marksman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 CÖDDÖ OLÖMÖZSÖN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ben bu topice gelip arada bi yorum yaziim. iyi oluyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Abi 2 sayfalık ana avratlı hate öm'i aldım lorrotar'dan. Zamanım yok 3. satırdan sonra okumadım da kim bu herif? Ayrıca buradayken ben drama falan yoktu birşeyler kaçırmışım, birazdan cıkıcam yine hızlı briefing verin. Kimler butthurt şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sdfsagadsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 aha firestarter geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn said: Abi 2 sayfalık ana avratlı hate öm'i aldım lorrotar'dan. Zamanım yok 3. satırdan sonra okumadım da kim bu herif? Ayrıca buradayken ben drama falan yoktu birşeyler kaçırmışım, birazdan cıkıcam yine hızlı briefing verin. Kimler butthurt şimdi? tam bi çip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Vingthor said: her xun postu altında kıçını tutarak yazılmış cevap. bunlar butthurt sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 pics or didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn said: Abi 2 sayfalık ana avratlı hate öm'i aldım lorrotar'dan. Zamanım yok 3. satırdan sonra okumadım da kim bu herif? Ayrıca buradayken ben drama falan yoktu birşeyler kaçırmışım, birazdan cıkıcam yine hızlı briefing verin. Kimler butthurt şimdi? ahahahah of çok iyiy ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Fin said: Vingthor said: her xun postu altında kıçını tutarak yazılmış cevap. bunlar butthurt sanırım. Eyvah 2004'ten beri baya akimüle oldu o liste, kendi aletimde olsam 3700 reaction image var klasorde, hepsini upload eder kaçardım da dısarıda hayat var arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 konudan sapılmış, rage bitmiş. ... (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn said: Ayrıca buradayken ben drama falan yoktu birşeyler kaçırmışım, birazdan cıkıcam yine hızlı briefing verin. Kimler butthurt şimdi? lots of fucks were was given that day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bu sefer ban geldi sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 olm öbekleşip of nasıl laf koydum, of nasıl butthurt oldu of butthurt listesi muhabbeti yapıyosunuz hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ^ This, jaffa kendi rage'ini haçlılar misali white knight ordusuna ömleşmelerimizi feedleyip kaçmış, yerine zaten herhangi bir coherent tartışma derdinde olmayan bakirler ordusu gelmiş. Bunu uzatmanın manası yok çünkü artık zeka parıltısı gösteren bir post potansiyeli bile kalmamış. Movin' on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Adamın tüm mesajları giriş gözlem-laf atma, gelişme küçümseme, sonuç ingilizce hedehödö şeklinde. Standartlarından şaşmamanı kıskançlıkla izliyorum, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 YA AHMET neden enerjini daha iyi şeylere harcamıyorsun? her zaman olduğu gibi zekasızlık almış yürümüş, IQ yerlerde şu konu tek başına futbol bölümüyle kapışır o derece. "bros-b4-hoes" şunu bi öğrenemediniz ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn, olayların hepsini okuyamadım sıkıldım ama bir şey söylicem. başkalarının mesajlarını çok salakça filan görüyorsun, bazılarında haklısın da aslında. ama bazılarını sadece altta kalmamak için söyluyorsun. ya da artık alışkanlık olmuş. yani demek istediğim, dışarıdan tarafsız biri olarak neyin aptalca, neyin normal ya da fikir ayrılığı olduğu çok belli oluyor zaten. her mesajına subtext koymana gerek yok, "lol iq" diye. şu dediğimi yapmayıp başka tarz, 'gerçek' critler atsan da biz sonra senin üstüne zekanı övsek veya diğerlerinin aptalca mesajlarıyla dalga geçsek çok daha iyi olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bir ornek versene barbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ben bib.k anlamadım kim niye sinirlenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Kaede said: Bir ornek versene barbu xunn'un mesajlarına mı? bu değildir heralde. nitekim heryerdeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 herkes triplere girdi boşver devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 barbu said: Kaede said: Bir ornek versene barbu xunn'un mesajlarına mı? bu değildir heralde. nitekim heryerdeler. Altta kalmamak için söylenmiş olanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Adamlar hakli ya ahmet direk butthurt ever virgin o yuzden hep ingilizce cevap vermek resim koymak 4chan /b/ /v/ hentai anime japon yeterince keyword verdim mi afs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sayenizde bugün de mesai bitti be saol pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar