Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili motor kullanicilari

di

Öne çıkan mesajlar

Bu akşam başıma gelen olayı paylaşiyim o zaman.
Kırmızı da bekliyorum, tam şeridin ortasında. Arkadan lak diye birisi çarptı. Bi yandan motoru düşürmemeye çalışırken, ne olduğunu anlamak için kafamı arkaya çevirdim. Arkadaki beyefendi(!) "araya doğru ilerlesene" diye bağırarak bir kerede daha bilerek çarptı, yine zor tuttum motoru. O arada yeşil yandı, hemen sağa çekip adama bir süre bağırıp çağırdım. Aklıma burda tartıştığım bazı arkadaşlar geldi. Kimi şeridin ortasında kimi kenarında durmam yönünde farklı fikirleri savunuyolar ama kafa aynı, beyin aynı, nöronların birbirine bağlantısı falan aynı hep.
Motosikletin tekerleği asfalta temas ettiği sürece suçlu olan motor sürücüsü.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Kırmızı da bekliyorum, tam şeridin ortasında. Arkadan lak diye birisi çarptı. Bi yandan motoru düşürmemeye çalışırken, ne olduğunu anlamak için kafamı arkaya çevirdim. Arkadaki beyefendi(!) "araya doğru ilerlesene" diye bağırarak bir kerede daha bilerek çarptı, yine zor tuttum motoru. O arada yeşil yandı, hemen sağa çekip adama bir süre bağırıp çağırdım. Aklıma burda tartıştığım bazı arkadaşlar geldi. Kimi şeridin ortasında kimi kenarında durmam yönünde farklı fikirleri savunuyolar ama kafa aynı, beyin aynı, nöronların birbirine bağlantısı falan aynı hep.

ve sen bu adama sadece bagırmaklamı kaldın ??? motor & araba .. ulan ınsana saygı oncelık yaw
Sosyal ağlarda paylaş

dieevil said:

aktiftablet said:

ve sen bu adama sadece bagırmaklamı kaldın ??? motor & araba .. ulan ınsana saygı oncelık yaw

yuh lan

geçen de adamın birisi tek yön yolda tersten girmiş. mal mal bekliyo, dedim e geçeyim bari. öyle dar biyerden yanından geçtim ki adamın aynasına vurup çok yavaş ilerledim hiç bişeyi de yok sadece aynayı itme etkisi yarattı azıcık bişey.

Adam ben geçerken bi anırmaya başladı... ÇEK KENARA ! ÇEK KENARA BEKLE BENİ ORDA GELİYORUM ÇEK KENARAEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

çekmeden kaçtım hemen sdfkjaskfds

bazen trafikte silah taşımanın gerekliliğini düşünüyorum da ruhsatsız çok riskli ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...