Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Araba almaya paranız yetmiyosa otobüse binin gereksiz kalabalık yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 escape said: motoru sağlam olan basar kardeşim... sanki bütün arabalar hız sınırlarına uyuyor. Hepiniz no-lifersınız çıkar bundan zorlasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Pasta said: Araba almaya paranız yetmiyosa otobüse binin gereksiz kalabalık yapmayın. http://sikip.at/maklazim/adamda_su_kadarcik_beyin_yok_beyler.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Senin zeka ile ilgili yorum yapman bi maymunun LHC ile ilgili yorum yapmaya çalışması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bildiğin crit lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Pasta said: Senin zeka ile ilgili yorum yapman bi maymunun LHD ile ilgili yorum yapmaya çalışması gibi. niye sen konuşup düşünüp yazabiliyosun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 anan denmemiş bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sen nası düşünmeden yazabiliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: anan denmemiş bi tek. anan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aboooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 soyle ana avrat kavga etseniz de keyifli keyifli izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Pasta said: Sen nası düşünmeden yazabiliyosun? pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 anan denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben anca trafik durmuşken arabalara makas atabiliyorum 49 cc motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 said: ben anca trafik durmuşken arabalara makas atabiliyorum 49 cc motor. diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Selam, Ben de heyecanla bekliyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bu topık ne zaman bıter bılınmezde Dİ nın bı motordudan ya dayak yemesı yada kafa goz ona dalması kesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 standart forum kullanıcısı yorumu yapam; ben motor kullanıyorum ama %90 eşşek gibi kullanıyor abi çarpın onlara. kasksız gidenlere de tükürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dieevil said: bu topık ne zaman bıter bılınmezde Dİ nın bı motordudan ya dayak yemesı yada kafa goz ona dalması kesın Bu kesin olcak bi gun ya. =) Dayak yersem de caktirmam ama. "Siz bi de onu gorcektiniz" derim. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bu akşam başıma gelen olayı paylaşiyim o zaman. Kırmızı da bekliyorum, tam şeridin ortasında. Arkadan lak diye birisi çarptı. Bi yandan motoru düşürmemeye çalışırken, ne olduğunu anlamak için kafamı arkaya çevirdim. Arkadaki beyefendi(!) "araya doğru ilerlesene" diye bağırarak bir kerede daha bilerek çarptı, yine zor tuttum motoru. O arada yeşil yandı, hemen sağa çekip adama bir süre bağırıp çağırdım. Aklıma burda tartıştığım bazı arkadaşlar geldi. Kimi şeridin ortasında kimi kenarında durmam yönünde farklı fikirleri savunuyolar ama kafa aynı, beyin aynı, nöronların birbirine bağlantısı falan aynı hep. Motosikletin tekerleği asfalta temas ettiği sürece suçlu olan motor sürücüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Valla nato kafa nato mermer giden tek kisi sensin su konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 topiğin adını günlük trafikte başımıza gelenler olarak değiştirelm isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aktiftablet said: Bu akşam başıma gelen olayı paylaşiyim o zaman. Kırmızı da bekliyorum, tam şeridin ortasında. Arkadan lak diye birisi çarptı. Bi yandan motoru düşürmemeye çalışırken, ne olduğunu anlamak için kafamı arkaya çevirdim. Arkadaki beyefendi(!) "araya doğru ilerlesene" diye bağırarak bir kerede daha bilerek çarptı, yine zor tuttum motoru. O arada yeşil yandı, hemen sağa çekip adama bir süre bağırıp çağırdım. Aklıma burda tartıştığım bazı arkadaşlar geldi. Kimi şeridin ortasında kimi kenarında durmam yönünde farklı fikirleri savunuyolar ama kafa aynı, beyin aynı, nöronların birbirine bağlantısı falan aynı hep. Motosikletin tekerleği asfalta temas ettiği sürece suçlu olan motor sürücüsü. ve sen bu adama sadece bagırmaklamı kaldın ??? motor & araba .. ulan ınsana saygı oncelık yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dieevil said: aktiftablet said: Bu akşam başıma gelen olayı paylaşiyim o zaman. Kırmızı da bekliyorum, tam şeridin ortasında. Arkadan lak diye birisi çarptı. Bi yandan motoru düşürmemeye çalışırken, ne olduğunu anlamak için kafamı arkaya çevirdim. Arkadaki beyefendi(!) "araya doğru ilerlesene" diye bağırarak bir kerede daha bilerek çarptı, yine zor tuttum motoru. O arada yeşil yandı, hemen sağa çekip adama bir süre bağırıp çağırdım. Aklıma burda tartıştığım bazı arkadaşlar geldi. Kimi şeridin ortasında kimi kenarında durmam yönünde farklı fikirleri savunuyolar ama kafa aynı, beyin aynı, nöronların birbirine bağlantısı falan aynı hep. Motosikletin tekerleği asfalta temas ettiği sürece suçlu olan motor sürücüsü. ve sen bu adama sadece bagırmaklamı kaldın ??? motor & araba .. ulan ınsana saygı oncelık yaw yuh lan geçen de adamın birisi tek yön yolda tersten girmiş. mal mal bekliyo, dedim e geçeyim bari. öyle dar biyerden yanından geçtim ki adamın aynasına vurup çok yavaş ilerledim hiç bişeyi de yok sadece aynayı itme etkisi yarattı azıcık bişey. Adam ben geçerken bi anırmaya başladı... ÇEK KENARA ! ÇEK KENARA BEKLE BENİ ORDA GELİYORUM ÇEK KENARAEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA çekmeden kaçtım hemen sdfkjaskfds bazen trafikte silah taşımanın gerekliliğini düşünüyorum da ruhsatsız çok riskli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar