pogodi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 saçın hep çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bu saça evlenme teklif edebilirim. öyle seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 aha rasmon saçımı beğendii=) herkese benden çayy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ya yakışana çok yakışıyor da yakışmayana da besleme saçı gibi duruyor o saç şekli be. Tabi cereb için bişey söylemiyorum tam görmek lazım fotoyu da (burda herhangi bir mini çakallık sözkonusu değildir sdf), bazıları inatla yakışmadığı halde şu saç tipini kullanıyor. Çok berbat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bunlar eşin ve oğlun değildir işalla öyleyse öğretmen maaşıyla hakikaten karın doymuyor demek ki sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 zayıf olan bizden işte abi.. zayıflar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Yiyecek dağılımında adaletsizlik var olm. For egzampıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Zayıf insan görünce mutlu oluyorum, kendimi yalnız hissetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yokyok oğlum falan diil.bu resim çekilirken küçük oğlan askerde büyüğü de yurtdışındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 işte benim önceki mesajın bi üstündeki adam zengin. paso dışarılarda hamburger falan ile diyet yapıyor. toplumun %8'ini oluşturan aşırı zengin kilolulardan. ben ve sigıl ise fakiriz. %60'ini oluşturuyoruz toplumun. fakir ve zayıfız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Bide mühendisiz içler acısı durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi hani laf var ya köpeklere atsan yemez. öle işte bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Goldbären mesela diet hamburger yiyiyomuş kilo vermeye çalışırken. Mayonezi 2 gr daha az oluyomuş diet hamburgerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dasaaa said: abi hani laf var ya köpeklere atsan yemez. öle işte bak. İntihar edeyim dedim ipin arasından kaydım abi, o kadar fakirim ki ipe bile tutunamadım zayıflıktan. Tutunamayanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 seninki iyimiş yine ben tavana ip astım, sonra kendimi astım. tavan yırtıldı e bizim ev mukavvadan, sonradan farkettim. eve geldiğimde artık tavandan yukarıyı izleyebiliyorum ama. yağmurlar gelene kadar iyi oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Allahtan bankamatik klübeleri mukavvadan değil abi, o acıyı da kaldıramazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 cereb turuncu saç daha çok yakışıyodu, şu Llamanın bayramın 3. günü buluşmasındaki gibi hani, bi ara o rengede boyatabilirsin. aha şöylehttp://i56.tinypic.com/t6dxew.jpg o çukulatalar da negzeldi haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 tamam! sdsgfdfg=) zaten yıllarca onu kullandım ama artık doğala dönüş yogööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dasaaa said: seninki iyimiş yine ben tavana ip astım, sonra kendimi astım. tavan yırtıldı e bizim ev mukavvadan, sonradan farkettim. eve geldiğimde artık tavandan yukarıyı izleyebiliyorum ama. yağmurlar gelene kadar iyi oldu o euheueheheh hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 nemlendi mi lan buralar birden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yok klima çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ha bizde yok ya. ondandır ağabey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 olm çok mutsuzum lan az yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 0ne said: cereb turuncu saç daha çok yakışıyodu, şu Llamanın bayramın 3. günü buluşmasındaki gibi hani, bi ara o rengede boyatabilirsin. hhgfddsddsjggsfsjskakskagafaeieozjagggdkfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar