ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 öyle değil abi aadam koridorda oturuyor kız da diğer koridorda. kızın yanında anası falan mı oturuyor nasıl durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 facebooku açtım dana gibi profil sayfamı çevirdim ona doğru notepada telefonu mu mu yazsam ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 yanımda demiş ben anlamam fanteizmi öle kurdum bozamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 paspatur said: facebooku açtım dana gibi profil sayfamı çevirdim ona doğru notepada telefonu mu mu yazsam ki? kız uyucam lütfen kapatır mısınız ışığı rahatsız ediyor derse gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ahmedinejad said: öyle değil abi aadam koridorda oturuyor kız da diğer koridorda. kızın yanında anası falan mı oturuyor nasıl durum? hacı aynen aramızda koridor var sedece. onun yanında arkadaşı benim yanımda bi amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 web cam yok mu otobüsten canlı yayın isteriz, karanlık maranlık idare edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 otobüs kültürünüz yok yanımda kız oturuyor diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 tatavacı recep usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 web camden caps vereyim dedim ama ı ıh hiç görünmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bir de kızın yanında arkadaşı varsa sakat o iş. kızın muhabbetine kulak as işte, böyle bir şeyi bulamazsa aklına gelmezse atla hemen, ben bakayım acil lazımsa de. başka türlü öyle selam tanışalım mı falan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 paspatur said: web camden caps vereyim dedim ama ı ıh hiç görünmüyo olsun abi gerisini hayal gücümüze bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi ayaga kalk kızın önündeki servis tepsisini aç çıkar oraya vur ne uğraşıyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 izmirde indiklerinde onların indiği koltuğa otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kek çay ayana ışıklar hafif loş yandı caps aldım Azzz sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hatta hemen sıcak sıcakken koklasın mmmfffhhhhh sesi de çıkarsın kendinden geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bence kız çirkin cıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 aha caps geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 senden de caps bekliyoruz ahmedi. unuttuk sanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ahmed utanmdan caps bekliyor burda birde ben olsam paticiği terk ederim senin yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Abi capsi gerekirse herkese pm at ama bizi ayşeli banyolu kandıran ahmede hiç bişey göstermeyelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kafiyeli mesaj olmus benimki ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 malumumutsarikayakarikaturu.jpg bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bittus said: malumumutsarikayakarikaturu.jpg bulamadım... şunu ben de çok aradım ya hahah hilal sattı beni nabam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Hepimiz birazdan gülücüğe odaklanacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Arkadaşlar ben garaja gidiyorum gelcek var mı merak ettim hatunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar