Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meriç Wins !!!

cihant

Öne çıkan mesajlar

Herkesin farketmediği birşey var yalnız.

İlgisizlik büyük ihtimalle işe yarayacak ama ilgisizliğin işe yaradığı bir insan zaten sıkıcı bir insan.

Karşısındaki insanı ulaşılmazlıgından ziyade karsılıklı ilgi götürmüyorsa işleri o ilişki 12-16 yaş olgunlugunu geçmez zaten, ben böyle bir insanla hayatımı geçiremem.

Sürekli dramdan beslenen jüvenil bir ilişki olur o iş.

Ha ilgisizlikle yanına çekip gelişine abanır yörüngeye oturturum yeni denizlere yelken açarım diyorsan kas tabi.

Justice is not blind for we are her eyes.
Sosyal ağlarda paylaş

Xunn said:

İlgisizlik büyük ihtimalle işe yarayacak ama ilgisizliğin işe yaradığı bir insan zaten sıkıcı bir insan.

Karşısındaki insanı ulaşılmazlıgından ziyade karsılıklı ilgi götürmüyorsa işleri o ilişki 12-16 yaş olgunlugunu geçmez zaten, ben böyle bir insanla hayatımı geçiremem.

helaal be.
iliski gurusu of millenium adam.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

cihant said:

büyük ihtimalle olmaz ama olur da dönerse anasından emdiği sütü burnundan getiririm zaten

merici gidince bosluga düser, ilgi bari bosalir öle dönmeye kalkabilir böle tipler.
hala dönerse mönerse diyosun. yapma.

Meriçle ilişkisi olunca olacaklar da çok net ki. Meriç dediğin adam zaten yine aynı ulaşılmazlıgı kovalayan herif.

Elde ettiği anda sürekli hatunu stalklarken senin yanında oldugun zamanları düşünecek, hep senin kızı daha iyi becerdiğini varsayacak ve kıvranacak yani. Bu pasif agresif köklü kavgalara sebep olacak ve ayrılacaklar. Ben görmedim henüz meriçlikten yükselen temiz ilişki.

hiçbirşey kıçını tekmelemese kendine güvensizlik tekmeleyecek yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu oku tekrar, base alınan duygu sevgi değil zaten. Karsılıklı begenme, begenilmeden dogar sevgi. Yaptıgın birşeydir, gerisi hormon.

hormonla ilişki olmaz zati.

xunn said:

vaniLLe said:

cihant said:

büyük ihtimalle olmaz ama olur da dönerse anasından emdiği sütü burnundan getiririm zaten

merici gidince bosluga düser, ilgi bari bosalir öle dönmeye kalkabilir böle tipler.
hala dönerse mönerse diyosun. yapma.

Meriçle ilişkisi olunca olacaklar da çok net ki. Meriç dediğin adam zaten yine aynı ulaşılmazlıgı kovalayan herif.

Elde ettiği anda sürekli hatunu stalklarken senin yanında oldugun zamanları düşünecek, hep senin kızı daha iyi becerdiğini varsayacak ve kıvranacak yani. Bu pasif agresif köklü kavgalara sebep olacak ve ayrılacaklar. Ben görmedim henüz meriçlikten yükselen temiz ilişki.

hiçbirşey kıçını tekmelemese kendine güvensizlik tekmeleyecek yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...