dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 nomsaR said: olm çok mutsuzum lan az yardım edin. paranla mutluluğu satın alamadın mı taş kalpli ağabey? nası alamadın lan! herkes alıyor valla. bi biz fakirler mutsuzuz. allahtan toplumun büyük bi kısmını oluşturuyoruz da bu mutsuzluğu doğal bişi gibi kabul ediyoruz
0ne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 cerebralis said: bi beş yılı var bu olayın 04 Oct 2008
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dasaaa said: nomsaR said: olm çok mutsuzum lan az yardım edin. paranla mutluluğu satın alamadın mı taş kalpli ağabey? nası alamadın lan! herkes alıyor valla. bi biz fakirler mutsuzuz. allahtan toplumun büyük bi kısmını oluşturuyoruz da bu mutsuzluğu doğal bişi gibi kabul ediyoruz kredili aldım abi, bu ayı yatıramadık sıkıntı çıktı işte. sıkıştırıyo alacaklı gibi.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 0ne said: cerebralis said: bi beş yılı var bu olayın 04 Oct 2008 Jhgfdsfgjjhhffsgklppiyrwqzzvbnkopfisgshshfdkslqpwuywtqtqgdjssgfqtqiwpdjsgd
0ne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 en azundan klavyedeki tuşlara basmayı öğrenmiş, biraz daha kasarsan o harflerden kelime bile üretebilirsin.
0ne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 "I" ve "U" harfleri yanyana olduğundan öyle bi typo olmus, notebook klavyesine henüz tam alışamadım. Kermit yine aynı kermit, forumda 3-5 kankası var diye kendini değerli falan zannediyo ama bilmiyor ki kalite düşünce talep artar. Yazık.
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://www.forumcax.com/wp-content/uploads/2011/07/kate-upton-resimleri-7.jpg çok kalitesiz bir hatun.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 0ne said: "I" ve "U" harfleri yanyana olduğundan öyle bi typo olmus, notebook klavyesine henüz tam alışamadım. Kermit yine aynı kermit, forumda 3-5 kankası var diye kendini değerli falan zannediyo ama bilmiyor ki kalite düşünce talep artar. Yazık. sana SKDOGKPGPSKGPKSDG
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 0ne said: "I" ve "U" harfleri yanyana olduğundan öyle bi typo olmus, notebook klavyesine henüz tam alışamadım. Kermit yine aynı kermit, forumda 3-5 kankası var diye kendini değerli falan zannediyo ama bilmiyor ki kalite düşünce talep artar. Yazık. tamam one şimdi derin derin nefes alıyoruzzzz birr kiii ona kadar sayıyoruzz ve dararararaaaaam
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 0ne said: "I" ve "U" harfleri yanyana olduğundan öyle bi typo olmus, notebook klavyesine henüz tam alışamadım. Kermit yine aynı kermit, forumda 3-5 kankası var diye kendini değerli falan zannediyo ama bilmiyor ki kalite düşünce talep artar. Yazık. Hshfgkajagdjsglsirysgagsjfkdjsdfkshs
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi adam çok kötü durumda ya. acıyorum valla bazen
0ne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 SeaGle said: Oha gökalpe laf gelmiş. Allah çarpar. O da başka bi kankasıydı dimi, cons. ahaha edit: aluriel ben gayet eğleniyorum
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 0ne said: SeaGle said: Oha gökalpe laf gelmiş. Allah çarpar. O da başka bi kankasıydı dimi, cons. ahaha edit: aluriel ben gayet eğleniyorum sen eğlenmiyosun sen gerizekalısın
Öne çıkan mesajlar