utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 meriçin hiç suçu yok, kız çok karaktersizmiş. salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 utopia said: yok, kız çok karaktersizmiş. çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 arama. sorma. mesaj atarsa cevap verme. kazanırsın. hep derim, tepkisizlik en iyi tepki. intikam falan salak işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 fikstüre bak takma kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ilgisizlik wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bütün meriçlerden bahsediyorum ya sevgilin dunyanın en duzgunude olsa uzak tutmak lzm bunları dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Herkesin farketmediği birşey var yalnız. İlgisizlik büyük ihtimalle işe yarayacak ama ilgisizliğin işe yaradığı bir insan zaten sıkıcı bir insan. Karşısındaki insanı ulaşılmazlıgından ziyade karsılıklı ilgi götürmüyorsa işleri o ilişki 12-16 yaş olgunlugunu geçmez zaten, ben böyle bir insanla hayatımı geçiremem. Sürekli dramdan beslenen jüvenil bir ilişki olur o iş. Ha ilgisizlikle yanına çekip gelişine abanır yörüngeye oturturum yeni denizlere yelken açarım diyorsan kas tabi. Justice is not blind for we are her eyes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 mod versenize yanıma şu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Hic birsey olmamis, hayatinda hersey yolunda gidiyomus gibi davran. Olurda pisman olursa ve geri dönmek isterse ödesirsin. Bide sana döndügünde reddedersen 2-1 öne gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sana dönerse sevişip sabah baş ucuna 50 lira + kolonya koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mahidevran said: Hic birsey olmamis, hayatinda hersey yolunda gidiyomus gibi davran. Olurda pisman olursa ve geri dönmek isterse ödesirsin. Bide sana döndügünde reddedersen -seks- 2-1 öne gecersin. fixt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Xunn said: İlgisizlik büyük ihtimalle işe yarayacak ama ilgisizliğin işe yaradığı bir insan zaten sıkıcı bir insan. Karşısındaki insanı ulaşılmazlıgından ziyade karsılıklı ilgi götürmüyorsa işleri o ilişki 12-16 yaş olgunlugunu geçmez zaten, ben böyle bir insanla hayatımı geçiremem. helaal be. iliski gurusu of millenium adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 büyük ihtimalle olmaz ama olur da dönerse anasından emdiği sütü burnundan getiririm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 barnacle said: Mahidevran said: Hic birsey olmamis, hayatinda hersey yolunda gidiyomus gibi davran. Olurda pisman olursa ve geri dönmek isterse ödesirsin. Bide sana döndügünde reddedersen -seks- 2-1 öne gecersin. fixt Dogru, ama seks sonrasi red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 cihant said: büyük ihtimalle olmaz ama olur da dönerse anasından emdiği sütü burnundan getiririm zaten merici gidince bosluga düser, ilgi bari bosalir öle dönmeye kalkabilir böle tipler. hala dönerse mönerse diyosun. yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ıslak odunla döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yok nil kesin bitti ama bi dönüş yaparsa intikamım feci olur.bide durumu ablama fln anlattım.hadi bakalım kız döndü biz yeniden başlıyoruz desem yüzlerine bakamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 vaniLLe said: cihant said: büyük ihtimalle olmaz ama olur da dönerse anasından emdiği sütü burnundan getiririm zaten merici gidince bosluga düser, ilgi bari bosalir öle dönmeye kalkabilir böle tipler. hala dönerse mönerse diyosun. yapma. Meriçle ilişkisi olunca olacaklar da çok net ki. Meriç dediğin adam zaten yine aynı ulaşılmazlıgı kovalayan herif. Elde ettiği anda sürekli hatunu stalklarken senin yanında oldugun zamanları düşünecek, hep senin kızı daha iyi becerdiğini varsayacak ve kıvranacak yani. Bu pasif agresif köklü kavgalara sebep olacak ve ayrılacaklar. Ben görmedim henüz meriçlikten yükselen temiz ilişki. hiçbirşey kıçını tekmelemese kendine güvensizlik tekmeleyecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sevgi gibi primitif duygulara aptal aptal anlamlar yükleyerek prim yapmaya çalışmayın. Sade güzel bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Şunu oku tekrar, base alınan duygu sevgi değil zaten. Karsılıklı begenme, begenilmeden dogar sevgi. Yaptıgın birşeydir, gerisi hormon. hormonla ilişki olmaz zati. xunn said: vaniLLe said: cihant said: büyük ihtimalle olmaz ama olur da dönerse anasından emdiği sütü burnundan getiririm zaten merici gidince bosluga düser, ilgi bari bosalir öle dönmeye kalkabilir böle tipler. hala dönerse mönerse diyosun. yapma. Meriçle ilişkisi olunca olacaklar da çok net ki. Meriç dediğin adam zaten yine aynı ulaşılmazlıgı kovalayan herif. Elde ettiği anda sürekli hatunu stalklarken senin yanında oldugun zamanları düşünecek, hep senin kızı daha iyi becerdiğini varsayacak ve kıvranacak yani. Bu pasif agresif köklü kavgalara sebep olacak ve ayrılacaklar. Ben görmedim henüz meriçlikten yükselen temiz ilişki. hiçbirşey kıçını tekmelemese kendine güvensizlik tekmeleyecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ben de seni destekliyorum zaten kısmen ama ilişki hormondan doğar duygusallaştırmaya gerek yok işte artık çalışmayan doğal seçilimsel bir içgüdünün saçma sapan yerlere gelmesi işte yok ulaşılmazı kovala yok ilgi gösterme mal mal şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ha yürür yürümez bilmem benimkiler yürümüyo zaten hihi ben doğasından bahsediyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 genjler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar