cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bi beş yılı var bu olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 nomsaR said: olm çok mutsuzum lan az yardım edin. paranla mutluluğu satın alamadın mı taş kalpli ağabey? nası alamadın lan! herkes alıyor valla. bi biz fakirler mutsuzuz. allahtan toplumun büyük bi kısmını oluşturuyoruz da bu mutsuzluğu doğal bişi gibi kabul ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 cerebralis said: bi beş yılı var bu olayın 04 Oct 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yok bi rutubet var yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 kermit 2 kaT gülcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 offfff çok pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dasaaa said: nomsaR said: olm çok mutsuzum lan az yardım edin. paranla mutluluğu satın alamadın mı taş kalpli ağabey? nası alamadın lan! herkes alıyor valla. bi biz fakirler mutsuzuz. allahtan toplumun büyük bi kısmını oluşturuyoruz da bu mutsuzluğu doğal bişi gibi kabul ediyoruz kredili aldım abi, bu ayı yatıramadık sıkıntı çıktı işte. sıkıştırıyo alacaklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 0ne said: cerebralis said: bi beş yılı var bu olayın 04 Oct 2008 Jhgfdsfgjjhhffsgklppiyrwqzzvbnkopfisgshshfdkslqpwuywtqtqgdjssgfqtqiwpdjsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 en azundan klavyedeki tuşlara basmayı öğrenmiş, biraz daha kasarsan o harflerden kelime bile üretebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 azundan gibi yaratıcı olsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 jjdjdhdhshjsirueydjdkeslangdhdjakakf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 "I" ve "U" harfleri yanyana olduğundan öyle bi typo olmus, notebook klavyesine henüz tam alışamadım. Kermit yine aynı kermit, forumda 3-5 kankası var diye kendini değerli falan zannediyo ama bilmiyor ki kalite düşünce talep artar. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Oha gökalpe laf gelmiş. Allah çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://www.forumcax.com/wp-content/uploads/2011/07/kate-upton-resimleri-7.jpg çok kalitesiz bir hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 0ne said: "I" ve "U" harfleri yanyana olduğundan öyle bi typo olmus, notebook klavyesine henüz tam alışamadım. Kermit yine aynı kermit, forumda 3-5 kankası var diye kendini değerli falan zannediyo ama bilmiyor ki kalite düşünce talep artar. Yazık. sana SKDOGKPGPSKGPKSDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 0ne said: "I" ve "U" harfleri yanyana olduğundan öyle bi typo olmus, notebook klavyesine henüz tam alışamadım. Kermit yine aynı kermit, forumda 3-5 kankası var diye kendini değerli falan zannediyo ama bilmiyor ki kalite düşünce talep artar. Yazık. tamam one şimdi derin derin nefes alıyoruzzzz birr kiii ona kadar sayıyoruzz ve dararararaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 0ne said: "I" ve "U" harfleri yanyana olduğundan öyle bi typo olmus, notebook klavyesine henüz tam alışamadım. Kermit yine aynı kermit, forumda 3-5 kankası var diye kendini değerli falan zannediyo ama bilmiyor ki kalite düşünce talep artar. Yazık. Hshfgkajagdjsglsirysgagsjfkdjsdfkshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi adam çok kötü durumda ya. acıyorum valla bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 SeaGle said: Oha gökalpe laf gelmiş. Allah çarpar. O da başka bi kankasıydı dimi, cons. ahaha edit: aluriel ben gayet eğleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 oha allah varmış, hem de patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Cons (C.C) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 0ne said: SeaGle said: Oha gökalpe laf gelmiş. Allah çarpar. O da başka bi kankasıydı dimi, cons. ahaha edit: aluriel ben gayet eğleniyorum sen eğlenmiyosun sen gerizekalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ay bana fenalik geldi Ayyhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar