0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 abi siz hala benim net ortamında farklı bi kişiliğe büründüğümü, canımın neyi isterse onu yapıp onu yazabileceğimi görmüyosunuz ve görmemekte ısrar edip ciddi olduğumu düşünüyosunuz, sırf ciddi şekilde cevap verdiğim için. totally different. okuyup güldüklerim arasında sunlarda var http://forum.paticik.com/read.php?62,3838671 http://forum.paticik.com/read.php?62,3566571 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 abi özel mesaj atıcak ne çok konu buluyorsunuz lan. ben de bunu anlayamıyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 beyler sakin olun şimdi az yüklenmeyin bi nginx çarpıcak suratımıza o olcak sdfgksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 barbu said: abi özel mesaj atıcak ne çok konu buluyorsunuz lan. ben de bunu anlayamıyorum arkadaş. sen ne diyon hacı ben formspringdeki annayllop ile bir hafta anonymous olarak muhabbet etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yoğ internette sadece biraz anonim olduğu için biraz daha rahat saçmalıyor insan o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 BramStoker said: Lorrotar said: evlenme teklif etmeyin lan sizde apaçiler. evlenme teklif etmiyoruz arkadaşım. zaten nişanlı olması lazım jaffa'nın. şimdi isim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum burada ama birisi alenen sinema teklifinde falan bulununca çok mahçup olmuştu. =) rencide mi??? ahahahaha ben ettim teklif. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 sus sus hadi. ondan sonra çok mahçup oldum demeler falan... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yooo mahçup falan olmadım. şimdi bulup cıkartırma bana o postları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 mahçup olmadı ben de şahidim. her fırsatta teklif etti hatta. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Yaaaaa orcan oldu mu şimdi.Sen kıza yazıyorsun bizde seni bozuyoruz.Deseydin önceden överdik seni biraz iyi yanlarını söylerdik.İsmine bakma tanısan çok seversin yapardık be olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 durun iki dakka trolletmiyorsunuz ya belki özelden laf atıyorum ben?.. sustum tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Gerizekalinin bayrakla koşani lan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 barbu said: abi özel mesaj atıcak ne çok konu buluyorsunuz lan. ben de bunu anlayamıyorum arkadaş. olm su olay bende de var. uye oldugumdan beri hic mesaj silmedim hala dolmadi kutum. su forumda da attigim om sayisi da maksimum 10 falandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aquila said: Gerizekalinin bayrakla koşani lan adam. niye böle bişi dedin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 kim üstüne alınacak bakmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Orcandan bir ters kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 köpengli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 şimdi böyle değilsin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 saclar kısa şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ne kötü zamanların olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 deme len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ne tatlı köpek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 paybackisabitch ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ödeştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar