Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm # 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Katlanmış kağıt görünce aklıma geldi. Geçenlerde bizimkilerin evindeki odamı karıştırırken elime bi kağıt geçti. Açtım baktım, ilkokulda kızın tekiyle dersteki konuşmalarımız. Bi ara çok sarmıştık o işe, chat mantığıyla sırayla kağıda bişeyler yazar birbirimize atardık derste hoca bakmıyoken. Tabi o zamanlar cep telefonu falan ne gezer..

Ne biçim bişeydi, derste bi sürü insan birbiriyle muhabbet ederdi öyle. Bazen aynı anda 3-4 kişiyle konuşurduk, güvendiğimiz kişiler üzerinden kağıdı iletirdik vs. Çok acayip :D

Aklıma geldi birden
Mesaj tarihi:
xaty said:

Katlanmış kağıt görünce aklıma geldi. Geçenlerde bizimkilerin evindeki odamı karıştırırken elime bi kağıt geçti. Açtım baktım, ilkokulda kızın tekiyle dersteki konuşmalarımız. Bi ara çok sarmıştık o işe, chat mantığıyla sırayla kağıda bişeyler yazar birbirimize atardık derste hoca bakmıyoken. Tabi o zamanlar cep telefonu falan ne gezer..

Ne biçim bişeydi, derste bi sürü insan birbiriyle muhabbet ederdi öyle. Bazen aynı anda 3-4 kişiyle konuşurduk, güvendiğimiz kişiler üzerinden kağıdı iletirdik vs. Çok acayip :D

Aklıma geldi birden

kağıtlarda neler yazıyodu sölesene onuda
Mesaj tarihi:
İlkokul kağıt mağıt diyince benim de aklıma geldi. 7 yaşındayken hayatı sorgulamışım sdfds. Allah ne, niye yaşıyoruz diye. Kağıda yazmışım bunları. Babam da kasasında saklıyo çünkü elime geçse yırtıp atıcağımı biliyo. Ne aptalmışım meh
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bişey sorucam. Babamın kasası olayına benim gibi yabancılaşan oldu mu aramızda? Çünkü benim babamın hiç bir zaman kasası olmadı. Düşününce bile çok komik geliyo. Babam niye kasa alsın lan ahahahaha

Evet böyle.
Mesaj tarihi:
Bi defasında annemlerin iş yerindeki kasayı çalmışlar. Herhangi bir kasaya en çok yaklaştığım an oydu.

Benim eski iş yerinde de kasa yoktu mesela. Yani evi falan geçiyorum kasa olayına bu derece uzağım. Evde kasa.. Ya olabilir tabi de, yine de çok acaib
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...