xunn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Ardeth said: ama hepimiz çok iyi biliyoruz ki yaşlandığımız zaman "ben yaşlı bir kurdum" primini yapmaya çalışan en çok sen olacaksın Abi yaşlandığım an sürekli bunamış roleplayi. Of ultimate troll.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 hmm infinite troll. iyi fikirmiş
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 xunn said: Ardeth said: ama hepimiz çok iyi biliyoruz ki yaşlandığımız zaman "ben yaşlı bir kurdum" primini yapmaya çalışan en çok sen olacaksın Abi yaşlandığım an sürekli bunamış roleplayi. Of ultimate troll. güzel trollgranddad comigi cıkar lan bu fikirden
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 -Evladım bana bir bardak su getirir misin? -Buyur xunn dede. -Ben soda istemiştim... Küçük şeylerle mutlu olmak.
scorch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 seni darülaceze ye kapasınlar 2. gün su istediğinde de gör örekesini kapıdan cıkarken de görürsün torunları
balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 çocuk neye şaşırdı bence onun üzerinde durmak lazım. Yani bu kadar mı lan, yaşlanınca ben yine böyle mi olcak falan da demiş olabilir içinden bilinmez.
Öne çıkan mesajlar