Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaanın mesajlarına bazen baslayıp yarım bırakıyorum okumadan sori dasaa :)
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaaa iyidir ya. yazıları güzel bayağı.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaaanın uzun yazıları baya iyiydi ama artık yazmıyor onları pek
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasayı beğenmeyen forumdan sevdirsin gitsin. her türlü laf dalaşına girerim BİZ DAHA ÖLMEDİK
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 esprili mesajları değilde normal mesajları daha güzel bence fds
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben daha esprili bir mesajını görmedim ama, iyidir heralde
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaa yancılarıda çıkmış hemen KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAYIN LAN!!11
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Red said: esprili mesajları değilde normal mesajları daha güzel bence fds
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 25 tane komik oyunun gelmesi utanç verici
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Phyx said: Red said: esprili mesajları değilde normal mesajları daha güzel bence fds
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 balon said: espiri değil tarz o. kırolar ya. Abi çoğunuz kırosunuz, buradan başka arkadaşlarınız yok denecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Dasaaa kültürünüz yok. Dasaaa'nin tarzını tanıma kültürünüz yok. Dasaaa'nın espirilerini tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, tarz çeşitliliğine hazır değilsiniz. Bilirim diyeniz de tatava. Dasaaa'nın her espirisini bilirim diyo, daha hayatında dasaaayı espiri yaparken görmemiştir mesela. Dasaaa'nın fotoğrafını görmüştür belki anca.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 aspri dasaa falan bunlar sizin uydurduğunuz şeyler herkese göre komik olmak zorunda dğeil
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ardeth said: balon said: espiri değil tarz o. kırolar ya. Abi çoğunuz kırosunuz, buradan başka arkadaşlarınız yok denecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Dasaaa kültürünüz yok. Dasaaa'nin tarzını tanıma kültürünüz yok. Dasaaa'nın espirilerini tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, tarz çeşitliliğine hazır değilsiniz. Bilirim diyeniz de tatava. Dasaaa'nın her espirisini bilirim diyo, daha hayatında dasaaayı espiri yaparken görmemiştir mesela. Dasaaa'nın fotoğrafını görmüştür belki anca. burası olmamış ya. dasaaa'nın fotoyu gören yok daha sanırım. adam gizli ajan
balon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben gördüm, vapurda muhabbet ettik. Çay ısmarladık. valla lan sdf
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaanın günlük hayatta sosyal fobisi olan bir insan olduğunu biliyorum
Öne çıkan mesajlar