karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hem neden 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ama hem ip hem kutu... olmazki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sahibi benim, geçen ay Eskişehir'de kayboldu demek oraya varmış dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 gitmiş en dandik yemi almış kümes hayvanlı+pirinçli olanından alsaydın bari 2 lira fazla verip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hepinizden nefret ediyorum.... ÖLÜN İNŞALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 "Tatar Ramazan" said: sahibi benim, geçen ay Eskişehir'de kayboldu demek oraya varmış dün. sahiplenceksen adam akıllı getiririm ben eskişehire gerekirse ciddiyim ama dediğim şartlara uyacaksın onda bi anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yok la ne bakması, satcam ben ondan diyom, ama sanada pay veririm satıştan sorun olmaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kermit said: sahiplenmek isteyene ipi yanında hediye edicem söz mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 vermeyen top olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 olmaz, yenilik getir.. bilmedigimiz bir ozellik kazan bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 köşeye sıkıştım =/ vermeyen ne olsun o zaman hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sahiplidir bu köpek bence sahibi vardır sahipsiz değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ya arkadaşım nasıl insanlarsınız iple bağlamışsınız hayvanı, keser boynunu o ip köpeğin. Of.!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ne cok taliplisi cikti lan yavrumun =) biraz daha bekleticez ama belki cikar gelir sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hangi mal kaybetmiş güzelim köpeği tasması cıksa kaçırsan falan peşinden koşar insan benim huskyde bi bırakntın saatte 300km hızla kayboluyordu gözden ama geliyordu 10dk sonra dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu arada bekleticeksin ama o ipin hayvanın boğazını acıtır,keser! aklıma gelmişken söyliyim dedim sfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Red said: hangi mal kaybetmiş güzelim köpeği tasması cıksa kaçırsan falan peşinden koşar insan benim huskyde bi bırakntın saatte 300km hızla kayboluyordu gözden ama geliyordu 10dk sonra dsfs Husky'im vardı diye hava atmışsın, ama iplemiyoruz. Çok sakat var. Birde sarı ip olmamış, renk uyumu bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sahiplidir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yarin birgun sahibi cikip `aaa bu benim yillar once kaybettigim kopegim, size baba diyebilir miyim?` demicekse, ben talibim kopege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Köpeği bilemicem de sarı ipi sahiplenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sarı ip ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 verdik köpeği site sakinlerinden 1 tanesi sahiplendi bahçeli villada takılcak. rahat sakin, sahibide hayvan sever. artık yuvasız ve sahipsiz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oley! sarı ipi çıkarıp verseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 valla yeni sahibine verirken bi durdu gitmek istemedi kulağına eğilip nedenini sorduğumda "sarı" diyebildi sadece ve hüngür hüngür ağladı bizde ayıramadık sarı ipinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sarı ip ile hayatımı karartınız demek istemiş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar