nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ilk başladıgı bir kac dakika pc kasıyor,örnegin açılış sesi cok cızırtılı böyle yavan cıkıyor,programlar acılmıyor ama bi süre sonra bu etkiler yok oluyor,sorun nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 format is the way. yada açlışta çalışan gereksiz programları kapat, öyle dene. Bende bir etki göstermedi, direk format attım. Açıldıktan sonra kendine gelme süresi rahat 15 dk'yı geçiyordu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hijackthis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi sen de uyanınca hemen iş yapabiliyomusunu öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 msconfig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 meme yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 SSD al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 benim de bilgisayar yepyeni açıldığında firefox'un açılması 10 küsür dakka sürüyor resmen ya o niye :D açıldıktan sonra tıkır tıkır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.soluto.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu sorunların genel bir çözümü yok. kimisinin page file ı şişmiştir kimisini antivirus tararken kastırıyodur. trojan olabilir startup dosyalarına işlemiştir vs. format her zaman en temiz çözüm de, mantıklı bir reg, temporary clean ile işi kotarabilirsiniz bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 adam olan şişmiş bilgisayarı şişiren sebebi bulur ve yok eder adamım!!! adam değilsiniz demiyorum, adam olan halleder diyorum!!! gerçi ben de anroid'in wifi'ını bozdum lan.. helal tiim.. ne bok yedim de bozdum onu da bilmiyorum lan.. adam isem hallederim lan!! ver gazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 fede said: abi sen de uyanınca hemen iş yapabiliyomusunu öyle düşün (:hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ==>http://download.cnet.com/Wise-Disk-Cleaner-Free/3000-2086_4-10613345.html?tag=dropDownForm;productListing standart ayarlarla gidildiği taktirde (ben windows updateleri falanda eklemiştim) baya bi temizliyor, 1000mb çöp çıktı benim, bide yanına defrag yapınca bariz fark ediliyor hızlanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Bilgisayarın başlangıçta kasması × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 benim de bilgisayar yepyeni açıldığında firefox'un açılması 10 küsür dakka sürüyor resmen ya o niye :D açıldıktan sonra tıkır tıkır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.soluto.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu sorunların genel bir çözümü yok. kimisinin page file ı şişmiştir kimisini antivirus tararken kastırıyodur. trojan olabilir startup dosyalarına işlemiştir vs. format her zaman en temiz çözüm de, mantıklı bir reg, temporary clean ile işi kotarabilirsiniz bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 adam olan şişmiş bilgisayarı şişiren sebebi bulur ve yok eder adamım!!! adam değilsiniz demiyorum, adam olan halleder diyorum!!! gerçi ben de anroid'in wifi'ını bozdum lan.. helal tiim.. ne bok yedim de bozdum onu da bilmiyorum lan.. adam isem hallederim lan!! ver gazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 fede said: abi sen de uyanınca hemen iş yapabiliyomusunu öyle düşün (:hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ==>http://download.cnet.com/Wise-Disk-Cleaner-Free/3000-2086_4-10613345.html?tag=dropDownForm;productListing standart ayarlarla gidildiği taktirde (ben windows updateleri falanda eklemiştim) baya bi temizliyor, 1000mb çöp çıktı benim, bide yanına defrag yapınca bariz fark ediliyor hızlanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar