RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Abi neyin kavgasını yapıyorsunuz beni aramışsınız geldim. Dylan güzelmiş,beğendim resminde çok hoş çıkmış.Vanille için bişey diyemiyorum o da fotosunu koysun bişey diyeyim,ama ortada fol yok yumurta yok nil vs dilan diyorsunuz? Dikkat edelim arkadaşlar bayanlar bizden daha organizedir,catfight zannedersiniz kendiniz tırmık içinde kalırsınız. Çok karışmamak gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 kanka you are entering a world of meriçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Anelor said: şu otel beşiktaşda dimi? kaldım ben burda ya baya anlam vermeye çalışmıştık bu ne lan diye. yaklaştin moruk, sapanca da otel(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ramses bu szanları güzel yemliyosun lan ahahahah helal ABAZA RAMSES KARI DÜŞKÜNÜ RAMSES GÜLÜCÜYE ODAKLANAN RANMSESİKİ OSBİRCİ RAMSESİKİ EHEHE RAMSESEE BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ban gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ramses yıllar önce de böyleydi o yüzden kişiliğinin hala değişmemesi üzücü. eskiden eheh ergen diye gülüyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 5. satır sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 adamin kisiligi de boylemis iste niye degistirmesi gerekiyor onu anlamadim? kimi insan sallamaz kendisiyle dalga gecilmesini saka yapilmasini, kimi insan da hic hoslanmaz kaldiramaz. siz oyle degilsiniz diye adam da gariplik bulmayin. kizdirmayin huleeeyyn (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 saka degil bizim yaptiklarimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Sparkcaster said: kanka you are entering a world of meriçs http://img520.imageshack.us/img520/7521/thebiglebowski32.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Abi adam beni bile aştı. Ben en azından gizliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ramses gönüllerde taht kurdu. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ramses^^ <3 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dylan naptınnn adam şuan huzura erdi yaşaması için sebep kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 gülücüklere odaklanılmıyor rolling yapma dilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 şu andan sonra ramses dilana ne yapsa ne dese bişey demem,diyemem.biriniz de alpha male fotosu koysun da onun eşliğinde ramses bi hamle yapacaksa yapsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 oo entellektüel birikim tavan yapmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Lan çirkin çirkin kızlara güzel diyosunuz sonra Türk kızları neden bu kadar bi tarafı kalkık diye yanıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 cikmayacaksaniz bosa kastirmayin kizlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dilan hatırlatta bi gün yüzyüze gelirdsek götüğme benzediğini söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 tamam canıms^^ görürsem söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 heee ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 tamam kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar