Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuk gelin kanamadan öldü

escape

Öne çıkan mesajlar

Yalnz said:

doğru 13 yaşındaki veletlerin orgy yapması, gruptan gruba koşması makul olandır aga. Aferin. Süper düşünce.

bilinçaltı böyle birşey işte.

yani 13-14 yaşındaki bir gencin başka bir gence aşık olması, sevgi duyması, farklı bir duyguyla ilk defa tanışması ve evet sonunda belki bir cinsel birliktelik yaşaması ya da yaşamaması çok güzel bir şey değil mi? Doğanın kanunu bu değil mi?

sevgisiz, birbirine uzak bireylerin yeşermesi, insan doğasını ahalki değerlerle sınırlamamızdan kaynaklanıyor olabileceği ihtimalini neden göz ardı ediyoruz?

ya da siz ana karnından 25 yaşında mı çıktınız?
Sosyal ağlarda paylaş

sen kalk kızını yetiştir hayaller kur kızın için, geleceğini düşün, onun için çalış, yaşa sonra kalksın daha çükünü yeni keşfetmiş, kullanmayı yeni öğrenmiş mahalle piçi kızını şey etsin.

Adalet mi aga bu? Keserim o çükü valla ben. Babası gelirse onunkini de keserim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnz said:

sen kalk kızını yetiştir hayaller kur kızın için, geleceğini düşün, onun için çalış, yaşa sonra kalksın daha çükünü yeni keşfetmiş, kullanmayı yeni öğrenmiş mahalle piçi kızını şey etsin.

Adalet mi aga bu? Keserim o çükü valla ben. Babası gelirse onunkini de keserim.

ataerkil düşünce yapısını eleştirirken aslında kendi özün de bu düşünce yapısından farksız.

kadın ve erkek eşitse, ikisinin de seks yapmaya hakkı var ve yapacağı kişileri seçme hakkı var.

bu mantıkla bakarsak; mahallenin apaçisinden etkilenecek kız yetiştiriyorsan bu senin kabahatin. gidip 200 iq lu oğlana da aşık olabilir gayet tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh, sevgili güzel aga..

Bak şimdi çükünü kullanmayı öğrenmek, seksi tanımak, cinsellik hakkında ilk fikirler elde etmek var.

Bir de ilk deneyimi yaşamak var.

İlk cinsel deneyimler kişinin cinsel hayatını ömür boyunca etkiler. İlk cinsel deneyimler kötü veya zorba bir şekilde olursa insanların cinsellik anlayış ve sağıkları bozuk olur.

Daha cinselliği yeni keşfetmiş, cinsel zihin ve sağlık üzerine bir fikri olmayan çocukların seks yapması veya yapmaya kalkışması ömürleri boyunca onları etkileyecek bir felakete sebebiyet verebilir.

Daha 30 yaşında herif, ben korunmam diye tavır alıyor bu memlekette. Sen kalkmışsın 13 yaşındaki çocukların ilişki yaşaması kötü mü diyorsun.

Yaşasın elbet aga, aşk yaşayacak elbet, sevgilisi olacak.

Ama seks tamamen ayrı bir şey.

Genelde kız çocukları için dikkat edilir ama erkek çocukları için bile durum böyle, gidip genç yaşta hastalıklara yakalanıcaklar, hayatlarını yakacaklar.

Yani konunun bağnazlık-modernlik olayıyla bir alakası yok aga, konu tamamen olması gerekenin ne olduğuyla alakalı.

Ve olması gerekende mümkünse 18 yaşından sonra, sağlıklı bir ilişkinin bilinçli bir seks ile gerçekleşmesidir.

zaa xd
Sosyal ağlarda paylaş

Herşeyin bir yaşı var. Ben kimse 25 yaşına kadar beklesin veya bunun yaşı 18'dir gibi birşey söylemiyorum. İnsanın kendini hazır hissetmesidir olay. Benim takıldığım zorla evlendirilme olayı. Kişi muhtemelen buna hazır değil ve istemediği kişiyle evlendiriliyor.
Bakın Avrupa'da genelde kızlar erken yaşta ilişkiye girmek isteyebiliyor çünkü ileride bunun ağırlığını diyelim çekmek istemiyorlar. Garip gelebilir ama İsveç'te insanlar için çok normal kızların kendi bakireliğini alması veya erken yaşta çok sevmediği biri bile olsa ilişkiye girmesi.

Burada olay farklı ama. Yoksa beni hiç mi hiç ilgilendirmez gerisi. Ben zorla evlenmeye ve tecavüze tepki verdim ve ne alakası varkenkiden kastım buydu. Demekki hazır değilmiş o kişi, ve muhtemelen zorlanmış buna, yoksa yaşın pek önemi yok...
Sosyal ağlarda paylaş

@yalnız : dogru adam haklı.kızın bütün namusu gitti

bütün eğitimi çöpe gitti artık calısamaz damgalandı.bu ne lan

senin vericeğin eğitim kızının sevişmemeye odaklı eğitim mi?

böyle baskıcı olunca sanki birşey degişiyor.

sanki her ana baba kızlarının okullarda cafelerde orda burda naptıgını çok net biliyor.bunun iyi aile kötü aileyle alakası yok

her genç opusur koklaşır sevişir.ha bu demek değildir ki ben baba olunca kızıma git ilk gorudugunun kucagına otur diyicem.hyr.fakat olacak yani inkar etmenin bir önemi yok

ha 15 ha 17 ha 19

yani 16 da yapınca sıkıntı ama 24 ay sonra yapınca normal olmamalı
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

said:
"İnsan Hakları Kardeş Arap Forumu" adlı kuruluşun sözcüsü Mecid El Medhaci, ülkenin kuzeybatısındaki Hacca bölgesinde yaşayan ve ailesinin isteğiyle evlendirilen kızın 2 Nisan'da yaşamını yitirdiğini söyledi.
El Tavra hastanesinin çıkardığı ölüm raporunda da ölüm nedeni, genital bölgesindeki yırtığın yol açtığı aşırı kanama olarak gösterildi. İnsan hakları örgütleri, Yemen hükümetine, çocuk yaştaki evlilikleri yasaklaması yönünde baskı yapıyor.

http://www.milliyet.com.tr/cocuk-gelin-kanamadan-oldu/yasam/sondakika/10.04.2010/1223284/default.htm

lanet olsun. allah belalarını versin. yok abi allahın dini bu olamaz..

haber eski ama o kadar da eski sayılmaz.
arama yaptım forumda açılmamış

Adamların yaptığı resmen hayvanlık. Lanet olsun. Ama dinle ne alakasi var? Biz de müslümanız, hangimiz 10 yaşında kızla evlendik? Elma armut yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

direk olarak bakılmıyor, çocuk sağlığı ve ruh hali denilen bişey var aga, sen şimdi 'bence'leri bırak, git biraz araştır bu konuları.

Yoksa insanda cinsellik 3 yaşında başlıyor ne yani 3 yaşında mı başlayalım bu işlere.

töbe yarabbi aklıma srpski film geldi :X
Sosyal ağlarda paylaş

Burdaki süper açık fikirli arkadaşları bilemem ama ben kızlarımı şimdiden fikir olarak herşeyin doğru yaşı olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Erkeklerin çükünün beyninde olduğunu ve belli yaşa kadar karşı cinsi sadece cinsel obje olarak gördüklerini yaşlarına uygun şekilde anlatıyoruz. Elbette ilişkileri olacaktır lisede ama bunu seviyeli ve kontrollü yaşamalarını öğretmeye çalışıyoruz. Yani inanıyorum burda süper açık fikirli arkadaşlar ileride kızlarını en sıkı yetiştirenler olacaklar çünkü kendileri gibi düşünen gençlerin neler yapabileceklerini en iyi bilenler onlar. Yani 13-14 yaşında kızının okulda adının çıkması veya yanında 35 yaşında adamlarla gezmesini hangi baba ister bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...