xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 senko said: napcan olm dayımın soyadını Bankayi arayinca 2. ve 5. Harfi soylicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 jaffa said: benden sarışın olmaz resmi Arkada kalmasın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Beyler araya naz fln girdi asıl meseleyi unuttunuz. Aha adam gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 napae said: SeaGle said: napae said: Tabi var lan. Sen onu bunu geç şimdi bu hafta kuzeyin evlendiği hatun ölüyo mu yoksa sadece zehirleniyo mu onu söyle. Olmaz sözleşme gereği söyleyemem. cemre bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hı hıı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 jaffa said: zeawee said: 27 ile alakası yok yalnız.. arada kaynamış teşkür ederim =) ben daha kucuk bekliodum. bnden bile buyukmussun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 napae said: jaffa said: benden sarışın olmaz resmi Arkada kalmasın ki. bütün dişçi kızların gözleri ayrık oluyo galiba. üni hazırlıktayken hacettepe dişten yengeniz vardı, o da öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 üzgünümmmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ginaly said: napae said: SeaGle said: napae said: Tabi var lan. Sen onu bunu geç şimdi bu hafta kuzeyin evlendiği hatun ölüyo mu yoksa sadece zehirleniyo mu onu söyle. Olmaz sözleşme gereği söyleyemem. cemre bey? Ne diyon lan mayyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Nyse.. sari cok kotuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 napae said: SeaGle said: napae said: Tabi var lan. Sen onu bunu geç şimdi bu hafta kuzeyin evlendiği hatun ölüyo mu yoksa sadece zehirleniyo mu onu söyle. Olmaz sözleşme gereği söyleyemem. Ölüyosa çükübik ölmüyosa fikibok de ben anlarım. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs058.snc4/35284_414489503701_705688701_4641831_4132950_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 jaffa said: bence de. Eed, kızıl daha güzel bence de, bi de uzun saç nasıl olur merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 uzun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 uzatıyorum artık sıkıldım ben de kısa saçtan bakalım nasıl olcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 naz dizide mi oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 kızıl = boyun/omuz hizası bozuk olmayanı tamir etmeye çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Uzunken kahve/kestane veya kizil olur. sari da anca kisa ve arasinda pembeyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Aralarında pembe mi o ne öyle ya iğrenç ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 zorlarsan gökkuşağı bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Sen sus bücür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 kuaföre döndü burasıda iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 eski bücürlüğümüzde kalmadı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar