Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 5 yıl uğraştım o göbek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 günde 1.5 dakika mı uğraştın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 çıksın diye abi hergün 5 bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Gidişat iyi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 adamlar uçuyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 cabas ne lam? reklam cekimimiydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 -Deno- said: penth, wingsuit alsana bana oradan. karar verdim, erciyesden salıcam kendimi, http://www.youtube.com/watch?v=I4U6T_BB1N8&feature=related lan bu ne of ahah ÜHÜHÜHÜ ANNE dedim izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 senko said: cabas ne lam? reklam cekimimiydi bu? soyadı olm soyadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 adı vecihi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 evet nufustada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 gerçek adın serkan mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 he evet oda var kız tavlarken serkanı kullanıyorum sarhoş kız tavlarken vecihi yi kullanıyorum hoşlarına gidiyor komik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 hahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 mirgün cabas neyin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 herkez onu soruyor yahu onlarda izmirli : ) hatta bazı yerlerde yazım hatası olabilirmi diyorlar akrabamısınız kesin vardır bişey haa falan diyorlar ama hiç bişey olmuyor bizim soyad çabaş onların cabas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi sizde typo olmuş çabaş ne ola ki? anla mı nedir? soru eki mi olarak kullandım o ayrı olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Llama said: he evet oda var kız tavlarken serkanı kullanıyorum sarhoş kız tavlarken vecihi yi kullanıyorum hoşlarına gidiyor komik falan abi bence tam tersini kullanmalısın. kızsarhoşsa isim önemsiz zaten serkan yeterli. vecihi ise çok karizmatik ve entel bi isim. benim ismim vecihi olsa uçuyodum şu an :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ismim vecihi, amatör pilotum benimle uçmak ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Bugun ofiste bi fotograf cektim ama koymaya korkuyorum. Sonum olabilir o fotograf. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 millet hayatını yaşıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dasaaa said: abi sizde typo olmuş çabaş ne ola ki? anla mı nedir? soru eki mi olarak kullandım o ayrı olanı abi valla hiç bi anlamı yok biz oldum olası izmirliyiz hani öncesi gerçekten yok belkim o dönemde vardır bi özelliği cumhuriyet öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 barnacle said: ismim vecihi, amatör pilotum benimle uçmak ister misin? kızmazsan facebok iletime yazdım ekmek çıkarsa bi dua ederim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 di said: Bugun ofiste bi fotograf cektim ama koymaya korkuyorum. Sonum olabilir o fotograf. ahah. ısrarlara dayanamayıp masaj minderi üstüne çıplak oturdun değil mi? hmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 nomsaR said: abi bence tam tersini kullanmalısın. kızsarhoşsa isim önemsiz zaten serkan yeterli. vecihi ise çok karizmatik ve entel bi isim. benim ismim vecihi olsa uçuyodum şu an :p tam tersi olmuyor esasen ben vecihi pek kullanmıyorum ama gerçekten ne zaman söylesem baya ilgi odağı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Llama said: barnacle said: ismim vecihi, amatör pilotum benimle uçmak ister misin? kızmazsan facebok iletime yazdım ekmek çıkarsa bi dua ederim sana hayrını gör kardeş. allah kabul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar