Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm # 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

O geceki LAN partiden beklediklerini bulamayan gençler soluğu Kenshin'in evinde almıştı.

Oyunlar oynanıyor, sohbetler ediliyor, gençlere odayı dolduran kahkahalar eşlik ediyordu.

Yalnız eğleniyor maskesinin altına gizlenmiş bir kişi vardı, planlarını hayata geçirmek için doğru anı bekliyor, etrafındaki eğlencenin gözlerini hedefinden ayırmasına izin vermiyordu.

Saatler ilerledikçe kahkahalar yerlerini horlamalara bırakmaya başladı. İşte tam o anda tecrübeli avcı gözlerini avına dikti, ne kadar masum, ne kadar güzel, adeta melekler gibi uyuyordu. Avcı tereddüt etmeden saldırdı, sessiz ve derinden!

Mesaj tarihi:
atarsa firar atmazsa intihar!!!!1!1!1!1!1! SON 30

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/375367_10150410693175703_696845702_8900836_882170977_n.jpg
Mesaj tarihi:
Spidee said:

O geceki LAN partiden beklediklerini bulamayan gençler soluğu Kenshin'in evinde almıştı.

Oyunlar oynanıyor, sohbetler ediliyor, gençlere odayı dolduran kahkahalar eşlik ediyordu.

Yalnız eğleniyor maskesinin altına gizlenmiş bir kişi vardı, planlarını hayata geçirmek için doğru anı bekliyor, etrafındaki eğlencenin gözlerini hedefinden ayırmasına izin vermiyordu.

Saatler ilerledikçe kahkahalar yerlerini horlamalara bırakmaya başladı. İşte tam o anda tecrübeli avcı gözlerini avına dikti, ne kadar masum, ne kadar güzel, adeta melekler gibi uyuyordu. Avcı tereddüt etmeden saldırdı, sessiz ve derinden!

Ahahaha abi build-up deliverlamış.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

yaaaaaaa salihin kelini ben öpecektim yaa beeeeen

O kiraz benim çok üzgünüm.

Merak edenler için adeta michaelangelo oymuş keli, öyle pürüssüz öyle pristine.
Mesaj tarihi:
Kaede savunucuları intikam için Spidee'nin seksi pozlarını teslim etti.

Partiye bile romdöşambırıyla teşrif eden Spidee, uykusunda bile dünyanın derdini sırtında taşıyan surat ifadesini koruyordu.

Günah Gecesi to be continued.
http://i.imgur.com/dnqyW.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...