Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yine kaçırdık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Neyi kaçırdınız abi? bunuda her gördüğümde bir kaç arkadaşımı kucaklamak geliyor içimden lemuria said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 olm forumdan falan uçmayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum ha. niye bu kadar ciddiye alıyonuz ki. bu arada taraflara ismimizi nasıl yazdırıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kime yazılmak istiyorsun? xunn tarafında eleme sınavı var ama torpil ayarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kim daha güçlü sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 tahsilliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 o zaman xunn biraderimin tarafına geçeyim ben. saçı da kestiricekti. kesin döveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 küheylan said: olm forumdan falan uçmayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum ha. niye bu kadar ciddiye alıyonuz ki. bu arada taraflara ismimizi nasıl yazdırıyoruz? ben geckoya idiot demiştim bi kere banlandım mesela. rasyonel kriterler yok gördüğün üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 oha senin gibi bir adam bile banlandıysa, eskeyp falan iyi dayanıyor dicektim ki o da uçtu demi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 abi bişey yazıcaktım, vazgeçtim sonra vazgeçtiğimi belirtmek için bişey daha yazıcaktım ondan da vazgeçtim. bundan da vazgeçicektim aslında da infinite loopa girerim diye korktum. düşünün artık ne kadar manasız ötesi tartışmalar dönmüş. öh yani. harbi öh. ha bi de şu son 10-15 sayfa içindeki en güzel an; http://i.imgur.com/0tWsm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Adminler olanlardan toplamış. Ne güzel demiş adam ama kendi kavrayamamış. Bu forumda söylenen her bir şeyi dibine kadar ciddiye alip, rage içinde küfürleşebiliyorsanız başkasından önce kendinizi sorgulamanız lazım. Küfreden biri olursa yapacağım iki şey var. Ünlem ve savcılık suç duyurusu. Yapabiliyorsanız aşın bazı şeyleri artık. Yoksa zorlamanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ciddiye almayın diyip savcılık suç duyurusunda bulunmak sdhgfashjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ahahahahaha ünleme basmaya bile gerek yok o derece gereksiz.bide savcılık denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ünlemin yanına daha büyük ünlem isteriz savcılığa suç duyurusunda bulunma tuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sonumü düşünmeden küfür eder ve dalarım ben, ünlemle mi uğraşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Antalyayı rüzgar alıp götürmese şu topiğe hiç uğramicaktım. sfdhklj Xunn eğlenceli adam ya neyine taktınız bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Ahahahahahahaha. http://i.imgur.com/0tWsm.png Escape'i truman show dünyasına nakledip 7/24 seyretmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 amma lagaluga etmişsiniz bilseydim bugün jürideyken okurdum çok canım sıkıldıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 olm muhabet gittikçe daha da saçma olmuş ahuahsduhdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 20 yıl geçse banlanmam ben ya burda tartıscak enerjim olmadı hiçbizaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 wastyrx said: ciddiye almayın diyip savcılık suç duyurusunda bulunmak sdhgfashjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 challenge... lan o değil de ben yarın Antalya'ya gidiyorum, gelme planın var mı senin Antalya'ya? SNA1L said: 20 yıl geçse banlanmam ben ya burda tartıscak enerjim olmadı hiçbizaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 dügün var haftasonu ona gidicem ama otelde olucak ordan cıkmam heralde cıkarsam hbr veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 SNA1L said: 20 yıl geçse banlanmam ben ya burda tartıscak enerjim olmadı hiçbizaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Offf hala ciddiye alan var... :D Neyse ben savcılığa gidiyorum. Hepinize afiyet olsun. Akşam yemekleriniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar