Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 tam yatcaktım ya yapılır mı bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Llama said: şu kızıl kafa sarıldığım bi ara üyeydi buraya 2 3 ay yazdı sonra bıraktı abazalığınızdan yazık olmuş pek de tatlı. ama hiç şaşırmadım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Karea said: tam yatcaktım ya yapılır mı bu saatte aga düşünsene yarın bunlarla buluşcam şimdi birine msj atayımda bana gelirken gevrek peynir alsın getirsin kavaltı yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şimdi bizim çakma hıncal uluç(red) gelir, "bu kızlarımı beğendinz abi dfsdfdfdsffdfsdf hiçkız görmedinizmi hayatınızda dfsfdfsdf" der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Kardeş senin meslek neydi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 halka ilişkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ahahahaaa meslek değişimi go go :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Llama said: Karea said: tam yatcaktım ya yapılır mı bu saatte aga düşünsene yarın bunlarla buluşcam şimdi birine msj atayımda bana gelirken gevrek peynir alsın getirsin kavaltı yaparım izmirdesin diimi gevrekler benden kızları getir yeter hadi çaylar da büyük olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 jaffa said: ahahahaaa meslek değişimi go go :D aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 eveT özgüveni yüksek bağyan arkadaşı olAN paticikler aranıyor bir Llama mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 o diil de çok yanlış meslek tercihi yapmışız be. bok mu vardı anasını satıyim inşaat mühendisliğinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Llama said: halka ilişkiler Onun halk kelimesi hatun manasındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Llama said: abi zaten ben anlatıyorum hep yada ben okurkan gülüyorum hemen dönüp bana yeter paticik paticik diyip dalga geçiyorlar Abi bir senle paticik paticik diye dalga geçen insanlara bak, bir de benle dalga geçenlere. Bir de bunlar çıkmıyorlar odamdan. Çok şanslısın. Mak. Müh 4. sınıf öğrencisi konuştu. akşam akşam canım sıkıldı http://i.imgur.com/Obz4o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Niye makine seçtim lan bok mu var.Halkla ilişkiler bekle beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Karea said: Llama said: Karea said: tam yatcaktım ya yapılır mı bu saatte aga düşünsene yarın bunlarla buluşcam şimdi birine msj atayımda bana gelirken gevrek peynir alsın getirsin kavaltı yaparım izmirdesin diimi gevrekler benden kızları getir yeter hadi çaylar da büyük olsun ne dicen abi ortamda? "ee şey dün gece forumda arkadşaım sizin de oldugunuz fotoları paylaştı falan bizde teker teker cojk beğendik hepinizi herkes bi kıza iş koydu bende bizza burda birinize yazılmayı düşünüyorum görerek olsun istiyorum, selam. bi çay daha?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Karea said: gevrekler benden kızları getir yeter abi beni bilen biliyor ben hiç bi zaman boş gelmem buluşmalara ama buluşma yapan yok dimi lan tolga dimi lan barış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 meslekten emin misin Llama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 halkla ilişkiler 2 senelikmi 4 senelik mi? bi de izmir ve istanbulda hangi üniversitelerde var acil söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 kayıt için lise diploması şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 delirdi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 escape sakin ol az kalp krizi geçireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bunların hepsi 4 senelik ama en lise mezunuyum alaylıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Llama said: Karea said: gevrekler benden kızları getir yeter abi beni bilen biliyor ben hiç bi zaman boş gelmem buluşmalara ama buluşma yapan yok dimi lan tolga dimi lan barış boşver abi patiden adam çıkmaz gel biz senle buluşalım arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 zipzip said: delirdi adamlar. burnunun dibindeyim şu değerleri anlamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Karea said: boşver abi patiden adam çıkmaz gel biz senle buluşalım arada :D yeminlen son zamanlarda zipziple takılayım dedim oda mal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar