throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ben hep o evredeydim hiç uzatamadım o evreyi atlatıp yapamadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 @ deno Katılıyorum (tu) Dayan yüreğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 copry said: Ahahaha abi her gördüğüne kestir diyon sen de :D bazıları kısa sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ben de yapamıyodum ama sonunda oldu yıllar sora.o yüzden kısa saç şööle bööle diyip depreştirmezseniz sevinirim.geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Uzun net cereb depreşme hiç . İnsanın uzatana kadar anası ağlıyo zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 TAMAM KIZMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 fedenin son koyduğu foto.. tır şöfeeeri fotosuyla kapışır çok rahat. epic olmuş gerçekten, o anı yakalayanı tebrik etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 LuNiZ said: bigun biri cikcak 2000 li yillardan kalma fotolarimizdan birini buraya koycak, rezil olcaz diye korkuyla bakiyorum su topike her uplandiginda.. ama hep bi dram hep bi troll.. owww yea ;) good job marines ;) edit: konuyla direk alakali degil, yine son birkac sayfaya baktim da.. genel anlamda hissettigimi paylasayim dedim. yanlis anlasilmasin :D Abi sizin videonuz geçti elime ankara rakı buluşmasından sonra ki kimseler görmesin duymasın ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ahahah yok abicim o taze.. beni korkutan cooook eskileri.. nebula bulusmalari.. sanane bulusmalari.. ultimatr bulusmalari falan.. 20 li yaslarkadi hallerimiz yani :D of of.. ama daha cikmadi o donemden bir kanit.. super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 challenge accepted =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 şş olm bi süredir bakamıyorum da halen o haftasonundan fotolar dönüyo burda. genşşleeerr!!1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 rahat rahat uyuyabilirsiniz ben burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 oldum olası şu şarşörleri neden 3 çizgi koyduklarını bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 yüzündeki 'benim burada ne işim var lan?' ifadesi pek güven vermiyor yalnız. zaten boşver güveni, uykuyu fln sağ salim dönersin umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Llama said: oldum olası şu şarşörleri neden 3 çizgi koyduklarını bilemedim Teorik olarak piyade tüfeği ile uçak belli bir irtifadaysa baraj ateşi açılarak düşürülebilir ve T.S.K 'da bunun eğitimi verilir. Şarjördeki beyaz çizgiler ile nişan alırsınız, bu esnada tüfek şarjör çizgileri üstte görülebilecek şekilde yan tutulur. uçak hızı ve mermi hızı bir olmadığından dolayı baraj ateşini uçağın belirli bir mesafe önünde oluşturursunuz, ya tutarsa kafası ile düşürmeye çalışırsınız uçağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ahaha o ne lan! sık gitsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 stimpak said: Llama said: oldum olası şu şarşörleri neden 3 çizgi koyduklarını bilemedim Teorik olarak piyade tüfeği ile uçak belli bir irtifadaysa baraj ateşi açılarak düşürülebilir ve T.S.K 'da bunun eğitimi verilir. Şarjördeki beyaz çizgiler ile nişan alırsınız, bu esnada tüfek şarjör çizgileri üstte görülebilecek şekilde yan tutulur. uçak hızı ve mermi hızı bir olmadığından dolayı baraj ateşini uçağın belirli bir mesafe önünde oluşturursunuz, ya tutarsa kafası ile düşürmeye çalışırsınız uçağı. llamanın şarjöre şarşör demesini ve sanırım askerde öğretilen bu bilgiyi esgeçmesini tek bir şey açıklayabilir. istanbulda askerlik yap taksimde takıl sooora ''askere gittim ben'' de. cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 O çizgiler hava hedefleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 şarsör! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 şarzör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 stimpak said: Llama said: oldum olası şu şarşörleri neden 3 çizgi koyduklarını bilemedim Teorik olarak piyade tüfeği ile uçak belli bir irtifadaysa baraj ateşi açılarak düşürülebilir ve T.S.K 'da bunun eğitimi verilir. Şarjördeki beyaz çizgiler ile nişan alırsınız, bu esnada tüfek şarjör çizgileri üstte görülebilecek şekilde yan tutulur. uçak hızı ve mermi hızı bir olmadığından dolayı baraj ateşini uçağın belirli bir mesafe önünde oluşturursunuz, ya tutarsa kafası ile düşürmeye çalışırsınız uçağı. bf mi oynuyoz lan bu ne asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 en az 20 tane şarjör'e çizmiştim onları ya. bir de havadan gelen hedefin yönünü ve cinsini tarif etmek etmek için çeşitli bayrak ve işaretler var tim lideri işareti veriyo uçağa dik bir şekilde sağa sola siper alıyosun. lanet olsun denetlemelere. şit. =( bir de kimyasal bomba atarsa en az zararı almayı gösteriyorlar tam komedi. kıçın bombaya dönük atlayıp topuklarını dik tutarsan gelen gaz topuklara çarpıp yükselip vücudunun üstünden geçiyormuş. kimyasal bomba atarlarsa ölürsün arkadaş ne bu gereksiz çaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Xenocide said: stimpak said: Llama said: oldum olası şu şarşörleri neden 3 çizgi koyduklarını bilemedim Teorik olarak piyade tüfeği ile uçak belli bir irtifadaysa baraj ateşi açılarak düşürülebilir ve T.S.K 'da bunun eğitimi verilir. Şarjördeki beyaz çizgiler ile nişan alırsınız, bu esnada tüfek şarjör çizgileri üstte görülebilecek şekilde yan tutulur. uçak hızı ve mermi hızı bir olmadığından dolayı baraj ateşini uçağın belirli bir mesafe önünde oluşturursunuz, ya tutarsa kafası ile düşürmeye çalışırsınız uçağı. bf mi oynuyoz lan bu ne asdf ehueh askercilik oynarken öğrettiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 senko said: ahaha o ne lan! sık gitsin işte Ehehe habersiz masum genc. Dedi john rambo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 vermiyorlar mı kompozit şarjör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar