Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 zamundaya opendns ile giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 üyelik açıldı saldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ben hala giremiyorum. bulabildiğim dnsleri denedim ; ktunnelde bile connection refused diyor. kendimi yakacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 mahoolmez said: ben hala giremiyorum. bulabildiğim dnsleri denedim ; ktunnelde bile connection refused diyor. kendimi yakacam http://www.hidemyass.com u dene panpa o değil de bu siteyi keşfettiğimden beri hiç bir torrent sitesine gereksinim duymadım, herşey mi olur lan bir sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 BLAHThe requested resource could not be loaded.couldn't connect to host dedi oda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 dns sorunu değil galiba site down. düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi dediğiniz tüm siteler açılıyor bende. hatta şimdi girdim zamundaya tekrar üye oldum. comodo dns var host dosyamdada eskiden problemli olan youtube a girmek için olan editler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya üyelik acıldı diye gelmeyin fakirler yığılmayın yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ulaşamıyorum 1 haftadır. başaran var mı, yoksa sadece bende mi sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sende sorun. ISP ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 superonline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kimi zaman ISP engelli olabiliyor mesela vodafone 3g'de de giremiyorsun bu da öyle galiba. yani sitenin uçtuğu yok az önce çatur çutur indirdim de. :) ttnet adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bu sitede ratio tutturmak gibi bir zorunluluk yok muydu? demin baktım uzun süre sonra ratiom 0.003 hala düzgün ama. garip geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ratio yok zamundada ama şu ACTA yasası geçerse torrent olayı da bitecek gibi, o yüzden imkan varken bol bol sömürmek gerek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 açılıyor mu site sizde.giremiyorum 5-6 gündür.superonline kullananlarda sıkıntı varmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 açılmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 superonline engellemiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bende de açılıyor, superonline kullanmıyorum. Şöyle dene bir de: http://95.211.34.35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 açılmadı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 açılıyor bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 sayfanın başında superonline da açılmıyor diyor zaten. mesela mobil modemlerde de açılmıyor. birşey indirmeyecek bile olsan giremiyorsun. edit: artık bir önceki sayfanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ben de giremiyorum. adslden giriyor uydunetten girmiyor ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 lan nasıl? benim evdeki uydunet. çok tatsız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Fiber den rahat giriliyor, az once 5mb ile dosya bile indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 açılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar