Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Incarna. istasyonda yürümek.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim onu yazma sebebim, dust geldikten sonra eve'e muhakkak buyuk bir Patch gelecek. O patch ile insanlari ciddi anlamda sogutacak bol miktarda bug ve server performansini etkileyecek sorun bekliyorum.
Mesaj tarihi:
SP elde edemezsin hea karakter alırsın o ayrı ama dilediğin gibi dağıtabileceğin freesp olmaz sonuçta. Strateji değil parası olan kazanır 100m TL ile 50bs gücünde gemi olduğunu fln düşün nerde kalır denge?

Edit: Forumda CCP kardeşinide vercekmisin fln yazsak ne olurki :D
Mesaj tarihi:
Abi evede denge yokki zaten firsat coklugu var firsatlari degerlendirip dengeyi bozup avantaji ele gecirmek onemli degilmi sonucta

Bide parasi olan kazanio yada para icin yapilio cogu savaslar zaten
Mesaj tarihi:
evet bugun 30-40 tane BSde uygun ortam saglanirsa patlabilio titani 15dk icersinde bu CCPnin tanidigi sure 15dkkda o dpsi veremez ise kacabiliosun bu iste bir nevi denge aggro sureleri dock undock sureli gateden sonra cloack acilma sureli dengeler boyle saglanio evede (isk vs isk) dengesi yok bugun sen 1 ay para kasip 2-3b lik bi rat gemisio yapiosun zibidi bir bomber gelip patlabilio misal titan ornegi son nokta soylede olabilir adam cebinden basar parayi plexe titani alir sonra gider birine doomsdayi cakar

demek istedigim tamam 100milyon vermez ama titan atiorum 1000 dolarsa sen 200-300 dolarada onu patlatabilirsin.
Mesaj tarihi:
Bugun evede paranin satin alamadigi bana gore 3 sey var 1.si nicknamein 2.oyundaki reputasyonun ve cevren (5 tane titanin olasada kullanicak ortamin olmayabilir) 3.cusude oyun becerisi (tabi bu hicbir oyunda para yada baska birsey ile alinmio) kalan hersey icin mastercard.
  • Yeni Oluştur...