reampage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Evet duyuruluşundan yıllar sonra bugun artık istasyonlarda yürüyüp karakterimizin üstünü başınıda giydirebileceğiz. Tarihi bir patch bugun ilk bölümü geliyor bunun dışında genel notlar için incarna patch notes CCP yaratıkları bu harika oyuna bok sürdürmemek için buglarına bile arada bi feature diyebilir. Efsanevi feature bug herneyse problanmayan gemiler artık yok her gemi problanıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ya harbi ben şu unscannable t3 fitlerini denemek istiyorum bir ara bana yardımcı olabilecek sağlam probe cu var mıdır_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 geç kaldın gibi görünüyor biraz onu denemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 artık yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bana faydası olmayan ,, ilmi nyabayım ,, vatandaş okuyor çatır çatır kelimesi kelimesine her şeyi anlıyor ama ama gerisi yok.bir evvelki 2 mesajda dediğim gibi ..ama bilgiyi sadece kendine saklayanlar olduğu için bu işler beyhude gozumuze ilişen sadece ASSASSIN TR kardeşin 2 tane rehber hazrlamış olduğu ama gel gör ki kendisi yok artık o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 valla biz bugun sabahı ederiz bu patch bitmez gene kabız eder bizi.... Gauz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 noface said: valla biz bugun sabahı ederiz bu patch bitmez gene kabız eder bizi.... Gauz gauz dün gece beraber kazdıgımız kardeşmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 said: EVE Online: Incarna 1.0 deployment downtime extended EVE Online: Incarna 1.0 is currently being deployed. The database updates are taking longer than expected, and therefore the downtime has been extended. We expect to open Tranquility to the players at 21:00 UTC. Thank you for your understanding. 12 oluyor bizim saat ile. daha da uzar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Boyle buyuk patchlerde 2 gun bile gittigi olmustu ama kayıp skill puanlarını vermişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 destur benim evet bu demek oluyorki biz bu gece oynayamayız yarın aksama belki...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 noface said: destur benim evet bu demek oluyorki biz bu gece oynayamayız yarın aksama belki...... sana ozel mesaj atam dun gece gozume ilişen eksiklilleri incele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Incarna basligini bile maden muhabbetine alet ettiniz ya kınıyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hala 24:30 da acacaz dıyorlar bızım saate gore ama dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sabahı bulur o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sonra 750mb inecek üstüne yarım saat kurmaya çalışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yarın iş güc var kurmaya vakıt olmaz benim icin patche basıp yatsak kardır bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Downtime is now expected to last until 23:30 UTC due to the additional server updates. dediler simdi olay degişti beklenmez yatılır işallah yarın gece oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Patche servera baglanio direk incarna 1.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 şu diğer topicde verdiğim patch linki doğrumu değilmi? patlarmı yanlışsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 2 tane Su linkteki haberde bir torrent bide direct link var ikiside ayni patch ama oyunu acinca direk kendisi baglanio patch serverina indirio. Sorun cikmaz herhalde hicbirinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 megetege said: Incarna basligini bile maden muhabbetine alet ettiniz ya kınıyorum sizi. haklısın abi o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 oha abi oha. bi uyarıda bulunayım, güvertede bi süre afk oldum, geri döndüğümde ekran kartının fanı öyle bir çalışıyordu ki baya bildiğin çamaşır makinası sesi geliyordu kasadan. malum daha yeni geldi özellik, bi optimizasyon sorunu bişeysi olabilir kartınız yanmasın benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 oyuna girince yaptığım ilk şey istasyonu kapatmak oldu. Mekanı görmesemde olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 şu an için gayet gereksiz bence de. he ileride diğer oyuncularla etkileşim olur o zaman belki bi işe yarar ama şu haliyle sırf eye candy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 içerikden daha çok görsellik ile uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar