xaty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Katlanmış kağıt görünce aklıma geldi. Geçenlerde bizimkilerin evindeki odamı karıştırırken elime bi kağıt geçti. Açtım baktım, ilkokulda kızın tekiyle dersteki konuşmalarımız. Bi ara çok sarmıştık o işe, chat mantığıyla sırayla kağıda bişeyler yazar birbirimize atardık derste hoca bakmıyoken. Tabi o zamanlar cep telefonu falan ne gezer.. Ne biçim bişeydi, derste bi sürü insan birbiriyle muhabbet ederdi öyle. Bazen aynı anda 3-4 kişiyle konuşurduk, güvendiğimiz kişiler üzerinden kağıdı iletirdik vs. Çok acayip :D Aklıma geldi birden
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 galiba benle bi arkadaş yazmışız. şiirleri filan hoca yazmış fotokopi o.
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 xaty said: Katlanmış kağıt görünce aklıma geldi. Geçenlerde bizimkilerin evindeki odamı karıştırırken elime bi kağıt geçti. Açtım baktım, ilkokulda kızın tekiyle dersteki konuşmalarımız. Bi ara çok sarmıştık o işe, chat mantığıyla sırayla kağıda bişeyler yazar birbirimize atardık derste hoca bakmıyoken. Tabi o zamanlar cep telefonu falan ne gezer.. Ne biçim bişeydi, derste bi sürü insan birbiriyle muhabbet ederdi öyle. Bazen aynı anda 3-4 kişiyle konuşurduk, güvendiğimiz kişiler üzerinden kağıdı iletirdik vs. Çok acayip :D Aklıma geldi birden kağıtlarda neler yazıyodu sölesene onuda
xaty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Unutmazsam fotoğrafını çekerim bi gittiğimde, koyarım utandırcak bişi yoksa (:P)
napae Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 İlkokul kağıt mağıt diyince benim de aklıma geldi. 7 yaşındayken hayatı sorgulamışım sdfds. Allah ne, niye yaşıyoruz diye. Kağıda yazmışım bunları. Babam da kasasında saklıyo çünkü elime geçse yırtıp atıcağımı biliyo. Ne aptalmışım meh
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Arkadaşlar bişey sorucam. Babamın kasası olayına benim gibi yabancılaşan oldu mu aramızda? Çünkü benim babamın hiç bir zaman kasası olmadı. Düşününce bile çok komik geliyo. Babam niye kasa alsın lan ahahahaha Evet böyle.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 babanin nasil kasasi olmaz ya, alla alla.
napae Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Bi evde nasıl kasa olmaz ya aklım almayor.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Bi defasında annemlerin iş yerindeki kasayı çalmışlar. Herhangi bir kasaya en çok yaklaştığım an oydu. Benim eski iş yerinde de kasa yoktu mesela. Yani evi falan geçiyorum kasa olayına bu derece uzağım. Evde kasa.. Ya olabilir tabi de, yine de çok acaib
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi benim hehe ordaki kasaya vurguydu aslında dipten aslında subtex: babamın kasası var o biçim zenginiz yazacaktım ama üşendim hehe yazdım
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Hayır bide asansöre yükleyip yukarı çıkarmak var o kasayı.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bizim silahlar komidinin ilk cekmesinde cok tehlikeli bir aileyiz
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Kasada silah mı? Uuu napae baban mafyaysa ona göre konuşalım. Merhaba Napae bacı. Nasıl mafya saygı tınısı?
xaty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ben küçükken biri babamın kasası var dediğinde babasını manav sanardım. Ben de baya uzakmışım o zamanlar bu kasa işine
napae Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Her silahı olan mafya mı yani? Bu nasıl bir genelleme allasen yea
Öne çıkan mesajlar