Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meriç Wins !!!

cihant

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

said:
"If you are not appearing, you are disappearing"

Bu doğru bir yere kadar, lakin aksi çok daha itici.

Gidiyor mu bir insan? Bırak gitsin. Ya seni başkası için bıraktığı için o salak, yada o çocuk senden daha iyi ve sen salaksın.

İki şekilde de devam et. Çünkü ben aranızda gerçek aşk falan görmedim, ilişki var da realitesi yok. Olsa zaten burada olmazdınız.

Devam et yani, kasma. Ve başkasıyla tanıstıgın anda aşk acısının gitmesi önermesi %100 doğru bir olaydır.

ben xunn'un şu dediklerine çok yakın düşünüyorum.bişey yapalım diye teklif ettiğinde karşındaki gönülsüzse ısrar etmek bana çok yüzsüzce geliyor.ondan hiç ısrarcı olmadım,olmam da.peşinden de gitmem.daha karşıma çıkmamış olsa da kulu kölesi olunacak kızlar da vardır elbette ama şunu yapan bi kıza dönüp bakmak bile zaman kaybı ne ısrar edicem
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Mesela arıyoruz kızı, "çok bunaldım içki aldım geliyorum" diyoruz ve evine. Evi yoksa "seni gelip arabayla alıyorum içmeye gidiyoruz itiraz istemiyorum"

Filmde miyiz dizide mi abi bu ne eheh.

bence aksine hayatının aşkını arayıp, sadece seni sen olduğun için sevecek kızı bulmak film gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Fistana dedim ben, bilirkişi lafı anlatır, söz konusu eleman zekasını kullanıp tecrübenin getirdiği yıpranmayı yaşamadan ögrenmesi iyidir.

Bilgelik zaten tecrübeyle gelen birşey, penalty'si var ama bünyeye, koyuyor yani.

bakın bu herif 3-4 sene önce ASEKSÜELİM OLM BEN, hoşlanmıyorum kızlardan da erkeklerden de diyen herif.

neyden ne kadar tecrübesi var ona göre okuyun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah bizzat tanıklık yapabilirim kutulunun bu dediğine tam olarak hoplayan mandanın açıldığı zamanlara denk gelen bu olaylar silsilesinde zun arkadaşımız henüz ergenliğini yaşamakta ve "seks çok saçma bişey abi" gibi sözler söylemekteydi. bugün ise bize punisher ayakları yapmakta kendisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...