senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 getir tabi ya yeni lezzetler görsün damağımız bende birkez daha ardbeg getirtebilirsem türkiye'ye tattırırım sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Dirty martini namnamnam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Ben de pek bira sevmem mesela ama leffe çogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Guinness . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn said: Lorro niye uçtu ki, şikayet etmemiştim ben. Hepinize mi küfretti lan? Bir de savcı mavcı ne ayak? Daha darp davam bitmedi lan. Özel mesajdan küfürü yakalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Oh be konu değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bardağı bile çok dadlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Llama said: ben bira içemiyorum artık yaa hazımsızlık yapıyor mide efesin bomonti'nin hazımsızlık yapması normal, hem nası bi şerbetçiotu kullandıkları belli değil hemde bi şekilde çok hızlı fermante ediyorlar ağır bişi çıkıyor ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 senko said: getir tabi ya yeni lezzetler görsün damağımız bende birkez daha ardbeg getirtebilirsem türkiye'ye tattırırım sana da. birbirimize bira içidiğimizi canlandırdım. İçimde birşeyler öldü ama bir yandan hoşuma da gitti. http://i.imgur.com/wQPr0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 senko said: Llama said: ben bira içemiyorum artık yaa hazımsızlık yapıyor mide efesin bomonti'nin hazımsızlık yapması normal, hem nası bi şerbetçiotu kullandıkları belli değil hemde bi şekilde çok hızlı fermante ediyorlar ağır bişi çıkıyor ortaya casberk içiyorum yada tuborg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Viski için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 hazır kaptırmışken elma martinide alalım karşılık olarak yarın öbürgün size sıcak şarap tutosu olarak geri dönecek hemde resimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn said: Ben bira insanı değilim ama moskova'da malchik mı ne, öyle bir bira vardı. Çoook iyiydi. Bulursam getiririm size 1'er 6 pack. moskova deyince aklıma geldi jaguar diye bişi varmış bira değil de alkollü enerji içeceği gibi bişi , tadına bakan sağda solda arıyordu bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 leffe he diyince bulunamıyor ya türkiye de ki benim ankaranın bile unuttuğu yerde becks bulmak için çabaladığımı düşünürsek leffe hayal kalıyor guiness zaten yok sanıyorum türkiyede. ahh aslında paran ve vaktin olcak almanya - belçika turu yapcaksın böyle tek tek butik bira tesislerini bulcaksın, ne kadar çeşit varsa deneyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 guiness gelicekti bi ara efes yada tuborg dist. lük aldı yakındır düşer marketlere de burda yapmasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Karea said: xunn said: Ben bira insanı değilim ama moskova'da malchik mı ne, öyle bir bira vardı. Çoook iyiydi. Bulursam getiririm size 1'er 6 pack. moskova deyince aklıma geldi jaguar diye bişi varmış bira değil de alkollü enerji içeceği gibi bişi , tadına bakan sağda solda arıyordu bi ara naşestviye diye okunan, nasıl yazıldıgına dair bir fikrim olmayan bir festivali bu içecek düzenlemişti. Herifler konser alanının üstünde 3 tane savaş uçağı ucurdular vızır vızır. Kızıl ordu'da mazot bol tabi. İçecek de gayet güzel bu arada. Ama nasıl girdi belli değil fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 napıyosunuz olm siz hala ya birbirinin mesajını foruma koyup dalga geçmeler falan nasıl bir mahalle kavgasına çevirdiniz olayı bu mu lan zeka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Macrocenterlarda leffe var diye biliyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ardeth loopa girmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 her girdiğimde sürekli aynı ilk okulluluk devam ederse ben napayım. forum kuralı 1: forumda kavga* ettiğin zaman salak görünürsün *:kavga ile tartışma aynı şey değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 NolaxThensbane said: hazır kaptırmışken elma martinide alalım karşılık olarak yarın öbürgün size sıcak şarap tutosu olarak geri dönecek hemde resimli ben şöyle yapıyorum apple martini'yi yine shaker'ı soğutacaksın yine 1cl martini döküp hafifçe çalkalayarak tercihen apple schnapps bulamazsan applejack onu da bulamazsan elma suyu alıyorsun 2cl koyuyorsun, sonra da 4cl votka koyup (bunu da elma veya başka bişi aromalı yapma çok bayıyor) sonra da buz koyup iyice çalkalıyorsun ve martini bardağına koyuyorsun yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 son shot jager'imi de çaktım ben yatar daha da drama banhammer gelirse artık sabaha ilgiyle okurum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 şunları tutoya taşısak süper olur burada kaynar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 senko said: NolaxThensbane said: hazır kaptırmışken elma martinide alalım karşılık olarak yarın öbürgün size sıcak şarap tutosu olarak geri dönecek hemde resimli ben şöyle yapıyorum apple martini'yi yine shaker'ı soğutacaksın yine 1cl martini döküp hafifçe çalkalayarak tercihen apple schnapps bulamazsan applejack onu da bulamazsan elma suyu alıyorsun 2cl koyuyorsun, sonra da 4cl votka koyup (bunu da elma veya başka bişi aromalı yapma çok bayıyor) sonra da buz koyup iyice çalkalıyorsun ve martini bardağına koyuyorsun yine Selçuk ıslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kadıköy belfast pub'da varmış Guinness sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar