksek level save olması lazımdı ama bulamadım, http://hotfile.com/dl/126481051/1ee06c8/SLOT08.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 1ap yumrukla adamın yanına geldin mi http://gallery.fanserviceftw.com/_images/2fdbb30ceea8a24e6a84d65d2eea6d26/1679%20-%20animated_gif%20fist_of_the_north_star%20hokuto_no_ken%20kenshiro.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 antin kuntin iş istiyorsan speech, science, lock pick şart. yer yer sneak de gerekebilir ama çok şart değil. unarmed yerine melee de gidebilirsin ama 9 int 6 str ne güzel kardeşim? 6 str karakteri dediğin şey "abi ben elime çekiç mekiç almıycam smallguns/energy weapons ile karşımdakinin gözüne gözüne çalışcam" karakteri direk yalnız energy gun olmadan enclavede ne yaparsın bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 tactics mi kursam bende mhmhh http://cache.kotaku.com/assets/resources/2006/09/800px-Fallout_Tactics_Combat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Sam said: hödö hödö dedin de aklıma geldi, arcanum'da HODOR oluyordun direkt 1 int half-ogre ile lolçok güzel ama çok aptal kız yaparsan da ilk kasabadaki haydutlar acıyolardı sana "bu güzellik böyle bi zeka ne acı..." diye. kasabadaki herkes "love" dı o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bişi sorucam brassed knuckles fln unarmed mı oluyor melee mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 melee oluyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Energy cell kullanan eldiven unarmed olduğua göre unarmeddır o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar