DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 goldbären said: of tam stereotip sözelci cikxs adam tipi klişe hindistan cevizi kafa stayla, her yerde aynı boy kıl ama sözelcilere yakışıyo lan, bana bi türlü yakışmadı şu olay. çirkinim lan taam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kafa şekliyle alakalı bir olay şuna yakışır http://img2.allposters.com/images/MMPH/253911.jpg şuna yakışmaz http://readinginskirts.files.wordpress.com/2011/07/shaved_head_5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 adam crank olm. ona herşey yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 baba öteki de en kral insanlardan birisi işte. dünya pop musiki tarihine yön verdi adeta bi ajdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 suna saatlerce gulmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 biz ne olacağız peki, baba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Lyvanna_Dolores said: suna saatlerce gulmustum OOOOOFF OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: altın-siyanürle ilgili ; şununla ilgili iyice bilgilenin, okuyun edin, birisi "siyanürle altın çıkaracaklar çevrenin içine edeceklööör" diyor diye takılmayın milletin peşine. dünyanın her yerinde kullanılan bi yöntem, TR dahil. ve TR bir çok ülkeden daha hassas çevreye zarar verme konusunda çünkü HAYVAN gibi takibi yapılıyor. zaten yasalar gereği yurt dışındaki yüzdede siyanür kullanılamıyor çok daha düşük yüzdelerde kullanılabiliyor. ayrıca bi maden projesinin en az %10 u reclamation a ayrılmak zorunda, ve bunu da AŞIRI HASSAS takip ediyorlar. maden işleri genel müdürlüğüne gidip alttan bi binlik verilmiyor artık. azcık okuyun, sorun, sadece o görüşteki insanları değil karşı görüştekileri de dinleyin arada ;) en basiti çok çok hassasanız bu konuda gidin bi ünideki maden ya da jeoloji bölümüne, bi profla oturun konuşun kimse geri çevirmez sizi ;) ha yine gezi yapın hatun düşürün fln ona itirazım yok sfds Canım patidaşım ben kendim zaten yerbilimciyim bana bişiler anlatmana gerek yok. Sadece seni çok eksik gördüm sanırım maden mühendisisin ama olsun araştırıp öğrenilecek çok şey var. Son olarak yapılan ayrıştırma işlemenin madencilikle alakası yoktur tamamen açık hava kimyasıdır kimsede bunun zararsız olacağını savunamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 öm e geçiyorum burası pek yeri değil gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 siyanür pek tehlikeli bişey değil bence, her eve lazım bişey zaten orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 pınar beyazla iyi gidiyo ama labne de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 her şeyimizi tıpış tıpış süper bargainlerle gavura verirken altında bir gramı dahi heba etmeyip en ucuz en karlı yöntem neyse onu kullandırtmıcaz? bırak allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Saeros said: pınar beyazla iyi gidiyo ama labne de olur Mmmhhhsss olsa da sürsek.. ekmeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 taze ekmek yok başka bi alternatif bulmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 siyanür hakkaten çokzel bişi lan, bi izleseniz üff üff nası eritiyiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 2 gün girmiyorum albüme 40 sayfa yazı yazıyosunuz sonra okuması yarım saat sürüyo http://img828.imageshack.us/img828/861/fu1j.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ozet mankenler foto koydu deno nun veletligi reaction olarak harcandi one yine sasirtmadi axe in memesine bakanlar oldu cereb ortmenimin saclarinin cogzel ve bitsiz olduguna kanaat getirildi bi ara ben bile foto koydum cok sey kacirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ben foto koymadim cok sey kacirmamissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Xenocide said: dasaaa said: abi sen benim için küçük sarı alışveriş arabasındaki adam olarak kalacaksın sanırm öle bişi vardı dimi? dsfgdsf olma mı http://i52.tinypic.com/2yyxro5.jpg şu var ya.. olabilecek en iyi çalışmalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yanlışı doğruyu kaçırmışım ama doğru http://media.tumblr.com/tumblr_lg8y64on5W1qf1o23.gif bi de escape saçıma az demiş arada ayıbetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 the glorious beard van dyke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 corba icerken dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Selam nutella =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Gökalp seni geçen gün Bebek'te görmüşleeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 sacimi basimimi duzeltiyodum yoksa disarda bi masada otururken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar